- 3 Ağustos 2017
- 1.421
- 983
- Konu Sahibi thesimpson
Midenin kesinlikle bos kalmaması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün onu anladım 1 saat arayla tavuk çorbası gönderiyorum baya ayaklandım ama az az olacak şekilde birden mideye yüklenmeyecek öğreniyor insan yaşayarakMidenin kesinlikle bos kalmaması lazım
Ah bana corbada yetmiyordu tutmyordu midemi çıldryodum bulantı haricinde kazınmada var midemdeEvet bugün onu anladım 1 saat arayla tavuk çorbası gönderiyorum baya ayaklandım ama az az olacak şekilde birden mideye yüklenmeyecek öğreniyor insan yaşayarak
Sabahları çok zor oluyor sanırım tuzlu peynir ve ekmek nasıl geliyor?Ah bana corbada yetmiyordu tutmyordu midemi çıldryodum bulantı haricinde kazınmada var midemde
Pirinç çorbası deneyebilirsiniz en iyi o geldi bana.Ben 15.haftaya girecegim ayni durumdayim
Hiçbirşey iyi gelmiyor mahvoldum bende
teşekkürler denemedik sey kalmadi biliyor musun resmen ölü giibyimPirinç çorbası deneyebilirsiniz en iyi o geldi bana.
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor ayva denediniz mi?teşekkürler denemedik sey kalmadi biliyor musun resmen ölü giibyim
16dansonra azalir dedi doktor onu bekliyorum
9ay surerse napcm onu dusunuyorum
5+3de başladı inş size olmaz çok zorKizlar kac haftalikken basladi mide bulantilariniz ben 5 haftalik olcam yarin ama daha hic bi bulanyim yok sadece midem cok kazınıyor habire yiyorum
Hmm bakalim beni korkutuyo aslinda baslamamasi ondan endise ediyorum5+3de başladı inş size olmaz çok zor
amin sağolasınız denedimAllah yardımcınız olsun gerçekten çok zor ayva denediniz mi?
Mide yanmasına ılık süt diyorlar bir kaç yudumamin sağolasınız denedim
Herşeyi birde yaniyor midem
onuda denedim benim durum vahimMide yanmasına ılık süt diyorlar bir kaç yudum
Sabahları önce kusuyorum sonra kahvaltı ediyorum doktor lansor verdiSabahları çok zor oluyor sanırım tuzlu peynir ve ekmek nasıl geliyor?
İnşonuda denedim benim durum vahim
Doktor prilam verdi oda fayda etmiyor
Surkeli kusma ve yatma
İnsalah tezzamanda gecer
Lansor mide koruyucu değil mi?Sabahları önce kusuyorum sonra kahvaltı ediyorum doktor lansor verdi
ah gecse keske...Mide bulantısı vücudun gebeliği sürdürmek ve bebeği korumak için başvurduğu bir savunma mekanizması. Bulantının geçtiği 16. haftaya kadar zaten bebek anneden beslenmiyor, o yüzden annenin bulantı yüzünden yiyemiyor olması bebek için bir risk teşkil etmiyor. Aksine bebeğin sağlıklı gelişimi için bu bulantılar çok gerekli. Vücudu çok sağlıklı ya da son derece sağlıksız gebelerin bulantısı olmaması normal sadece. Özellikle gebelerin tiksindiği şeyler yedikleri takdirde bebeğin gelişimine zarar vereceği için oluşuyor tiksinti. Ya da bazen canımız çok çekerek yediğimiz yiyeceği yedikten hemen sonra kusabiliriz. Bu da aynı şekilde bebeğin gelişimi için annenin vücudunun tetikte olduğunun bir göstergesi. Geçenlerde bir araştırmaya göre gebelikte bulantı yaşamayan annelerin bulantı yaşayanlara oranla daha fazla düşük ve ölü doğum yaptığını okudum. Bunu bulantısı olmayan anneleri üzmek için değil bulantısı olan annelere destek için yazıyorum. Sabırla bulantınızın geçmesini bekleyin. Cenin için kritik dönem bittiğinde yüksek ihtimal bulantınız da geçecek.
İşe yaramıyorsa boşyere ilaç kullanma. Nane sür eline kolanya falan kokla. Başka da biraz sabır.Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Allaha şükürler olsun 2,5 aylık hamileyim ilk hamileliğim. Aşırı derecede midem bulanıyor açken de tokken de midem bulanıyor. Doktorumun tavsiyesi ile Gaviscon kullanıyorum fakat pek faydasını görmüyorum. Bu konuda tavsiye ve önerileriniz nedir teşekkürler.