• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kisisel bakim

pepercim bi de strawberry de kaç günde geliyo kargo..ben eskişehirdeyim biliyosun..6 gün falan yazıyo sitesinde çok uzun bi süre ama uygun fiyatları ondan oradan sipariş edeyim diyom bende..

canim 7-8 gun de geliyor.
fena bi sure degil aslinda. (markafoniden 21 gunde gelen siparisim olmustu da )
taahhutlu posta ile geliyor; kargo ucreti de odenmiyor hem

cnm tam senin soyledigin urunu aldim.
galenic elancyl specific vergetures di sanirim tam adi.
ins iyi gelir bakalim

canim 7-8 gun de geliyor.
fena bi sure degil aslinda. (markafoniden 21 gunde gelen siparisim olmustu da )
taahhutlu posta ile geliyor; kargo ucreti de odenmiyor hem

cnm tam senin soyledigin urunu aldim.
galenic elancyl specific vergetures di sanirim tam adi.
ins iyi gelir bakalim

hmm canım..bende bu hafta şipariş edicem..ürünlerin geldimi..güneş kremin iyi ise bende almayı düşünüyorum..kıvamı ve sürümü yumaşak olsun istiyorum..avene çok serttii ..
ben 18.haftamdayım..çok şükür bi çatlama yok hala ama kullanmasam kesin olmuştu .inşallah sendede işe yarar..ilerleyen zamanlarda hada belli olur etkisi..ben şuanda 53.5 kiloyum sabah ve hafifi giysilerle..akşama kadar farklı oluyo ama akşamları 55 falan çıktığımda oluyo..
benim birde göğüsllerim büyüdü..1 beden kadar..hamile sütyenleri istiyorum ama şık ve kullanışlı olsun istiyorum..int bi kaçtane buldum ama hafta iççide bi kaç dükkan gezicem..eskiler artık olmuyo..:50::50:sen aldınmı hamile sütyeni falan..

gayet güzel canım....ilk haftalarda veriliyo zaten bende 1 kiloya kadar verdim şimdi yaklaşık 54 kiloyum...ama eşim hiç bi değişiklik olmadığnı söylüyor göbek hariççç...ve buda beni mutlu ediyo inş bu şekilde devam ederim zaten çok fazla yemek iştahım yok sütümü yoğurdumu çerezimi yiyorum..bol meyve mi de tüketiyorum ..aada fırsat buluncada bir kaç lokma yemek...bu hafta raporluydum bel ağrılarım ve baş ağrılarımdan dolyaı çok feciydi... 28 ocağa kadar evde güzel ce kahvaltımıda yapıyorum ...yumurtamı,tahin- pekmezimi-peynirimi yoğurdumu tüketiyorum kahvaltıda..benimde eksiğim beslenme çalışına çok zor oluyo ....ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum..hazır yiyecekleri tüketmiyorum... bu arada göbek resmimi eklemek istiyorumm merak edersen eğer...:nazar:
Merhabalar,ben de 14+1 haftalık hamileyim. 58 kilo ile hamile kaldım ve şuan 60 kiloyum.Benim hiç bulantım ya da iştahsızlığım olmadı-kilomu kontrol altına almaya çalışıyorum şuana kadar çatlak kremi kullanmadım nemlendiri kullanıyordum sadece ama çatlak kremi alma vaktim geldi sanırım.
Oranje bu resimde kaç haftalık hamilesin? Benim göbeğim epey çıktı erken olduğunu düşünüyordum ama senin biraz daha fazla benden :49:

Merhabalar,ben de 14+1 haftalık hamileyim. 58 kilo ile hamile kaldım ve şuan 60 kiloyum.Benim hiç bulantım ya da iştahsızlığım olmadı-kilomu kontrol altına almaya çalışıyorum şuana kadar çatlak kremi kullanmadım nemlendiri kullanıyordum sadece ama çatlak kremi alma vaktim geldi sanırım.
Oranje bu resimde kaç haftalık hamilesin? Benim göbeğim epey çıktı erken olduğunu düşünüyordum ama senin biraz daha fazla benden :49:

15-16.haftalıktım canım resimde.şimdide aynıyım...gören kimse hamile olduğuma inanmıyo ..direk göbeği çekince belli ama genel olarak bi belirginlik yok kıyafete görede değişiyo tabi...
..bendede bulantı falan çok olmadı yaklaşık 1 kilo aldım...ama göbeğim belirdi..öncedende ayva göbek vardı ama şimdi iyice yerleşti ..
şuan 53,5-54 arası değişiyo kilolarımen fazla 1 kilo almış durumdayım şuan...

Son düzenleme:
hmm canım..bende bu hafta şipariş edicem..ürünlerin geldimi..güneş kremin iyi ise bende almayı düşünüyorum..kıvamı ve sürümü yumaşak olsun istiyorum..avene çok serttii ..
ben 18.haftamdayım..çok şükür bi çatlama yok hala ama kullanmasam kesin olmuştu .inşallah sendede işe yarar..ilerleyen zamanlarda hada belli olur etkisi..ben şuanda 53.5 kiloyum sabah ve hafifi giysilerle..akşama kadar farklı oluyo ama akşamları 55 falan çıktığımda oluyo..
benim birde göğüsllerim büyüdü..1 beden kadar..hamile sütyenleri istiyorum ama şık ve kullanışlı olsun istiyorum..int bi kaçtane buldum ama hafta iççide bi kaç dükkan gezicem..eskiler artık olmuyo..:50::50:sen aldınmı hamile sütyeni falan..

cnm gunes kremini netten siparis vermedim ben,
surumu nasil deneyeyim diye sevil parfumeriye gidip ordan deneyerek almayi dusunuyorum. oraya da henuz firsatim olmadi gitmeye

9 gun oldu catlak kremimde gelmedi daha, sanirim artik bugun gelir.

ben 55,1 kiloyum.
55,8 ile baslamistim.
cmr.doktora gittim, artik bundan sonra kilo almaya baslaman lazim dedi, beslenme onerilerinde bulundu bayag bir.

cnm bu aralar alltan destekli sutyen giymeye ozen gostermeliymisiz, benim tum sutyenlerim oyle Allahtan, simdilik oluyorlar,
1 ay sonra dar gelmeye baslarlarsa o zaman gidip alicam ama 1 tane alicam mesela, o da dar geldiginde 1 tane daha.... yani birden stoklamicam;
ozellikle hamile sutyeni almayi dusunmuyorum,
ben zaten cift bedenli kulaniyordum, yine o sekilde bedenime uyanini alirim sanirim.

Arkadaşlar hepimize hayırlı doğumlar diliyorum, sağ salim inşallah.

Bende 16-17 haftalık hamileyim :49:

Göbişim sizinki kadar çıkmadı. Mide ve karın arasındaki boşuk dolmadı daha :34:

strawberrynet sitesi güvenli mi alışveriş yapmak için? Bu siteyi kullanan varsa paylaşsın lütfen. Bende Galenic kremi kullanmaya karar verdim sanırım ama biraz daha araştıracağım. Sizinle paylaşırım güzel sonuçlar bulursam.

Arkadaşlar hepimize hayırlı doğumlar diliyorum, sağ salim inşallah.

Bende 16-17 haftalık hamileyim :49:

Göbişim sizinki kadar çıkmadı. Mide ve karın arasındaki boşuk dolmadı daha :34:

strawberrynet sitesi güvenli mi alışveriş yapmak için? Bu siteyi kullanan varsa paylaşsın lütfen. Bende Galenic kremi kullanmaya karar verdim sanırım ama biraz daha araştıracağım. Sizinle paylaşırım güzel sonuçlar bulursam.

ben strawberryden su ana kadar 3 kez alisveris yaptim,
cok memnunum

benim de henuz gobisim yok;
minicik bi karnim cikti, doktora sordum, o bebek degil dedi, bebek henuz cok asagida zaten dedi;
kilo almadigina gore gobek de degil, sadece siskinlik o dedi ??:26:

Bu zamana kadar 3 kilo aldım ben. Düşük tehlikem vardı 1,5 ay hep yattım, sanırım ondan aldım kiloları.

Hımmm bu arada kızlar susam yağı ve kakao yağını karıştırarak çatlamaya meyilli bölgemize sürüyormuşuz, en iyisi ve en doğalı bu diye söylediler. krakao yağını vücut tek başına emmiyormuş o yüzden susam yağıyla karıştırmak gerekiyormuş. Bu karışıma kayısı yağı da katabiliyormuşuz

cnm gunes kremini netten siparis vermedim ben,
surumu nasil deneyeyim diye sevil parfumeriye gidip ordan deneyerek almayi dusunuyorum. oraya da henuz firsatim olmadi gitmeye

9 gun oldu catlak kremimde gelmedi daha, sanirim artik bugun gelir.

ben 55,1 kiloyum.
55,8 ile baslamistim.
cmr.doktora gittim, artik bundan sonra kilo almaya baslaman lazim dedi, beslenme onerilerinde bulundu bayag bir.

cnm bu aralar alltan destekli sutyen giymeye ozen gostermeliymisiz, benim tum sutyenlerim oyle Allahtan, simdilik oluyorlar,
1 ay sonra dar gelmeye baslarlarsa o zaman gidip alicam ama 1 tane alicam mesela, o da dar geldiginde 1 tane daha.... yani birden stoklamicam;
ozellikle hamile sutyeni almayi dusunmuyorum,
ben zaten cift bedenli kulaniyordum, yine o sekilde bedenime uyanini alirim sanirim.

ayy bende sütyen konusunda sıkıntılıyım..eskiler oluyo 75 bdn kullanıyordum ama artık yanlardan taşıyo ..dün gittim hemen hemen bütüün markalarınkini denedim ama hiç biri olmadı ..istediğim gibi ..desteksiz ve süngersiz kullanamıyorum hamile sütyenleri çok itici...kendimi o şekilde düşünemiyorum çok kötü duruyo denemedim ama moralim bozludu zaten olmadılar..bende tek tek almayı düşünüyorum ve sakın denenmeden alma...ben okdar güzel şeyler denedimki hiç biri olmadı..ama alıcam bi tane gene..yandan yüksek olamsı yeter bana bulabilriim inşallah...hamile üsütyeni kullanabileceğimi sanmıyorum..

ayy bende sütyen konusunda sıkıntılıyım..eskiler oluyo 75 bdn kullanıyordum ama artık yanlardan taşıyo ..dün gittim hemen hemen bütüün markalarınkini denedim ama hiç biri olmadı ..istediğim gibi ..desteksiz ve süngersiz kullanamıyorum hamile sütyenleri çok itici...kendimi o şekilde düşünemiyorum çok kötü duruyo denemedim ama moralim bozludu zaten olmadılar..bende tek tek almayı düşünüyorum ve sakın denenmeden alma...ben okdar güzel şeyler denedimki hiç biri olmadı..ama alıcam bi tane gene..yandan yüksek olamsı yeter bana bulabilriim inşallah...hamile üsütyeni kullanabileceğimi sanmıyorum..

cnm magic form ya da kom'un cift bedenli sutyenlerini denemeni tavsiye ederim.
kuplari buyuk, arkalari dar olacak sekilde alirsin boylece tam oturur, sikica tutar goguslerini.
benim kendim zayif goguslerim buyuk oldugu icin nerdeyse 10 senedir bu sekilde cift bedenli kullaniyorm,
ve de hep bu 2 markayi aliyorum cnm

bu arada clinique gunes kremini siparis verdim cnm; 42 tl ye syrawberryden. gelip kullaninca bilgi veririm sana

Bu zamana kadar 3 kilo aldım ben. Düşük tehlikem vardı 1,5 ay hep yattım, sanırım ondan aldım kiloları.

Hımmm bu arada kızlar susam yağı ve kakao yağını karıştırarak çatlamaya meyilli bölgemize sürüyormuşuz, en iyisi ve en doğalı bu diye söylediler. krakao yağını vücut tek başına emmiyormuş o yüzden susam yağıyla karıştırmak gerekiyormuş. Bu karışıma kayısı yağı da katabiliyormuşuz

cnm bu tip dogal yaglar kil koklerini besledigi icin tuylenme yapiyormus diye duydum ben ama :26:

cnm magic form ya da kom'un cift bedenli sutyenlerini denemeni tavsiye ederim.
kuplari buyuk, arkalari dar olacak sekilde alirsin boylece tam oturur, sikica tutar goguslerini.
benim kendim zayif goguslerim buyuk oldugu icin nerdeyse 10 senedir bu sekilde cift bedenli kullaniyorm,
ve de hep bu 2 markayi aliyorum cnm

bu arada clinique gunes kremini siparis verdim cnm; 42 tl ye syrawberryden. gelip kullaninca bilgi veririm sana

sağol canım ...bende yeni inciden aldım bi tane destekli ama süngersiz çok güzel oturdu ve çok güzel kavradı...çok hoşuma gitti...
irde ben elancyl i sağlık deposu diye bi siteden sipari ettim 1 günde geliyo dediler..ilk defa alışveriş yapacağım için kapıda ödemeli seçtim eğer düzgün gelirse bi dahakine kartla alıcaam.gene 2 kutu sipariş ettim...98 tl ikisi...geçende biodermadan sensibio light krem aldım çok güzel su bazlı bi nemlendirici onu kullandığımda herkes cildimin çok berakk göründüğünü söylüyo ...bazen üzerine de avenin güneş koruyucusunu kullanıyorum o bitince ya clinique den yada biodermanın güneş kreminden alıcam...
bu arada benim göbeğim bayyaaa büyüdü ama çok şükür hala çatlama yok..işe yarıyo gerçekten çünkü ben bu kadar şişmeye çoktan çatır çatır çatlamıştım eminim..ilerleyen ayarda daha belli olur.

galenic elancyl specific vergetures adlı çatlak önleyiic kremi araştırıodum burda okuduklarımdan ama şöyle bi ibareyle karşılaştım
"çatlağa sahip 20 kadın üzerinde test edilmiştir.bu ürün hamilelik süresince uygulanmamalıdır"
sölemek istediğim doğruluk payını çok ii bilmiorum tabi..

galenic elancyl specific vergetures adlı çatlak önleyiic kremi araştırıodum burda okuduklarımdan ama şöyle bi ibareyle karşılaştım
"çatlağa sahip 20 kadın üzerinde test edilmiştir.bu ürün hamilelik süresince uygulanmamalıdır"
sölemek istediğim doğruluk payını çok ii bilmiorum tabi..

canim o sitede bi yanlislik var,
bi arkadasim da soyledi o siteyi bana;

ustte hamilelik donemi catlak kremi yaziyor
altta hamilelik suresince kullanilmaz yaziyor

bir celiski var yani

ben aldim;
kutu ustunde bile hamile bayan resmi var..

bakimstore'da aciklamalar daha net, ordan bak istersen

ben 15. haftadayım şu anda ama benim hiç karnım yok:(( ama yinede çatlaklar için kakao yağı ile badem yağı sürüyorum hergün. saçlarımda tam tersi kalınlaştı bnm pek dökülmüyorda ama uzun zamandır bebe şampuanı kullanıyorum ben. birsürü şampuanlar kullandım hiçbiri bebe şampuanı kadar güzel yapmadı saçlarımı. artık doğunca bebişimle beraber kullanırız:) cildim için olay kullanıyordum ve clean&clear ürünleri hala onları kullanıyorum. ama yemek konusunda çok iştahsızım ben. kırmızı et hiç yemezdim zaten midem bulanır şimdide yiyemiyorum. zorla artık yemeye çalışıyorum. e balığada alerjim vardı o zaman yeme dedi doktor. bende yeterki bişey yiyimde bebeğim beslensin modundayım:(( normaldede iştahsız biri olarak yemek yemek işkence geliyor bana.

canim o sitede bi yanlislik var,
bi arkadasim da soyledi o siteyi bana;

ustte hamilelik donemi catlak kremi yaziyor
altta hamilelik suresince kullanilmaz yaziyor

bir celiski var yani

ben aldim;
kutu ustunde bile hamile bayan resmi var..

bakimstore'da aciklamalar daha net, ordan bak istersen

teşekkür ederim arkadaşım banada tuhaf geldi ama gene de sölim dedim i..şimdi ordan bakarım 12+5 günlük benm bebişkom ama erkenden başlıyım dedim :)

Back
X