Hamilelikte lekelenme

easrgms7

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
89
19
Adet günüme daha 10 gün var ve kahverengi lekelenme oldu regl sancısı gibi sancılar da bazen eşlik ediyor bir kereye mahsus oldu kanamam daha da olmadı acaba benim gibi olan var mı yardımcı olur musunuz gebelik belirtileri mi ?

Yani adete 10 gün kala yerleşme kanaması için fazla erken olabilir günü gelince test yapın

Bende regliye 6 gün önce 2 gün boyunca kahverengi lekelenmelerim oldu doktora sordum yerleşme kanaması dedi regliye 1 gün kala test yaptım hamileyim belki sizinde öyledir reglinize gecince test yapın eğer bebiş istiyorsanız inşallah vardır

Korkuyorum acaba hasta miyim diye düşünmeden edemiyorum 10 gün erken mi değil mi bilemiyorum

Korkuyorum acaba hasta miyim diye düşünmeden edemiyorum 10 gün erken mi değil mi bilemiyorum
Lekelenmem kaç gün sürdü canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz inşallah adetin geçince test yap yada 1 gün önce yap olsa çıkar baktın yok kadın doğuma git muayene ol

Aynı durumdayım benimde 11hün kala lekenmem olmuştu doktora sorduğumda çok erken olması mümkünmüdür diye oda evet mümkün olabilir dedi

Ağrılarınız olmuş muydu ?
Ben adetine 11 gün kala kan verdim negatif. Çıktı doktorum çok erken olduğunu adet geçince telrar vermemi söyledi kanamam 2 gün sürdü peçeteye sürdükçe geliyordu jöle kıvamında kahverengi kasıklarımda ara ara ağrılarım olmuştu kan geldiğini fark ettiğim an vajınamda bi sızlama sonrasında kan geldi arada lekelenmem bitmesine rağmen vajınama arada sızlama ve kasıklarıma ağrışar giriyor ama çok aşırı değil

Benim lekelenmem anlık oldu kahverengi bitti ara ara ağrılarım oluyor dizlerim ağrıyo kasığıma doğru bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…