• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte minoset plus kullanimi bebeğe zarar verir mi

Baharbatu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
19
14
3
28
17 haftalık hamileyim şiddetli baş ağrısından dolayı bir sefer minoset plus ictm sonradan öğrendim ki plus olanı hamilelikte önerilmiyormus şuan çok korkuyorum bebeğime birşey olur mu? Aranızda hamileyken içen oldumu ,birşey oluyormu lütfen birşeyler yazın

Korkma canım birşey olmaz ben bilmeden bir kutu kullandım diğer minosetle aynı sanıyordum dra söyledim birşey olmaz onda kafein var sadece demişti çok şükür bir sıkıntı da yaşamadım

Korkma canım birşey olmaz ben bilmeden bir kutu kullandım diğer minosetle aynı sanıyordum dra söyledim birşey olmaz onda kafein var sadece demişti çok şükür bir sıkıntı da yaşamadım
Nasıl içimi rahatlattn anlatamam. Migrenimi başka hicbirsey kesmiyor sen ne yapıyorsun basın çok agridginda ben 3 gündür baş ağrısı çekiyorum 😥

Nasıl içimi rahatlattn anlatamam. Migrenimi başka hicbirsey kesmiyor sen ne yapıyorsun basın çok agridginda ben 3 gündür baş ağrısı çekiyorum 😥
Ben parol kullanıyorum emzirdigim için başka birşey kullanamıyorum ataklarım çok uzun sürüyor benim 6 saate bir hap içiyorum nane yağı lavanta yağı bunlarda biraz rahatlatıyor bu arada hamilelikte iki kat artıyor baş ağrısı

Çok geçmişte olsun bendede migren var normalde Brufen kullanıyordum hamilelikte ibuprofen içerikli ilaçlar bebeğe zararlı olduğu için kullanılmaması gerekiyormuş o yüzde migrenim tuttuğunda ılık duş alıp ardından burnuma lavanta yağı sürüp karanlıkta yatıyorum, geçiyor çok şükür.

Keşke duş alınca geçse o kadar kotuki hamilelikte baş ağrısı ilaç alamiyorsn 😔
Benimde geçmiyor parol fayda sağlamıyor başımı bagliyorum sıkı sıkı ilk gece uyuyamadan ağrıyla geçiyor ertesi gün biraz azalıyor üç dört gün sonra kesiliyor..
Yağ,masaj,duş hiçbiri hafifletmiyor bu ara çok sık yaşıyorum bende 16 haftalık hamileyim .

Benimde geçmiyor parol fayda sağlamıyor başımı bagliyorum sıkı sıkı ilk gece uyuyamadan ağrıyla geçiyor ertesi gün biraz azalıyor üç dört gün sonra kesiliyor..
Yağ,masaj,duş hiçbiri hafifletmiyor bu ara çok sık yaşıyorum bende 16 haftalık hamileyim .
Alllah yardımcınız olsn çok zor cidden

Kizlar acikca soyleyeyim ben 6 aylik hamileyim 5 ayim hamilelkte bas agrisi ile gecti migren yuzunden. Migren tasi, lavanta yagi, karanlikta yatmak, parol hicbiri fayda etmedi. Detayli ultrasona Prof. Dr. Aydan Biri ye gittim. Ben migren ataklarinin zorluklarindan bahsederken bana arveles de icebilirsin ama kjmseye soyleme dedi ben inanmadim doktoru bile sikayet ettim ki aydan hoca Koru hastanesinin sahibi ayrica ben yine icmedim guvenemedim tabi kii riske atamazdim. Kendi takipli doktorum cok agrin dayanilmicak halde olursa artik minoset plus icebilirsin dedi bir tek beni o sakinlestirdi.

Back
X