• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elayld
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar adetime 7 gün var dün kan testi verdim 0.490 çıktı kasık ağrım var beyaz akıntım var bugün de diş etim kanadı acaba gebelik varmıdır
7 gun kala cikmaz zaten. Daha vucudunuz bile hamile oldugunun farkinda degildir eger hamileyseniz de. Hormon bile salgilanmaz su asamada. Ama meraktan soruyorum, diseti kanamasiyla hamileligin baglantisi ne alaka?

Daha çok yeni varsa da. Ayın 14 ü yumurtlama görmüşsünüz ayın 19 una geçtik. Kanda da hemen çıkmayabilir yani. Acele niye ettiniz ki☺️
Yani daha olmuşsa bile çok yeni 5 gün olmuş kanda bile çıkması çok zor ki daha bebek 6. Yada 7. Günde ana rahime ulaşıp yerleşiyor hatta beta salgılayacakta kana geçmesi zaman alıyor 🫣😊

Tüp bebekte bile 5. Gün embriyosu transfer bile edilince doktor transfer sonrası 10. Gün kan testi istiyor yani sizin ki çok çok erken bir durum en az yumurtlamanın üstünden 10 gün geçsin ondan sonra test yapın ki bazen o zaman bile çıkarmıyor en iyisi adet gecikmesini beklemek ❤️

Back