- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.168
- 33
- Konu Sahibi sevgican1983
Kilo aldıysanız çatlak oluşumundan kaynaklı olabilir cildinizi bol bol nemlendirin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karaciğer enzimlerinize baktırın.13+3 günlük hamileyim bendede aynı sıkıntılar var özellikle belimde sürekli kaşınma sivilce. Çok aşırı derece kaşıntım var . Eşim sağlıkçı ona sordgumda reaksiyondan diyor
Herşeye baktırdım zaten bir sıkıntım yok. Reaksiyon dediği şey hamilelikte bunun normal olduğu. Yersiz bir açıklama değil.Karaciğer enzimlerinize baktırın.
Safra kesesi taşına baktırın.
Reaksiyon neymiş böyle yersiz açıklama mı olur?
Canim alt degerine baktrdnmi hic?günaydın kızlar vucudumda acayip kaşıntı var şuan 16 hafta 6 günlük hamileyim sizce normalmi hadi karnımda normal diye biliyorum ama sırtım bacaklarım acayip bişey sizin anlıcanız
çok sanimi bi paylaşıöda bulunmuşsunuz ben de sayenizde duygulandım benim haylazın bebiş olduğu zamanları hatırladımSiz bu yorumu yazdığınızda ben dokuz yaşındaymışım tarihine baktığımda çok duygulandım tam 10 yıl geçmiş bebeğin sağlıklı doğmuştur umarım şuan 10 yaşında olmalı ben de anne olucam inşallah doğumuma iki buçuk ay kaldı![]()
Merhabalar , banada doktorum gebelik alllerjisi icin zyrtec vermisti ise yarıyordu .dogumdan sonra gecer mantigiyla lohusalik bitiminde ilaci bıraktım fakat ilaci birakmamdan 2-3 hafta kadar sonra tüm vucudumda kurdesen doktum cildiyeye kontrole gittigimde igE değerim 400 olmustu cetryn tablet ve karisim bir krem verdi. Dokntulerim 2 hafta kadar sonra azaldı fakat bolgesel kasintilarim devam ediyor ve ilaci tekrar birakmaya korkuyorum. Simdi tekrar dr kontrolüm var. Sizi merak ettim bir çözüm bulabildiniz mi acabaBenim zaten alerjim var bide hamilelik zamaninda aman allahim kaşın kaşın durduramıyordum kendimi ağlıyordum doktorum bebek baskı yapıyor ondandır dedi doğumdan hemen sonra geçicek dedi ama geçmedi bazılarında kronikleşiyormuş kaliyormuş kasıntı zaten alerjim tavan bide üstüne bu bazı geceler dayanılmaz oluyor
Benim dediğim gibi alerjilerim var birde intoleranslarım var gluten,laktoz,kahve,bazı sebze ve meyvelere,bazı kuruyemişlere dışardaki bazı ağaçlara çimenlere nerdeyse herşeye alerjim falan var..belki sizde de intolerans vardır kan testiyle öğreniyorsunuz..çok geçmiş olsun..ara ara kurdeşen dökerim alerjilerden ötürüMerhabalar , banada doktorum gebelik alllerjisi icin zyrtec vermisti ise yarıyordu .dogumdan sonra gecer mantigiyla lohusalik bitiminde ilaci bıraktım fakat ilaci birakmamdan 2-3 hafta kadar sonra tüm vucudumda kurdesen doktum cildiyeye kontrole gittigimde igE değerim 400 olmustu cetryn tablet ve karisim bir krem verdi. Dokntulerim 2 hafta kadar sonra azaldı fakat bolgesel kasintilarim devam ediyor ve ilaci tekrar birakmaya korkuyorum. Simdi tekrar dr kontrolüm var. Sizi merak ettim bir çözüm bulabildiniz mi acaba