Doğuma Hazırlık Hamilelikte kilo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende bu konudan muzdaribim. 80 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.85le transfer oldum. 3 rakamlı kilolara çıkmak istemiyorum. Ama sürekli karnım aç

Bende bu konudan muzdaribim. 80 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.85le transfer oldum. 3 rakamlı kilolara çıkmak istemiyorum. Ama sürekli karnım aç
Son durumun ne canım ben 23 kilo aldım doğumda 14 kilo verdim 1 ay oldu hala çok fazlam var

Ben daha 8. Aydayim 9 kilo civarı aldım doğum da 14 kilo çok iyi gitmiş 🧿
Daha 1 ay olmuş gider kalanlar da ya
Yemene rağmen az kilo almışsın aman diyim benim gibi yapma 🤣 duraksama olmasa bende gider derdim de kilolar halinden memnun gibi 🥲

Yemene rağmen az kilo almışsın aman diyim benim gibi yapma 🤣 duraksama olmasa bende gider derdim de kilolar halinden memnun gibi 🥲
Hedefim maksimum 8 kilo almakti. Hedefi tutturamadim.

Vücudu şaşırtmayı denedin mi? Mesela yaptığın bir diyet varsa öğün sayısını değiştirmek gibi

Hedefim maksimum 8 kilo almakti. Hedefi tutturamadim.

Vücudu şaşırtmayı denedin mi? Mesela yaptığın bir diyet varsa öğün sayısını değiştirmek gibi
Sağlıklı olan 10-13 kilo arası diye biliyorum 🙄 diyet yapmıyorum ki şok yapayım bebek emiyo ben acikiyorum böyle böyle gidiyor

Back