Hamilelikte kaşıntı normal mi?

Kilo aldıysanız çatlak oluşumundan kaynaklı olabilir cildinizi bol bol nemlendirin.

13+3 günlük hamileyim bendede aynı sıkıntılar var özellikle belimde sürekli kaşınma sivilce. Çok aşırı derece kaşıntım var . Eşim sağlıkçı ona sordgumda reaksiyondan diyor

13+3 günlük hamileyim bendede aynı sıkıntılar var özellikle belimde sürekli kaşınma sivilce. Çok aşırı derece kaşıntım var . Eşim sağlıkçı ona sordgumda reaksiyondan diyor
Karaciğer enzimlerinize baktırın.
Safra kesesi taşına baktırın.
Reaksiyon neymiş böyle yersiz açıklama mı olur?

Siz bu yorumu yazdığınızda ben dokuz yaşındaymışım tarihine baktığımda çok duygulandım tam 10 yıl geçmiş bebeğin sağlıklı doğmuştur umarım şuan 10 yaşında olmalı ben de anne olucam inşallah doğumuma iki buçuk ay kaldı 🤗
çok sanimi bi paylaşıöda bulunmuşsunuz ben de sayenizde duygulandım benim haylazın bebiş olduğu zamanları hatırladım

Benim zaten alerjim var bide hamilelik zamaninda aman allahim kaşın kaşın durduramıyordum kendimi ağlıyordum doktorum bebek baskı yapıyor ondandır dedi doğumdan hemen sonra geçicek dedi ama geçmedi bazılarında kronikleşiyormuş kaliyormuş kasıntı zaten alerjim tavan bide üstüne bu bazı geceler dayanılmaz oluyor

Arkadaşlar bendede 34.haftada başlayan dayanılmaz bir kaşıntı başladı önce ayaklarda sonra ellerde vücuduma yayıldı.cilt doktoruna gittim kadın doğumcuya gittim ne kullamdıysaö fayda etmedi.bir kaç kremi karıştırıyordum yine geçmedi.en son bir danıştığımız cildiye doktoru DERMOVATE %0.05 Krem önerdi.birkez sürmemle bile rahatladım.gece uyuyabildim rahatça belki birilerine faydam olur diye yazmak istedim.

Merhaba,
Konuyu gireli çok olmuş ama ben de 16. Haftamda kaşıntıya yakalandım sizin hamileliğinizin devamında nasıl ilerledi, geçti mi ne yaptınız merak ettim. Teşekkürler

Ya benimde ayni suan 5.5 haftalik ama deli gibi her yerimde kucuk kabarciklar kasinti once kasik vz gobekten basladi simdi ic bacak eklem bolgelerim kollarim diz kapaklari kasiyorup deli gibi gecmiyor hep kolonya fln suruyorum ya delircem ne bu acaba ben kullandigim folik asite bagliyorum ama bilemedim

Deniz suyu yada serum fizyolojik kaşıntı ya iyi glio. Öle demişti Bi hasta bna deneyin derm. Bn de 26 haftalık gbeym şuan saç dbim kol bacak he yerm kaşınıyor özellikle gece. Gündüz sıkıntı yok. Sguk iyi glio onu fark ettim. Kaşınan bacagımı yrgandan çıkarınca kaşıntım gçti ısı etkili yni

Benim zaten alerjim var bide hamilelik zamaninda aman allahim kaşın kaşın durduramıyordum kendimi ağlıyordum doktorum bebek baskı yapıyor ondandır dedi doğumdan hemen sonra geçicek dedi ama geçmedi bazılarında kronikleşiyormuş kaliyormuş kasıntı zaten alerjim tavan bide üstüne bu bazı geceler dayanılmaz oluyor
Merhabalar , banada doktorum gebelik alllerjisi icin zyrtec vermisti ise yarıyordu .dogumdan sonra gecer mantigiyla lohusalik bitiminde ilaci bıraktım fakat ilaci birakmamdan 2-3 hafta kadar sonra tüm vucudumda kurdesen doktum cildiyeye kontrole gittigimde igE değerim 400 olmustu cetryn tablet ve karisim bir krem verdi. Dokntulerim 2 hafta kadar sonra azaldı fakat bolgesel kasintilarim devam ediyor ve ilaci tekrar birakmaya korkuyorum. Simdi tekrar dr kontrolüm var. Sizi merak ettim bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Merhabalar , banada doktorum gebelik alllerjisi icin zyrtec vermisti ise yarıyordu .dogumdan sonra gecer mantigiyla lohusalik bitiminde ilaci bıraktım fakat ilaci birakmamdan 2-3 hafta kadar sonra tüm vucudumda kurdesen doktum cildiyeye kontrole gittigimde igE değerim 400 olmustu cetryn tablet ve karisim bir krem verdi. Dokntulerim 2 hafta kadar sonra azaldı fakat bolgesel kasintilarim devam ediyor ve ilaci tekrar birakmaya korkuyorum. Simdi tekrar dr kontrolüm var. Sizi merak ettim bir çözüm bulabildiniz mi acaba
Benim dediğim gibi alerjilerim var birde intoleranslarım var gluten,laktoz,kahve,bazı sebze ve meyvelere,bazı kuruyemişlere dışardaki bazı ağaçlara çimenlere nerdeyse herşeye alerjim falan var..belki sizde de intolerans vardır kan testiyle öğreniyorsunuz..çok geçmiş olsun..ara ara kurdeşen dökerim alerjilerden ötürü

Back
X