- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
-
- Konu Sahibi thesimpson
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Allaha şükürler olsun 2,5 aylık hamileyim ilk hamileliğim. Aşırı derecede midem bulanıyor açken de tokken de midem bulanıyor. Doktorumun tavsiyesi ile Gaviscon kullanıyorum fakat pek faydasını görmüyorum. Bu konuda tavsiye ve önerileriniz nedir teşekkürler.
Maşallah ne güzel keşke bende öyle olsam bir hafta önce başladı ölü gibiyimKacinci haftanizda bulanti basladi acaba yarin 8.haftama giriyorum pek bi bulantim yokda ilk gebeligmde 7.haftamda baslamsti
Canım bende aynı durumdayım sekizinci haftamdayim çubuk kirakere basliycam sanada öneririm tuzlu leblebi iyi geliyoMerhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Allaha şükürler olsun 2,5 aylık hamileyim ilk hamileliğim. Aşırı derecede midem bulanıyor açken de tokken de midem bulanıyor. Doktorumun tavsiyesi ile Gaviscon kullanıyorum fakat pek faydasını görmüyorum. Bu konuda tavsiye ve önerileriniz nedir teşekkürler.
Merhaba ben de 17+ 3 üm allahım her gün dua ediyorum ne zaman bitcek diye eski haline dönmem istiyorum artık benim o iğrenç zamanlarım geçti azaldı ama sorun şu ki hala normal bi insan gibi beslenemiyorum hep aybu şeyi yiyorum. Sizinki de mi Azalarak kesildi nasıl oldu tan olarak? İnş bnimki de 19.haftada biterBenide zofer rahatlatmıştı ve zaman 19. Hafta kesildi
Benim de 17 hafta bitti. İnş geçer siznki ne oldu geçti mi? Azaldı benim eskiye göre ama geçmedi hala tam. Tek tip besleniyorumteşekkürler denemedik sey kalmadi biliyor musun resmen ölü giibyim
16dansonra azalir dedi doktor onu bekliyorum
9ay surerse napcm onu dusunuyorum
Ben doğurdum Songüne kadar devam ettiBenim de 17 hafta bitti. İnş geçer siznki ne oldu geçti mi? Azaldı benim eskiye göre ama geçmedi hala tam. Tek tip besleniyorum
Ben okafar iyi anlıyorum sizi ilk hamilelğim hastanelerde geçti kusmaktan gözlerime kan oturmuştu .2.de azalarak bitti .ilk haöileğimde ilaç kullanmayacağım diye hayatımı mahvetmişim hamilelik stresliydi bebekte stresli oldu .zofer 2. De hayatımı kurtardı.stres yapmayın bebek her koşulda beslenir ve hepsi geçecek böyle düşünün çok az kalmışMerhaba ben de 17+ 3 üm allahım her gün dua ediyorum ne zaman bitcek diye eski haline dönmem istiyorum artık benim o iğrenç zamanlarım geçti azaldı ama sorun şu ki hala normal bi insan gibi beslenemiyorum hep aybu şeyi yiyorum. Sizinki de mi Azalarak kesildi nasıl oldu tan olarak? İnş bnimki de 19.haftada biterGeçeceğini nasıl anlayabiliriz?
Teşekkürler. Hayır artık hiç geçmicekmiş hissine kapıldım psikolojimi etkiledi duyuyorum kimilerinden 19. Haftada bitdi diye ya tek ona da razı olcam allahm yeter ki 9 ay sürmesinMerhaba, geçmiş olsun cok zor bir dönem, ben de 3 ay kuru ekmek, haşlanmış patates ve muzla beslendim. Tuz bile midemi bulandiriyordu. Sonrasinda da refluden hic gönlümce yiyip icemedim, dogurana kadar yedigime ictigime dikkat ettim.
Oncelikle asitli şeyler yeme (portakal, limon, domates vs)
Midenin asidini azaltacak şeyler ye, mesela kuru tost, cubuk kraker...
Hazmı zor gidalar yeme mesela havuç, çiğ sebze...
Lifli karbonhidrat tuket, yulaflı buskivi mesela..
Çay, kahve, asitli iceceklerden uzak dur.
Suyu yudum yudum iç. Bebek senin depolarindan beslenir onemli değil ama vucudunun asla susuz kalmaması lazım.
Evi bol bol havalandir, viksli buhar yap oda hem nemlensin hem ferahlasin.
b6 vitamini ve diger Bulantı ilaçlarını doktoruna danış
Kesin çözüm yok maalesef, sabırlı ol, en kotu bebegin dogana kadar sürer. Mucize gibi bebek karnindan cikar çıkmaz mide rahatlıyor
Teşekkürler cevapladığınız içinBen okafar iyi anlıyorum sizi ilk hamilelğim hastanelerde geçti kusmaktan gözlerime kan oturmuştu .2.de azalarak bitti .ilk haöileğimde ilaç kullanmayacağım diye hayatımı mahvetmişim hamilelik stresliydi bebekte stresli oldu .zofer 2. De hayatımı kurtardı.stres yapmayın bebek her koşulda beslenir ve hepsi geçecek böyle düşünün çok az kalmış