- 12 Nisan 2020
- 12
- 4
-
- Konu Sahibi thesimpson
Canım öncelikle hayırlı olsun arkadaşın da dediği gibi zaman ben hastanelik olma derecesine gelmiştim prilam kullandım bende ama hiç bir faydasını görmedim yemek yiyemiyorum diye ağlamıştım kaç gece aç uyudum kusmaktan mahfoldum ama şimdi şimdi rahatladım çok şükür sadece sabret canım kuscaksın bu işin kuralı bu malesefMerhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Allaha şükürler olsun 2,5 aylık hamileyim ilk hamileliğim. Aşırı derecede midem bulanıyor açken de tokken de midem bulanıyor. Doktorumun tavsiyesi ile Gaviscon kullanıyorum fakat pek faydasını görmüyorum. Bu konuda tavsiye ve önerileriniz nedir teşekkürler.
Gaviscon mide bulantisi icin degil mide eksimesi yanmasi icin.soguk sut ic,toz zencefil varsa cok az agzina koy tuzlu krakerler ye eksi turu ne varsa limon elma onlarda ye yogurt ye beyaz nohut bunlar aklima gelenlerMerhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Allaha şükürler olsun 2,5 aylık hamileyim ilk hamileliğim. Aşırı derecede midem bulanıyor açken de tokken de midem bulanıyor. Doktorumun tavsiyesi ile Gaviscon kullanıyorum fakat pek faydasını görmüyorum. Bu konuda tavsiye ve önerileriniz nedir teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,
Banada bugün doktorum onu verdi günde 3 defa 1 tablet diye ama ben suan cubuk krakerle atlatyormÇoğunlukla zofer önerildi. Bunu ne zaman kullanmalıyım acaba?