Hamilelikte sabaha karşı uyanmak

asdaf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
56
32
3
24
Merhabalar 5.5haftalık gebeyım 12 gibi yatıp sabaha karsı uyanıyorum ve uyuyamıyorum geri sizde böyle misiniz??

Tuvalet için kalkıyorum ben bu saatlerde

Merhabalar 5.5haftalık gebeyım 12 gibi yatıp sabaha karsı uyanıyorum ve uyuyamıyorum geri sizde böyle misiniz??
Kac günlerdır bende oyleyım 10 gıbı yatıyorum sabah 6 bucuk 7 acıyorum gözümü öğlene kadar uyurdum normalde sonra zorluyorum kendımı uyumak ıcın

Gece otuz kere kalkmak gebeliğin sanindandir, çiş olmasa ağrı olur, ağrı olmasa sağdan sola dönülmez, hadi döndük diyelim keyfii uyanilir

Ben de bu durumu çok yaşadım , ilk 3 aylık dönemde dönem dönem başıma geldi her gün olmasa da. Sabaha karşı uyandığım da oldu , gecenin bi yarısı kalkıp hiç uyuyamadığım da.

3. Aydan sonra geçti ama düzene girdi uykularım şükür

Daha yeni olmasına rağmen gebeliğim tuvaletten çıkamıyorum uyanıyorum aşırı çiş sorunsalı..... Hiç şu içmrzdim eskiden şimdi bebek için bol su içiyorum günde 3 lt ye yakın fakat fazla su ödem yapar yazıyor siz nasıl içiyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…