Bence şu an hamileliğinin tadini cikart ama saglikli beslenerek tabi hamurlu seyler tüketmemeye çalis.o kilolar fazlasiyla veriliyor zaten emzirme,emekleme,yürume derken tekrar 58 olursun merak etme.Selam arkadaşlar daha yeni hamile birisiyim biraz araştırdım da çok korktum. Şuan 80 kiloyum ama iştahım öyle böyle değil yemeyince karnıma ağrılar saplanıyor. Yani doğumda rahat 100 olurum peki bu kiloları hemen verebilecek miyim o halde duramam psikolojim mahvolur zaten stresten 58 den 1 senede 80 oldum bu halime bile çok üzülüyorumkilo verebilecek miyim bilgisi olan ?
Canım merak etme kilo almayadabilirsin hatta emzirme döneminde çok rahat kilo veriliyor ama şeker ve hamurdan uzak dur az az ve sık sık ye mesela kahvaltı yaptın 2 saat sonra bir adet muz ye 2 saat sonra öğle yemeği sebze ye 2 saat sonra bir tabak yoğurt böylece çok acıkıp bir anda fazla fazla yememiş olursun günde 4-5 dilim tam buğday ekmeği ye onun haricinde hamurdan uzak dur bol bol süt yoğurt ve su tüket ben 60 kiloyla hamşle kaldım doğumdan çıktığımda 55 kiloydum bebeğim 4 kilo doğdu suan da ben 50 kiloya düştüm ama sağlıklı beslenmeyi öğrendim hamileykenSelam arkadaşlar daha yeni hamile birisiyim biraz araştırdım da çok korktum. Şuan 80 kiloyum ama iştahım öyle böyle değil yemeyince karnıma ağrılar saplanıyor. Yani doğumda rahat 100 olurum peki bu kiloları hemen verebilecek miyim o halde duramam psikolojim mahvolur zaten stresten 58 den 1 senede 80 oldum bu halime bile çok üzülüyorumkilo verebilecek miyim bilgisi olan ?
Emizirirken zaten kiloların gider hem doğumdan sonra baya kayb oluyo kilolar merak etme hamileligin tadını çıkar.Selam arkadaşlar daha yeni hamile birisiyim biraz araştırdım da çok korktum. Şuan 80 kiloyum ama iştahım öyle böyle değil yemeyince karnıma ağrılar saplanıyor. Yani doğumda rahat 100 olurum peki bu kiloları hemen verebilecek miyim o halde duramam psikolojim mahvolur zaten stresten 58 den 1 senede 80 oldum bu halime bile çok üzülüyorumkilo verebilecek miyim bilgisi olan ?
Merhaba ben de 89 kilo hamile kaldım .hamileliğimin 5.ayına kadar 94 kiloya çıktım .kanda şeker çıkınca diyet uyguladım şuan 89 geri indim .kilo alıcam diye çok korkuyorum .şeker çıkınca sağlıklı beslenmeyi öğrendim .acaba zayıflar mıyım doğum sonrası .58 kilo üzerine çıkınca kafayı yerdim .evlilik sonrası çok kilo aldımSelam arkadaşlar daha yeni hamile birisiyim biraz araştırdım da çok korktum. Şuan 80 kiloyum ama iştahım öyle böyle değil yemeyince karnıma ağrılar saplanıyor. Yani doğumda rahat 100 olurum peki bu kiloları hemen verebilecek miyim o halde duramam psikolojim mahvolur zaten stresten 58 den 1 senede 80 oldum bu halime bile çok üzülüyorumkilo verebilecek miyim bilgisi olan ?
Dediğiniz gibi oldu 2. Aydayim 6 kilo verdim bile bu arada erkek :) hepinize teşekkür ederim
11. Haftada cinsiyeti belli oldu ilk gebeliğim bende anlamadımikinci aydan cinsiyeti nasıl öğrendiniz? nipt ile mi?
Doğum sonrası sağlıklı beslenme ile yemeği kesmeden kilo veriliyormuş emzirince otomatik olarak kilo veriyormuşsun canım zaten vaktin olmayacak yemek yemeyeMerhaba ben de 89 kilo hamile kaldım .hamileliğimin 5.ayına kadar 94 kiloya çıktım .kanda şeker çıkınca diyet uyguladım şuan 89 geri indim .kilo alıcam diye çok korkuyorum .şeker çıkınca sağlıklı beslenmeyi öğrendim .acaba zayıflar mıyım doğum sonrası .58 kilo üzerine çıkınca kafayı yerdim .evlilik sonrası çok kilo aldım
İnşallah sağlıklı beslenerek kilo veririmDoğum sonrası sağlıklı beslenme ile yemeği kesmeden kilo veriliyormuş emzirince otomatik olarak kilo veriyormuşsun canım zaten vaktin olmayacak yemek yemeyebenim korkularım gitti korkma erirsin uğraşmaktan
Bulantı,kusma ve yemeklerden tiksinmeniz yoksa protein ağırlıklı beslenirseniz kilo sorununu rahatlıkla cözersiniz:)Selam arkadaşlar daha yeni hamile birisiyim biraz araştırdım da çok korktum. Şuan 80 kiloyum ama iştahım öyle böyle değil yemeyince karnıma ağrılar saplanıyor. Yani doğumda rahat 100 olurum peki bu kiloları hemen verebilecek miyim o halde duramam psikolojim mahvolur zaten stresten 58 den 1 senede 80 oldum bu halime bile çok üzülüyorumkilo verebilecek miyim bilgisi olan ?
Bence fazla korkma bende 58 dim 68 olmuştum 1 yılda hamile kaldım senin gibi düşünüyordum benim midem çok bulandi çok kustum fazla yemek yiyemedim 63 e düştüm ilk 3 ayda şimdi doğumuma 3-4 hafta var 8 kilo tek aldımSelam arkadaşlar daha yeni hamile birisiyim biraz araştırdım da çok korktum. Şuan 80 kiloyum ama iştahım öyle böyle değil yemeyince karnıma ağrılar saplanıyor. Yani doğumda rahat 100 olurum peki bu kiloları hemen verebilecek miyim o halde duramam psikolojim mahvolur zaten stresten 58 den 1 senede 80 oldum bu halime bile çok üzülüyorumkilo verebilecek miyim bilgisi olan ?
Şöyleki eğer 20 kilo alırsan, emzirirken de artan istahinla üstüne koymaya devam edersin.Sen iki canlısın ye veya dogurunca vereceksin nasılsa diyenler koca birer yalancılar.Daha şimdiden kendini frenleyip sağlıklı beslenirken tansiyonun şekerin çıkmadan (9-10 kilo alarak) hamileliğini tamamlarsan doğumdan 4-5 ay sonra suanki kılına geri düşmüş olursun.Sonrada birinden destek alıp hem sütun azalmadan hemde kilo vererek istediğin kiloya düşersin.Ama şimdiden salarsan ilerde çok pişman olursunSelam arkadaşlar daha yeni hamile birisiyim biraz araştırdım da çok korktum. Şuan 80 kiloyum ama iştahım öyle böyle değil yemeyince karnıma ağrılar saplanıyor. Yani doğumda rahat 100 olurum peki bu kiloları hemen verebilecek miyim o halde duramam psikolojim mahvolur zaten stresten 58 den 1 senede 80 oldum bu halime bile çok üzülüyorumkilo verebilecek miyim bilgisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?