Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bayanlar hamileligimin birinci ayindayim ve canim midye cekiyor ama netten baktigimda zararli diyor benim gibi cani ceken ve yiyen var mi aranizda acaba ?
Hamile değilim ama ben olsam yemezdim. Marula sarılı bol limonlu çiğ köfte yeseniz belki nefsinizi köreltir. Çünkü normalde bile zararlı ben de çok severim ama çok tüketmemeye çalışıyorum. Bence o riski almayın.
Doğru söylüyorsunuz normalde de çok severim aslında ama pek yemem şu an gerçekten hayallerimi süslüyor eşimden istedim getirdi fakat bi hamilelik daha geçirdiğim için önceden yememen gerektiği aklıma geldi. (
Yok çocuğa bir şey yapmaz belki ama çok fazla toksik madde içeriyor ya hani ekstra bir faydası olsun diye Yoksa bir şey olmaz. Daha sağlıklı gıdalar varken bence yemeyin ama evham da yapmayın. Bence bu süreçte Fast food da yemeyin misal. Bunun gibi işte.
Yok çocuğa bir şey yapmaz belki ama çok fazla toksik madde içeriyor ya hani ekstra bir faydası olsun diye Yoksa bir şey olmaz. Daha sağlıklı gıdalar varken bence yemeyin ama evham da yapmayın. Bence bu süreçte Fast food da yemeyin misal. Bunun gibi işte.
Benm ikinci hamileliğim ilkinde bi kez yemistim
Bundada cok toplmada 2 kilo yemisimdir
Fast Food yemiyorum hatta tuzluysa çekirdek bile yemiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bilmiyodum bunu
Teşekkür ederim cok size cevap verdiğiniz için
Benm ikinci hamileliğim ilkinde bi kez yemistim
Bundada cok toplmada 2 kilo yemisimdir
Fast Food yemiyorum hatta tuzluysa çekirdek bile yemiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bilmiyodum bunu
Teşekkür ederim cok size cevap verdiğiniz için