- 1 Nisan 2020
- 39
- 44
- 3
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Daha neler duycaz şuan bende hamileyim sucunuda sosisinide yiyorum doktorum şunu yeme bunu yeme demediReis oldum 37 hafta bi ara her gün sucuk ekmek modundaydim. Şükür ikimizde de sorun yok.
Bilindik markaların sucuklarini pişir pisir ye bi isirikta benim için at
Daha neler duycaz şuan bende hamileyim sucunuda sosisinide yiyorum doktorum şunu yeme bunu yeme demedi
Geçen sosis kızarttım yedim pekte güzeldiDaha neler duycaz şuan bende hamileyim sucunuda sosisinide yiyorum doktorum şunu yeme bunu yeme demedi
Katılıyorum sana sucuklu tost da fena olmuyor haniGeçen sosis kızarttım yedim pekte güzeldi
Dr iyi pisirdigin sürece sorun yok demişti
Ama dedim ya her bunye her dr un bakış açısı bir değil
Hayır pişiriyorum ..çig mi yiyorssun ??
Bendr sen gibi saniyordum ama tehlikeli diyorlar.. simdiye kadar yedik. Baska yemeyelim benceKatılıyorum sana sucuklu tost da fena olmuyor hanibirinci bebegimdede yedim bundada yedim Allah'ın izniyle hiç birşey olmadı
Anna vallah mi icimi rahatlattin. Icim icimi yiodu ne zamandirBenim doktorum salam ve sosisi önermedi bir tek, onun haricinde haftada bir pişmiş sucuk yiyebilirsin demişti.
Ama tabiki çok önermiyorlar özellkle baharatlı yiyecekleri vs hamilelikte. Cilt de daha çok sivilcelenmeye meyilli oluyor ya çünkü hamilelikte bide. Ben nedense normalde hiç cilt problemi yaşamayan biriydim hamileliğmn şu ilk aylarında biri geçiyor diğeri çıkıyorAnna vallah mi icimi rahatlattin. Icim icimi yiodu ne zamandir
Yok tobe bir daha yemicem. Benimde yuzumde sivilceler cikti normal zamanda yoktuAma tabiki çok önermiyorlar özellkle baharatlı yiyecekleri vs hamilelikte. Cilt de daha çok sivilcelenmeye meyilli oluyor ya çünkü hamilelikte bide. Ben nedense normalde hiç cilt problemi yaşamayan biriydim hamileliğmn şu ilk aylarında biri geçiyor diğeri çıkıyor
Sarkuteri yasak canim. Sucuk sosis salam gibi. Avrupadayim burda boyle derlermis. Ben bilmiyordum. Listeriya virusu icin onerilmiyorAnlamadım çok Fransız kaldim
Hamileyken et ürünleri yiyemezmiyiz
Elinizde yara var ise çiğ etteki bakteri ölüme dahi götürebiliyor(Allah korusun).Bir yakınımız kurban bayramında elini kesip et doğramaya devam ettiği için maalesef hayatını kaybetti. İlk 4 ay çiğ ete asla dokunmadım. Şu an yaram olmadığında yemek yaparken dokunuyorum bir sıkıntı olmadı. Dışarıda satılan işlenmiş et sucuk salam sosis zararlı. Kayınvalidemler evde yaptıkları için onu yiyorum arada bir zararı dokunmadı çok şükür.Ben biliyordum toksoplazma icin ama listeria virusude varmis.. o yuzden korktm. Tskler
Evet. Virüsten öncede sirkeli suda bekletiyordum hala da aynıBen çok yedim yaa.. doğumdan sonra öğrendim böyle birşey olduğunu..Gerçi sebzelerde de olabuliyormuş o paraziti taşıyan bir hayvan o sebzenin olduğu yere dışkı falan bırakrsa o yüzden sebzeleri de iyice yıkayın
Evet bendeEvet. Virüsten öncede sirkeli suda bekletiyordum hala da aynı
Siz kaç haftalık hamilesiniz?Evet bendehiçbirşeyi doğru dürüst yiyemiyoruz resmen kırk takla atıyoruz birşey yemek icin
Sebzeleri zaten biliyordukta sucugu bilmiyordum ben yaBen çok yedim yaa.. doğumdan sonra öğrendim böyle birşey olduğunu..Gerçi sebzelerde de olabuliyormuş o paraziti taşıyan bir hayvan o sebzenin olduğu yere dışkı falan bırakrsa o yüzden sebzeleri de iyice yıkayın
Aaaa bi yaşıma daha girdim sanırım tek neden elindeki yara kaynaklı miydi yani ne bilim kurban da illa ki bı çok kişi elini kesip etle uğraşmaya devam ediyorElinizde yara var ise çiğ etteki bakteri ölüme dahi götürebiliyor(Allah korusun).Bir yakınımız kurban bayramında elini kesip et doğramaya devam ettiği için maalesef hayatını kaybetti. İlk 4 ay çiğ ete asla dokunmadım. Şu an yaram olmadığında yemek yaparken dokunuyorum bir sıkıntı olmadı. Dışarıda satılan işlenmiş et sucuk salam sosis zararlı. Kayınvalidemler evde yaptıkları için onu yiyorum arada bir zararı dokunmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?