- 26 Eylül 2014
- 4.523
- 9.865
- 358
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
Hanımlar günaydın
Herkese mutlu pazarlar diliyorum
Çoğu arkadaşın sıkıntısının yanında belki dert değil ama benim moralim çok bozuldu, uyuyamadım bile üzüntüden.
Hamileliğimin 25.haftasin içindeyim. 55 kilo ile hamile kaldım, şimdi 60 kiloyum.
(Yani yaklaşık 5 buçuk hamileyim ve şimdiye kadar 5 kilo aldım)
Bizim memelerin maşallahı var hamilelikte göbekten önde gidiyor
Perşembe gecesi şehir dışından İstanbul'a geldim. Yeğenimin doğum günü için ve teyzemleri özlediğim için.
Ve cidden şartları zorlayarak geldim, eşim sağolsun herkesi özlediğim için uçak bileti aldı gönderdi beni.
Uçaktan indim, gece 3te abime geçtim taksiyle, kapıdan girer girmez abim "iyi kilo almışsın ha" dedi.
İnsan önce hoş geldin der, hayırlı olsun der, bebiş büyümüş der değil mi
Sonraki gün de akşam otururken abim "yılbaşında bizde olacağız gençlerle, sen de gel" dedi
Ben de "abi ben o kadar uzun süre oturamiyorum belim ağrıyor hem de uykum gelir geceleyemem sizle" dedim
Abimle eşi " ya biz senin bu kadar olduğunu tahmin etmemiştik, göbeğin çok büyümüş kilo almışsın." dediler.
Abimin eşi "ben doğum iznine bile ayrıldığımda herkes şaşırdı, sen hamile miydin hiç anlamadik dediler" diye kendi hamileliğini anlatıyor. Ama ben hatırlıyorum hamileliğini her normal hamile gibi göbeği gayet de belli oluyordu.
Abim de kendi karısının ismini söyleyerek "ben onun hamile olduğunu bile anlamadım" dedi
Dün akşam da yeğenimin doğum günü için toplandık.
Teyzemlerden biri kapıdan girer girmez " genislemissin" dedi
Diğer teyzem geldiğinde "epey kilo almışsın." dedi
Tabi ben bunları hep kafama taktım çok üzüldüm.
İnsanlar hamile birine neden kilosuyla ilgili laf söylerler anlamıyorum.
Bana bunları diyen abim ve teyzemler 80 kilo üzeri
Ben bol giyinmeyi tercih ettiğim için mi böyle diyorlar anlamadım.
Giydiğim kıyafetler 38 beden.
Ama hamileligimden önceki kıyafetlerim de oluyor.
Dün akşamdan fotoğraf eklemek istedim ama yapamadım.
Herkese mutlu pazarlar diliyorum
Çoğu arkadaşın sıkıntısının yanında belki dert değil ama benim moralim çok bozuldu, uyuyamadım bile üzüntüden.
Hamileliğimin 25.haftasin içindeyim. 55 kilo ile hamile kaldım, şimdi 60 kiloyum.
(Yani yaklaşık 5 buçuk hamileyim ve şimdiye kadar 5 kilo aldım)
Bizim memelerin maşallahı var hamilelikte göbekten önde gidiyor
Perşembe gecesi şehir dışından İstanbul'a geldim. Yeğenimin doğum günü için ve teyzemleri özlediğim için.
Ve cidden şartları zorlayarak geldim, eşim sağolsun herkesi özlediğim için uçak bileti aldı gönderdi beni.
Uçaktan indim, gece 3te abime geçtim taksiyle, kapıdan girer girmez abim "iyi kilo almışsın ha" dedi.
İnsan önce hoş geldin der, hayırlı olsun der, bebiş büyümüş der değil mi
Sonraki gün de akşam otururken abim "yılbaşında bizde olacağız gençlerle, sen de gel" dedi
Ben de "abi ben o kadar uzun süre oturamiyorum belim ağrıyor hem de uykum gelir geceleyemem sizle" dedim
Abimle eşi " ya biz senin bu kadar olduğunu tahmin etmemiştik, göbeğin çok büyümüş kilo almışsın." dediler.
Abimin eşi "ben doğum iznine bile ayrıldığımda herkes şaşırdı, sen hamile miydin hiç anlamadik dediler" diye kendi hamileliğini anlatıyor. Ama ben hatırlıyorum hamileliğini her normal hamile gibi göbeği gayet de belli oluyordu.
Abim de kendi karısının ismini söyleyerek "ben onun hamile olduğunu bile anlamadım" dedi
Dün akşam da yeğenimin doğum günü için toplandık.
Teyzemlerden biri kapıdan girer girmez " genislemissin" dedi
Diğer teyzem geldiğinde "epey kilo almışsın." dedi
Tabi ben bunları hep kafama taktım çok üzüldüm.
İnsanlar hamile birine neden kilosuyla ilgili laf söylerler anlamıyorum.
Bana bunları diyen abim ve teyzemler 80 kilo üzeri
Ben bol giyinmeyi tercih ettiğim için mi böyle diyorlar anlamadım.
Giydiğim kıyafetler 38 beden.
Ama hamileligimden önceki kıyafetlerim de oluyor.
Dün akşamdan fotoğraf eklemek istedim ama yapamadım.