Hamilelikte neler yenmeli neler içilmeli?? öneriler paylaşımlar

canım öncelikle hayırlı doğumlar paylaşım tarihine bakmadım ama belkide doğurmussundur evladını :) doğduysanda hayırlı olsun diyelim ve hergün yediğim ürünlere gelelim kahvaltıda sevmesemde günlük mutlaka bir yumurta yiyorum tahin pekmezli bi dilim ekmek peynir ve bi bardak süt içiyorum yoğurt hergün yemiyorum valla bi öğlen sütlü keloks bu nesle nesfitlerden yiyorum meyve iki günde bir sebzede öyle balık haftada iki ceviz her gün üç tane ama kabuklu ceviz almanı tavsiye ederim çünkü içinde çinko varmış omega 3ün dışında cevizi kırar kırmaz bir dakika içinde tüketmek lazım yoksa çinko hemen ucuyomus balıkta cupra yiyebilyodum ama arastırmlarıma göre sardalyadaki vitamin hamilelere ve bebeklere yarıyomuş arad bi açık çay içiyorum sütü artırıo die haftanın iki günü köfte yada tavuk ben parca et yiyeymediğim için köfteyle idare ediyorum buarada 6haftalık hamileyim daha şimdilik aklıma gelenler bunlar öpüldünüz annişlerrrr

normal sütün faydası yokmuş haftada 2.3 bardak günlük sut haftada bir balık sebze kırmızı et her sabah yumurta sıklıkla yoğurt soda bol portakal suyu dr um ıse sadece gunde ıkı cevız 2gun et 2 gun balık 2 gun sebze ye dedı benım mesela vucudum neye eksiklik duyarsa canım onu yemek ıstıyo 4 ayda dort kılo aldım

Arkadaşlar bu sütü hazır olanlardan ziyade kendiniz bizzat alıp kaynatıp içmeniz daha sağlıklı diye biliyorum. yoksa marketten alınan bize süt diye satılan ürünler çokta sağlıklı olmadığını duymuştum yinede bir araştırın

bende 16 haftalık hamileyim günde 3 litre su içmeye çalışıyorum sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta peynir domates biber kesin oluyor portakal suyu ya da ballı ıhlamur içiyorum gün içinde 1 saat ara ile birşeyler atıştırıyorum hergün büyük bir kase yoğurt içine etimek 1 dilim doğruyorum, 500 ml kadar süt içiyorum ,2 ceviz bir avuç fındık hurma ve kuru kayısı yiyorum akşam üzeride tere roka semiz otu salatalık domates bol zeytinyağlı nar ekşili bir salata yapıyorum elma kivi ayva muz bunları hergün tüketiyorum bir akşam sebze bir akşam et bir akşam bakliyat yiyorum...

bunların hepsine birden nası dikkat edebiliyorsun ya :) hayretler içinde kaldım açıkçası:) ben bigün dikkat etsem diğer gün ya unutuyorum ya da yoğunluktan bunu da yemişmiydim diye düşünmeye fırsatım bile olmuyor....

yiyecek içecek konusunda herşeye dikkat etmekte çok zorlanıyorum....hergün süt içemiyorum mesela ya da hergün yoğurt ceviz yiyemiyorum... aklıma geldikçe...

Bende 17 haftalık hamileyim benimde iştahım kesıldi maalesef şimdiye kadar 2 kilo almışım doktorum normal dedi gerçi siz kaö kilo aldınız doktorunuz normal diyorsa sıkıntı yapmayın bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…