Moralini her daim yüksek tut canım benim, çünkü miniklerimiz bizim tüm hislerimize ortak
Biz endişelenirsek onlar da gergin ve huzursuz oluyolar, biz mutluysak onlar da mutlu
Hiçbir şey olmaz allah'ın izniyle
Ben de geçen perşembe kontrole gittim, hala kesenin sağında küçük bir kanama alanı görünüyor, yine kahverengi lekelenme olabilir dedi doktor
"Peki neden böyle oluyor?" diye sorunca da çok hoş bir açıklama yaptı, "Kesin bir şey söyleyemezyiz ama şöyle düşün: bir kamyon yükünü alıyor ve yola çıkıyor, farları bozulabilir lastiği patlayabilir ama amaç sağ salim varacağı yere ulaşıp yükünü indirmektir amaç. buna odaklanıp gerekli tedaviyi düzenleyeceğiz" dedi. Hemen Proluton Depot iğne yaptırdı ve 3 hafta boyunca haftada 1 kez yapılacak dedi. Bir de Progestan günde 2 kez fitil olarak kullan dedi. Çok şükür bebeklerimiz iyi olsun da canım acısıyla tatlısıyla bu yolu tamamlarız inşallah
Bir de ultarson konusunu da dert etme, ilk gebeliğimde benim de aynı sorular vardı kafamda. doktorum demişti ki yatan hastalarımız var her gün ultrasonla takip ettiğimiz, bebek için bir zararı yok. Yani radyasyon yok sanırım ultrasonda ses dalgaları gönderilerek çalışıyor. Bebişlerimiz belki de hissediyodur o nedenle ultrasonla bakılırken ama gelişimleri açısından bir zararı olacağını düşünmüyorum
Kontrol için gittin mi peki? Hal böyle olunca kontrolü de iple çekiyor insan
Rabbim hepimize şifa versin canım benim