• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hamilelikte kilo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende bu konudan muzdaribim. 80 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.85le transfer oldum. 3 rakamlı kilolara çıkmak istemiyorum. Ama sürekli karnım aç

Bende bu konudan muzdaribim. 80 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.85le transfer oldum. 3 rakamlı kilolara çıkmak istemiyorum. Ama sürekli karnım aç
Son durumun ne canım ben 23 kilo aldım doğumda 14 kilo verdim 1 ay oldu hala çok fazlam var

Ben daha 8. Aydayim 9 kilo civarı aldım doğum da 14 kilo çok iyi gitmiş 🧿
Daha 1 ay olmuş gider kalanlar da ya
Yemene rağmen az kilo almışsın aman diyim benim gibi yapma 🤣 duraksama olmasa bende gider derdim de kilolar halinden memnun gibi 🥲

Yemene rağmen az kilo almışsın aman diyim benim gibi yapma 🤣 duraksama olmasa bende gider derdim de kilolar halinden memnun gibi 🥲
Hedefim maksimum 8 kilo almakti. Hedefi tutturamadim.

Vücudu şaşırtmayı denedin mi? Mesela yaptığın bir diyet varsa öğün sayısını değiştirmek gibi

Hedefim maksimum 8 kilo almakti. Hedefi tutturamadim.

Vücudu şaşırtmayı denedin mi? Mesela yaptığın bir diyet varsa öğün sayısını değiştirmek gibi
Sağlıklı olan 10-13 kilo arası diye biliyorum 🙄 diyet yapmıyorum ki şok yapayım bebek emiyo ben acikiyorum böyle böyle gidiyor

Back