• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ovulasyon testi böyle olupta hamile olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi e69
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e69

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
100
11
13
24
Kızlar adetim 3 gün geçti ovulasyon testi ile hamile olanları duyunca bende ilk onu yapayım dedim ama böyle çıktı böyle olup hamile olan varmıydı yoksa gebelik yokmudur

Eklentiler

• IMG_5328.jpeg
    IMG_5328.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_5319.jpeg
    IMG_5319.jpeg
    182 KB · Görüntüleme: 28
İlk gebeligimde bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim ovulasyon testi olduğunu o zamanlar bilmiyordum tabii de sonradan öğrendim farkını 😂😂 regli geçince yapmıştım pozitif çıktı gittim doktora bebisi direkt görmüştüm, senin içinde hayırlısı olsun inşallah 😊

İlk gebeligimde bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim ovulasyon testi olduğunu o zamanlar bilmiyordum tabii de sonradan öğrendim farkını 😂😂 regli geçince yapmıştım pozitif çıktı gittim doktora bebisi direkt görmüştüm, senin içinde hayırlısı olsun inşallah 😊
Seninki nasıl çıkmıştı canım resmi varmı

Seninki nasıl çıkmıştı canım resmi varmı
Yokk beş sene oldu nerden olsun, ilk çok hafif silikti bir gün sonra mı iki gün sonra mı neydi tekrar yaptım koyuydu

Sanırım sonuç çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu çıkıyormuş gebe olanlarda ama bir kesinliği de yok. Benim öyle olduğu da oldu ve gebe değildim☺️ gebelik testi yapın en iyisi boşuna kafanız karışmasıb

Kızlar adetim 3 gün geçti ovulasyon testi ile hamile olanları duyunca bende ilk onu yapayım dedim ama böyle çıktı böyle olup hamile olan varmıydı yoksa gebelik yokmudur
Yokmu hiçç?

Hamilelik varken bu şekilde çıkmıştı ovulasyon testim

Eklentiler

• IMG_4589.jpeg
    IMG_4589.jpeg
    293,3 KB · Görüntüleme: 15
Back