• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ne gibi sorunlar yaşadınız?

Daha yolun çok basındasın canım kalp atışını duyduktan sonra bu sıkıntıları hissetmeyeceksin bile birde hareketlerini hissettiğinde hepsi geçecek merak etme😍
Ben çok sıkıntılı bir hamilelik yaşadım düşük riskim vardı o geçti erken doğum riski üzerine gebelik şekeri yüksek tansiyon yoğun diyet aç geceler ☺️Üzerine bir de bebek ters durdu mideme akciğerlerime baskı nefes darlığı aşırı bulantı derken onu kucağıma aldım çok şükür
Ve diyorum ki yaşadığım tüm sıkıntılara değer sende böyle hissedeceksin 😍☺️ Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
Umarım bir an önce geçer ben bu şekilde mide bulantısı yaşadığım için hamile
Bende çok mide sıkıntısı yaşadım. Sonra 14.haftada safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım 😂 ağrıdan su bile içemiyordum çünkü safram o kadar büyümüş ki patlamak üzereydi. Sonra ameliyatta kullanılan ipe alerjim varmış kesi yeri enfeksiyon oldu haftalarca antibiyotikler ve alerji ilaçları. Ve 38.haftada plasentanın erken ayrılması nedeniyle acil sezaryen doğum yapmam gerekti. Pembe bir hamilelik dönemi değildi. Kızım iyiki var ama tekrar hamilelik mi asla 😅😅
Ay neler yaşamışsınız Allah bir daha yaşatmasın ne zordur kim bilir ben bununla şükür edeyim bari hersey geçecek ama böylesine zor olması bir daha olmasını engelliyor işte.

Back