Hamilelikte migren...

suna12365478

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
60
1
86
44
Ankara
Kızlar, ne olur yardım edin... benim bu hamilelikle birlikte migrenim hortladı... yaklaşık 10 haftalık hamileyim hergün başağrısı... normalde midem bulanmıyor... ama başım o kadar çok ağırıyor ki mide bulantısı yapıyor artık...sinirlerim o kadar bozuk ki... kesin çocuğada yansıyordur... hiç mutlu değilim..sürekli bir mutsuzluk, sürekli bir baş ağrısı... bu sorunu yaşayan varmı yada nasıl atlattınız? valla kızmayın ama bazen allaha dua ederken diyorum ki, allahım böyle giderse canımı alda kurtulayım diyorum... yani o kadar berbat bişey... Çok üzgünüm çoook

canım yaa anlıyorum seni migren felaket bişey ama bebeğin için katlanacaksın.bak benim denediğim bi yöntem var nette görmüştüm peçeteye karabiber ve kolonyağ koyy ve başına koy yat ööle,kafan yanar ama baş ağrısı geçer.benim geçti valla inş. Allah şifa verir bizede sağlıkla bebiş:)))
sevgiler..

derdime hoşgeldin arkadaşım. birde bende auralı migren var. yani o kriz geldiğinde ben başağrısı safhasının başlaması için dua ediyorum resmen :sinifsinif: önce görme bozukluğu başlıyor, ardından ellerde uyuşma, şiddetli mide bulanması. bunlar geçtikten sonra da patlama düzeyinde başağrısı :gitme:
mutlaka bebek hissediyordur, kaldı ki bende daha önceden migren falan yoktu, tamamen hamilelikte başlayan bir durum. ilaç da alamayınca tam bir kabusa dönüşüyor. gelmesin diye dua ediyorum artık :çok üzgünüm:

benim de migrenim vardı ve sürekli kullandığım bir ilaç
ilk haftalarda ağrım hiç olmadı aaaa dedim geçiyor mu yoksa?
3. aydan sonra haftada 1 cumaları şiddetle ağrıyordu
bir kaç kez ilaç almak zorunda kalmıştım hatta....
Şu an ağrıdığında buz koyuyorum boynuma, şakaklarıma
eriyince değiştiriyorum iki buz torbasından sonra geçiyor

bence dene ben de bu migren hiç böyle buzla falan geçer mi diyordum
inan geçti denemeni tavsiye ederim...
geçmiş olsun....a.s.

bende çoooooooooook çektim migrenden hamileyken..ama mutlu ol,4.aydan sonra azalarak geçiyor..hele doğumdan sonra çok azalıyor..hamilelikten önce her hafta krize girerdim,şimdi bebeğim 4 aylık,sadece 2 kez tuttu 4 ayda..arkadaşların dediği gibi karabiber kolonya bende çok işe yaradı..en azından uyuşuyorsun bi müddet.....

sevgili suna arkadaşım.şuanda 38 haftalık hamileyim.ve hamileliğimin başlarından beri bu migren illeyini çektim.tabi korkumdan ilaç falan almadım.karabaş otu diyebişey ver.kurutulmuş duta benziyor.aşırı kullanmassanda bi zararrı yok.kaynatıp içiyorsun.baya faydasını görmüştüm.ama işin en ilginç yanı o ağrıları boşuna çekmişim.bazı ilaçlar hamileliktede kullanılabiliyormuş.doktoruna sor.ben artık kullanıyorum mecbur kalınca.benim gibi boşuna ağrı çekmeherkeze sağlıklı doğumlar diliyorum.rabbim bi solukta kurtarsın inşl.

wallahi migren yüzünden denemediğim şey kalmamıştı şimdi sizden kolonya ve karabiberi duydum mutlaka onu da deneyeceğim çünkü hamileyken migren hiç çekilmiyor dünyanız kararıyor sanki...bu arada ben minoset kullanıyorum dr nize sorup siz de kullanabilirsiniz.ayrıca benim şiddetli karın ve bel ağrısı sorunum var 14 haftalık hamileyim ve sanırım iç karnım yok çünkü yaklaşık 5-6 aylık hamile gibiyim :) sizde de bel ve karın ağrısı şikayeti var mı?ne yapıyorsunuz?

bende aynı dertten muzdaripdim artık kafamı duvarlara vuruyordum. hamileliğimin 3. ayından sonra geçti.arada çok nadir geliyor kolonya karabiber işe yarıyor diyorlar tüm migrenli hamilelere Allah sabır versin

minoset hamilelikte kullanılabiliyormuş.bende bademcik iltihaplanması oldu.aynen sizin dediğiniz migren agrılarının boğaz versiyonu. her sabah agrıyla uyanınca, günlerim de psikolojik olarak berbat geçiyordu. agrı kesici bile alamıyordum korkudan. bigün çok şiddetlenince doktora gittim ve minoset verdi . eczacı bi tanıdıgmızda hamileyken bu ilacın kullanıldığını söyledi. doktorunuza sorup alın bence. çok sık olmamak kaydıyla tabi.

Benim de migrenim var. Arada tutuyor, ben de buzla azaltmaya çalışıyorum. Karabiber ve kolonyayı ilk kez duydum. Peçeteye koyup alnımıza mı koyacağız ???

37 haftalık hamileyim, geçen gün tuttuğunda ilaç ta içmedim bütün gün çektim
Çok zor, Allah bütün ağrısı olanlara sifa versin. Ağrı çekerken yaşamıyor sanki insan.

merhaba kızlar ben bakudenım bu mıqren cok kotu hastalıkdı ..bende tum bebek oldu ıkızlerımı kayb etdım.men hamıle kalınca cok wıddetlı mıqrenım oldu,,men qarmon ılacda alıyordum ama ınanınkı cok kotu bır agrı,,bu hastalıgın tedavısı yok kızlar ne zamankı sızde mını pauza olacaq onda bıtecek bu agrı,allah yardımcı olsun sızede

ANNE OLMAGA HAZIR DIYILDIM AMA HAMILE OLUNCA COK guzel hissler kecirdim cok mutluydum ama cocuklarimi duwurdum ,,depresiyaya duwdum ama ALLAHA SIGINDIM NAMAZIMI KILINCA RAHATLIYORUM SIZLERIN YAZILARINIZI HER ZAMAN OKUYORUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KIZLAR.MIQRENIN TEDAVISI BONUNUZU MASAJ ETMEK DARSENVAL AMA INANINKI BUNUNDA ARDIMI OLMUOR AMA ILAC ALIORUM MEN KIZLAR PENTALQIN VE SPECILID AZALIOR IICE AGRI AMA BU BENDE 2 GUN CEKIYOR NE YAPSAQ 2 GUN BITINCE KECIYOR AMA GEBELIKDE IWDE COK AGIR KECIYOR

Iyi akşamlar aradan çok zaman geçmiş ama merak ettim aurali migren hamilelikte başlamış hamilelikten sonra bir düzelme yada azalma oldu mu yoksa daha kötü mu oldu devam eğtimi şikayetler bende de aynı şeyler var ve hamilelikte başladı bunlar

Merhaba cok zaman gecmıs ama bende hamılelıkte aynı sorunu yasıyrm ve 15. Hafta dayım hergun basım agrıyo neredeyse hergun acile gdyrm evde ıctgım parol hıc bir ise yaramıyo siz bir cozum bulabılmsmydnz ozaman yardımcı olursanız cok sevinirim

Merhaba cok zaman gecmıs aradan bende 15. Haftalık hamileyim giderek artıyo migrenim mahvoldum parol kullanıyorm 2 tane aynı anda hıc bir etkisi yok acile gdyrm sureklı buz migren taşı masaj herseyı denedim hıc faydası yok siz bir çözum bulabıldınızmı acaba cok çareszm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…