Hamilelikte migren...

Kızlar, ne olur yardım edin... benim bu hamilelikle birlikte migrenim hortladı... yaklaşık 10 haftalık hamileyim hergün başağrısı... normalde midem bulanmıyor... ama başım o kadar çok ağırıyor ki mide bulantısı yapıyor artık...sinirlerim o kadar bozuk ki... kesin çocuğada yansıyordur... hiç mutlu değilim..sürekli bir mutsuzluk, sürekli bir baş ağrısı... bu sorunu yaşayan varmı yada nasıl atlattınız? valla kızmayın ama bazen allaha dua ederken diyorum ki, allahım böyle giderse canımı alda kurtulayım diyorum... yani o kadar berbat bişey... Çok üzgünüm çoook
Canım nöral terapi migren icin birebir hamilelik icin de bi zararı yok ama iyi bi doktorunu bulman gerekiyor rabbim şifa versin bilirim nasıl bisey olduğunu minoset plus da kullanabilirsin benim doktor vermişti o da iyi geliyor ama o kesmez ise bu dediğim tedavi birebir

Arkadaşlar migrenin asil tutma sebebinin yabancı bir doktorun kitabında glütenli beslenme sebebi ile b2 vitamininin bagirsaklarda emiliminin azalması olduğunu okumuştum. Sonra bende b2 vitamini alıp kullanmaya başladım inanın migren ataklarım tamamen geçti. Ben solgar b2 almıştım. (B12 ile karıştırmayın) Vücutta birikim yapmayan bir vitamin güvenle kullanabilirsiniz. Yine de hamile olanlar doktoruna sorabilir. Kime söylediysem hep dua etti. İnsallah size de bir faydası olur. Ben de 2 aylık hamileyim şu an b2 yi bırakalı 3 yıl falan olmustu. Ataklar hamilelikte geri geldi. Tekrar kullanmaya başladım. Her gün düzenli bir adet almalısınız. İnsallah şifa bulursunuz

Back