- Konu Sahibi suna12365478
-
kızlar, ne olur yardım edin... Benim bu hamilelikle birlikte migrenim hortladı... Yaklaşık 10 haftalık hamileyim hergün başağrısı... Normalde midem bulanmıyor... Ama başım o kadar çok ağırıyor ki mide bulantısı yapıyor artık...sinirlerim o kadar bozuk ki... Kesin çocuğada yansıyordur... Hiç mutlu değilim..sürekli bir mutsuzluk, sürekli bir baş ağrısı... Bu sorunu yaşayan varmı yada nasıl atlattınız? Valla kızmayın ama bazen allaha dua ederken diyorum ki, allahım böyle giderse canımı alda kurtulayım diyorum... Yani o kadar berbat bişey... çok üzgünüm çoook
Iyi akşamlar aradan çok zaman geçmiş ama merak ettim aurali migren hamilelikte başlamış hamilelikten sonra bir düzelme yada azalma oldu mu yoksa daha kötü mu oldu devam eğtimi şikayetler bende de aynı şeyler var ve hamilelikte başladı bunlarderdime hoşgeldin arkadaşım. birde bende auralı migren var. yani o kriz geldiğinde ben başağrısı safhasının başlaması için dua ediyorum resmen :sinifsinif: önce görme bozukluğu başlıyor, ardından ellerde uyuşma, şiddetli mide bulanması. bunlar geçtikten sonra da patlama düzeyinde başağrısı :gitme:
mutlaka bebek hissediyordur, kaldı ki bende daha önceden migren falan yoktu, tamamen hamilelikte başlayan bir durum. ilaç da alamayınca tam bir kabusa dönüşüyor. gelmesin diye dua ediyorum artık :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?