Hamilelikte lekelenme yaşayanlar ne olur bir bakın :(((

Kanama alanı çıktı bende de :KK43: ve yine iğne yazmadılar

Çok geçmiş olsun :110:Neden oluyor bilemiyorum ki valla bende de alan küçüldü hala tam kapanmadı :KK17: Haftada bir iğne vurulmama rağmen... Bence iğne ve hapın pek bi farkı yok sadece dozları farklı canım belki ondan yazmamıştır doktorun. İnşallah kısa sürede geçer de şu iğneye ilaca hiç ihtiyacımız kalmaz :KK42:

Kanama alanı çıktı bende de :KK43: ve yine iğne yazmadılar
Proluton igne baslamasi lazimdi. Bence baska bir doktorla gorus. Bazi doktorlar ilk haftalarda ki kanamalari bebek sagliksizsa duser saglikliysa yasar seklinde bakip umursamiyor. Ayni hafta da lekelenmem vardi ignr ve progestan ile kesildi.bebegim suan 2 aylik oldu dogali. Gayet saglikli. O mantikta bir doktor olsa dusuk yapacaktim belki.

Evet benim büyük doğumda yatan arkadaş da özele başlamış ama bu risk durumlarını görünce kabul etmemişler oraya yönlendirmişler. Zübeyde Hanım'da 28 haftalık doğum yapan ve doğduktan 2 hafta sonra bebeğini kaybeden bir yakınım var. Sanırım o yüzden oraya karşı biraz ön yargılıyım ben. Ablam ilk doğumunu da büyük doğumda yapmıştı ve memnun kalmıştı. Geçtiğimiz yıl Ankara üniversitesinin eğitim araştırma hastanesinde yakın bir arkadaşım doğum yaptı o da çok memnun kaldı. Randevu vs. de hiç sorun yaşamadı. Sezaryen olmasına rağmen gayet ilgili ve alakalı olduklarını söyledi.

Hastane seçimi biraz da bizim kendi beklentilerimizle alakalı diye düşünüyorum canım. Ben bu sefer devlete gideyim dedim işte Dr. Sami Ulus'un Turgut Özal binasına gittim sonra da büyük doğuma. Kanamam var görüyor ama rapor vermiyor. Yatırabiliriz hastaneye diyolar rapor vermek yerine :110: küçük çocuğum var evde ben nasıl yatayım? siz rapor verin dediysem de vermedi iki hastane de. Böyle sorunlar yaşadığım için yine özele yöneldim ben. Bir de devlette sıra beklemek ya da ilgi konusunda problem oluyodu. İşten izin almam gitmem gelmem mesele. Bu açılardan özeli her zaman devlet hastanelerine tercih ederim (kendim de üniversitede çalışıyor olmama rağmen).

Bir de bence en çok da hamileliği takip eden hekim önemli. Ben bu kez bizim tıp fakültesindeki asistan arkadaşlardan adını sıkça duyduğum ve internette de baya arayıp taradığım bir hekim buldum: Yrd. Doç. Dr. Coşkun Şimşir. Hocanın CV'si iş deneyimi de önemli bence :KK24:

Bende Ankaradayım kızlar yazdıklarınız oldukça faydalı geldi
Benim de kanama alanım vardı yeni geçti
Sami ulusa gidiyorum şimdilik daha önce zübeyde hanıma gittim bir kaç kez hamile kalmadan önce
Çok içime sinmedi nedense
5. Aydan sonra özele geçmeyi düşünüyorum
Hepimiz sağlıkla bebişleri alalım kucaklarımıza

Proluton igne baslamasi lazimdi. Bence baska bir doktorla gorus. Bazi doktorlar ilk haftalarda ki kanamalari bebek sagliksizsa duser saglikliysa yasar seklinde bakip umursamiyor. Ayni hafta da lekelenmem vardi ignr ve progestan ile kesildi.bebegim suan 2 aylik oldu dogali. Gayet saglikli. O mantikta bir doktor olsa dusuk yapacaktim belki.
Allah bağışlasın .Başka bir hastaneye geldim özel burda iğne Yaptılar Bakslım şifa olsun
Herkes iğne ile iyi oluyo bana yapmıyorlardı bir tütlü

Allah bağışlasın .Başka bir hastaneye geldim özel burda iğne Yaptılar Bakslım şifa olsun
Herkes iğne ile iyi oluyo bana yapmıyorlardı bir tütlü
Canim kendini hic sikma. Ben de 13. Haftamin icindeyim hala lekelenmelerim devam ediyo bazen kirmizi geliyo korkuyla doktora gidiyorun bebegimi gorunce rahatliyorum.
Yavrum Allah'a emanet Rabb im buyutsun dogana kadar da dogduktan sonra da insallah

Canim kendini hic sikma. Ben de 13. Haftamin icindeyim hala lekelenmelerim devam ediyo bazen kirmizi geliyo korkuyla doktora gidiyorun bebegimi gorunce rahatliyorum.
Yavrum Allah'a emanet Rabb im buyutsun dogana kadar da dogduktan sonra da insallah
amin canım inşallah.Başka bir hastaneye muayene oldum iğne yazacak misiniz dedim yazarım dedi iğne yapıldı günde 3 progestan zaten alıyorum hepsi birden sıkıntı olur mu ki siz ne kullanıyorsunuz ?

amin canım inşallah.Başka bir hastaneye muayene oldum iğne yazacak misiniz dedim yazarım dedi iğne yapıldı günde 3 progestan zaten alıyorum hepsi birden sıkıntı olur mu ki siz ne kullanıyorsunuz ?

Ben hic igneye duzenli baslamadim. 1-2 kez oldum. 10. Haftaya kadar galiba gunde 3 ondan sonra gunde 2 200luk progestan kapsul kullaniyorum

Geçmiş olsun Şu an durum nedir ?
1 haftadir falan lekem gelmiyoe artik cok sukur. Doktorum 14. Haftada kesilecegini dusunuyorum demisti insallah oyle olur bir daha gelmez. Hepimizin hamileligi sikintisiz gecsin saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insalalh

1 haftadir falan lekem gelmiyoe artik cok sukur. Doktorum 14. Haftada kesilecegini dusunuyorum demisti insallah oyle olur bir daha gelmez. Hepimizin hamileligi sikintisiz gecsin saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insalalh
Inşallah canım amin.Bana doktrm hiç öyle Şeyler söylemiyo ilk defa bende görüyormuş gibi davranıyor canım sıkılıyo bitsin gitsin de hamileliğimizin tadını çıkaralım inş

Inşallah canım amin.Bana doktrm hiç öyle Şeyler söylemiyo ilk defa bende görüyormuş gibi davranıyor canım sıkılıyo bitsin gitsin de hamileliğimizin tadını çıkaralım inş
Valla imkanin varsa doktorunu degistir derim ben. Ben zaten cevremde de hamileliginde lekelenmesi olan cok gordum ama bunun yaninda doktorum da bana inanilmaz destek oldu moralini bozma cok sik karsilsiuoyoruz hic bisey olmaz gibisinden. En onemli olan sey moralken doktorun da sana destek olmali kostek degil

Valla imkanin varsa doktorunu degistir derim ben. Ben zaten cevremde de hamileliginde lekelenmesi olan cok gordum ama bunun yaninda doktorum da bana inanilmaz destek oldu moralini bozma cok sik karsilsiuoyoruz hic bisey olmaz gibisinden. En onemli olan sey moralken doktorun da sana destek olmali kostek degil
Aynen öyle.Beni sanki en Kötüye hazırlıyor gibi bir hali var.Geçenlerde farklı bir doktora gittim.o beni Bayağı rahatlattı.Öyle ki artık lekeleri önemsemiyorum bile

Aynen öyle.Beni sanki en Kötüye hazırlıyor gibi bir hali var.Geçenlerde farklı bir doktora gittim.o beni Bayağı rahatlattı.Öyle ki artık lekeleri önemsemiyorum bile
Aynen kuzum o kadar olagan bir sey ki bu. sen doktor arayisina gir bence. Doktoru sevmek de guvenmek de cok onemli

Ben de 7. Haftamin icindeyim dun lekelenmem oldu duphaston verdi doktorum dun geceden itibaren kesildi cok sukur istirahat et dedi doktor sen de dikkat et iyi seyler dusunmeye calisalim insaallah💐

Ben de 7. Haftamin icindeyim dun lekelenmem oldu duphaston verdi doktorum dun geceden itibaren kesildi cok sukur istirahat et dedi doktor sen de dikkat et iyi seyler dusunmeye calisalim insaallah💐
Konularima göz atarken farkettim mesajınızı 😊 Ben Progestan kullandım.Lekeler arada geçip sonra tekrar geliyordu.O lekelerden sonra yoğun kanamam da olmuştu ama çok şükür bir şey olmadı,oğluşum 4 yaşında Allah bağışlasın 🤲 Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤗

X