evet canim sana katiliyorum bencede abartmamak gerekiyobenim eşim hiç değişmedi.zaten ilgili bi insandır ve halada öyle.çocuk içinde çok sakin yani aman çocuğum olcak falan gibi heyecanları yok.zaten abartmamak lazım bu dönemi.
Slm Kizlar.suan Hamile Değilim Fakat Yakinda Düşünüyorum.sizlere Birkac Soru Sormak Istiyorum.hamile Kalinca Eslerinizin Ilgisi Nasil Oluyor Artiyormu.bebek Olunca Sevgi 2 Yemi Bölünüyor Size Olan Sevgisi Azaliyormu Artiyormu.eşim Mesela Ailesine Cok Düşkün.yine Bu Düşkünlükleri Cocuk Olsada Devam Edermi.yani Kisaca Eslerde Ne Gibi Değişiklikler Oluyor.sevgimle Hoscakalin.yüce Allahim Hepimize Saglikli Bebek Hayirli Dogumlar Nasip Etsin Insallah
Benim Kocamda Bana Karşi Hep Iyi Ve Ilgilidir şuan Hamileyim Ve Yin Ayni Bitek şeyine Kiziyorum Banyoyu Islak Birakiyo Duştan Sonra Islak Ayaklarla Banyonuniçinde Dolaşiyo Illet Oluyorum Bu Sabah Gene Aynisini Yapti Daha Dün Süpürüp Sildim Banyoyu.
Slm Kizlar.suan Hamile Değilim Fakat Yakinda Düşünüyorum.sizlere Birkac Soru Sormak Istiyorum.hamile Kalinca Eslerinizin Ilgisi Nasil Oluyor Artiyormu.bebek Olunca Sevgi 2 Yemi Bölünüyor Size Olan Sevgisi Azaliyormu Artiyormu.eşim Mesela Ailesine Cok Düşkün.yine Bu Düşkünlükleri Cocuk Olsada Devam Edermi.yani Kisaca Eslerde Ne Gibi Değişiklikler Oluyor.sevgimle Hoscakalin.yüce Allahim Hepimize Saglikli Bebek Hayirli Dogumlar Nasip Etsin Insallah
Ben niçin çocuk düşündüğünüzü anlamadım,
Sizi daha çok sevsin ya da sizinle daha çok ilgilensin diye mi?
Ya da ailesine çok düşkün çocuk olunca bu değişsin diye mi?
Önce buna cevap alyım sorunuzu ona göre yanıtlayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?