- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Ben biliyordum toksoplazma icin ama listeria virusude varmis.. o yuzden korktm. TsklerHamileyken kurban bayramiydi kac kilo eti kuşbaşı dogradim. Sucuk vs yedim çiğ-pişmiş ama böyle birşeyler olduğunu yeni duydum. Ete dokunmayın az pişmiş et yemeyin vs.. bende birsey olmadi ama tabi olan kisilerde neler oluyor bilemicem.. he benim bu yasadiklarim 1 yıl önceydi.
Yemis bulundum birdaha yemem. Umarim bisey olmaz. Pisirdim gerciEvet şarküteri ürünleri önerilmez gebelikte
Yemis bulundum birdaha yemem. Umarim bisey olmaz. Pisirdim gerci
Cogu kisi zararli diyor. Umarim birkac kez yemekten birsey olmazallahim bende bugun yedim aklima dusurdunuz kizarttimda yedim yumurtayla ama
Yok daha yemem aman tövbe ben hic duymadim ama bole birseyCogu kisi zararli diyor. Umarim birkac kez yemekten birsey olmaz3 4 sefer yemisimdir
Bende duymamistim. Bende yakasiya cok pisirdim. Ama yinede korkuyorum isteYok daha yemem aman tövbe ben hic duymadim ama bole birsey
Cig oldugundan onerilmez saniyordum benSucuk salam sosis bunlar önerilmez hamileyken bir daha yemezsiniz bişey olmaz korkmayin
Yok birdaha tovbe yememdikkat etmek lazım pişse de riske atmaya değmez
Kizz vallahi atmam bidaha. Korkumdan öldum . Sende yeme bosver.Reis oldum 37 hafta bi ara her gün sucuk ekmek modundaydim. Şükür ikimizde de sorun yok.
Bilindik markaların sucuklarini pişir pisir ye bi isirikta benim için at
Valla ne bilem anam suanlik yolunda hersey sen yine de dr una danışmadan bisey yapma.askoKizz vallahi atmam bidaha. Korkumdan öldum . Sende yeme bosver.
Listeriya diye virus varmis allah korusun. Benim psikoloji ztn bozuk korktum vallahi
Hepte canim yasaklari cekiyor.
Kiz kanda cikmiyormus bu virus. Ondan korktum. Allahin izniyle bisey olmaz insaallah bebislerimize. Ama yinede yemiyelimValla ne bilem anam suanlik yolunda hersey sen yine de dr una danışmadan bisey yapma.asko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?