Hamilelikte lekelenme yaşayanlar ne olur bir bakın :(((

Canım hapın ağız yoluyla alınanı ayrı oluyor, diğeri fitil şeklinde oluyor. iki türlü kullanılmıyor yani. Sıkmayın canınızı geçecek bu zamanlar moralinizi yüksek tutun.
hayır ikisi de aynı. Doktorum bana ister fitil olarak kullan ister hap olarak iç. Ama fitil olarak kullanman daha etkili demişti.

Baska doktora gorun bence

önce strese girme lütfen bundan uzak tut kendini mümkün olduğunca da istirahat et. Allahın izniyle birşey olmaz.... ama stres inan bana çok kötü o yüzden rahat ol bebeğinin varlığı ile mutluluğunu yaşa sakın bu lekelere takılma olur mu?Bazı hamileliklerde görülebiliyor 9 ay boyunca gören bile varmış.

hayır ikisi de aynı. Doktorum bana ister fitil olarak kullan ister hap olarak iç. Ama fitil olarak kullanman daha etkili demişti.

Aa bilmiyordum ben oral yoldan kullanıyorum. Demek öyle de oluyormuş.. Yanıltmayayım o zaman konu sahibini, uyarı için teşekkürler.

Kendime özel bir doktor aramaya karar verdim böyle bir durumda gece-gündüz arayabileceğim bir doktor.Donanımlı,ilgili..Ankara'da iyi bir doktor bilen var mı ki acaba ????

Kendime özel bir doktor aramaya karar verdim böyle bir durumda gece-gündüz arayabileceğim bir doktor.Donanımlı,ilgili..Ankara'da iyi bir doktor bilen var mı ki acaba ????
riskli gebelik uzmanı bulun lütfen. normal bir kadın doğum tercih etmeyin. hatta yerinizde olsam üniversite hastanesinde özelde bulurdum. onlar çok daha tecrübeli oluyorlar ve telefonla da ulaşabiliyorsunuz. gazi üniversitesinde riskli gebelik bölümü var.ordan bulabilirsiniz.

Randevuda sıkıntı olur mu acaba ?

Ya konumu BDV den Alıp gebelik/hamilelik Bölümü'ne taşımışlar.Bu bir dert değil mi ya..orada daha çok kişiye ulaşılabiliyor

Randevuda sıkıntı olur mu acaba ?
açıkçası ben ordan hiç randevu almadım hep özel hastaneye gidiyordum. Ama normal bir kadın doğum uzmanına gitmemem gerektiğini çok geç öğrendim.riskli gebeliğe gitmem gerek ben eğer hamile kalırsam ama bildiğim arkadaşım doktora cep numarasından ulaşabiliyordu. hafta sonu bile doktor hastaneye gelip ilgileniyordu. bak şimdi baktım medicana da prof dr Sevtap Hamdemir Kılıç var riskli gebelik uzmanı ve zekai tahirde de görev yapmış. istersen oraya bak randevu sorunu orda kesinlikle yaşamazsın.

Karşı komşum da orada yaptı hamilelik takibini evet direkt o hastaneye ve o doktora gidiyorum teşekkürler.Hafif karın ağrıdı belli belirsiz gelip gidiyo sanki.Uyumak istemiyorum bi yandan ama bi yandan Gözlerim devriliyor Allah'ım sabah olsa ne olur dua edin şu mübarek cuma gecesi

lütfen panik yapma bak ben o kadar iyi anlıyorum ki seni. sürekli wc gidip kontrol etmekten alamıyordum kendimi. leke varmı diye bakmadan duramıyordum. stres zararlı bir horman üretimini sağlıyor o yüzden yarın gittiğinde bebeğinin kalp atışlarını görmeyi bırak belki sesini bile duyabilirsin. güzel şeyler düşün cinsiyetini kime benzeyeceğini vs. yarın güzel bir gün olacak göreceksin herşey yolunda gidecek inş. bana da mutlaka haber ver olur mu o doktoru yeni gördüm senin sayende vesile olmuş oldun banada. eğer bu ay hamilelik olursa bende ona gidiceğim...

İnşallah Tabiki burada yaptığım her şeyi paylaşacağım mutlaka

Canım benim Allah bebeğini de seni de korusun. Ben de geçen ay düşük yaptım. Acısı hala içimde. Yazını okurken bile elim karnıma gitti sanki hala hamileymişim gibi korktum. Yarın bebeğini sağ salim görürsün inşallah dualarım sizinle

Canım benim çokkkk Sağol amin.çok geçmiş olsun sana da çok üzüldüm dilerim ki en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer kucağına alırsın ..
Ben bu bebeğe yıllar sonra 37 yaşımda hamile kalabildim o kadar Kıymetli kü benim için Değeri arttıkça korkularım da artıyor

Sağol canım benim. Üzme kendini canım kötü de düşünme. En iyisi biraz uyumak. Yoksa yarın çok bitkin düşersin. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin

Şöyle ki konun gebelik hamilelik kısmında olması daha mantıklı çünkü bu olayı yaşamış bilgi sahibi insanlara daha kolay ulaşır doğrudan. Ben de kanamalar sebebiyle riskli gebelik uzmanına gitmek istemiştim ama kanama lekelenme durumları değil de daha çok serviks kısalığı, serviks yetmezligi, kalp beyin rahatsızlığı, yüksek tansiyon hastasi olup hamile olanlari kapsiyor sanirim riskli gebelik alani. Yanlis bilgilendirmek istemem tabii sen git muhakkak. Tetkiklerin yapılsın ancak demek istediğim geçici bir yerleşme kanaması da olabilir ki inşallah oyledir. Oyle degilse de uzulme dedigim gibi benim 8 ay surdu hamileligim 8 ay boyunca kirmizi kanamam oldu donem donem. Üniversite hastanelerinden hocalardan özel muayne ücretini ödeyip muayne olabilirsin. Hoca randevusu almak istiyorum diyip. Ben tobb da yaptım doğumunu ordaki hocalar da iyi araştır istersen.

Evet şimdilik devlete geldim riskli gebelik uzmanından sora veremem kanamayı kapsamıyor dendi.Dr nın kapısındayım ama ultrason cihazı bozuk şu an dediler
O dediğin yerleri de arayayım bugün canım Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…