• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte parvo / beşinci hastalık pozitif olanlar

Melegimiz89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
159
Puanlar
103
Merhaba,

Maalesef çocukluğumda bu virüse yakalanmamisim ve suan 12 haftalık gebeyim ve kan tahlilimde bu enfeksiyona yakalandığı mı öğrendim.. dünyam yıkıldı, bebeğim için endişeliyim..

Bunu yaşayanlar ve bebeğini sağlıkla kucağına alabilenler var mı? Sadece üzücü şeyler okudum şimdiye kadar…

Oğlum geçirdiği için benide test ettiler. Kas ağırlarım filan var. Ilk 20 hafta bebek için tehlikeli.

Merhaba,

Maalesef çocukluğumda bu virüse yakalanmamisim ve suan 12 haftalık gebeyim ve kan tahlilimde bu enfeksiyona yakalandığı mı öğrendim.. dünyam yıkıldı, bebeğim için endişeliyim..

Bunu yaşayanlar ve bebeğini sağlıkla kucağına alabilenler var mı? Sadece üzücü şeyler okudum şimdiye kadar…
çok geçmiş olsun, doktorunuzla görüştünüz mü?

maalesef benim bilgim yok :( önce çocuklarım geçirdi, sonra ben geçirdim; internette hamile ve bebekler risk grubunda yazdığı için o dönem kimse ile görüşmedik hastalık semptomları ortaya çıkmışken bile. inşaallah hem siz hem çocuğunuz hem doğmamış bebeğiniz kolayca ve sorunsuzca atlatırsınız

Merhaba,

Merhaba son durumunuz nedir? Geçmiş olsun

Back