- Konu Sahibi sevgican1983
günaydın kızlar vucudumda acayip kaşıntı var şuan 16 hafta 6 günlük hamileyim sizce normalmi hadi karnımda normal diye biliyorum ama sırtım bacaklarım acayip bişey sizin anlıcanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bak benim doguma 2 ay kala falan vucudumun heryerinde bir kasinma basladi doktora gittim bisey yok kucuk sinek isirigi falan dedi neyse benim 1_2 hafta gecti kasinma dahada fazlalasti.artik vucudumu kasimaktan yirtiyodum bacaklarim kaniyodu artik.kasintidan kanamadan yirtik izleri olmustu bacagimda hastaneye yattim 4 gun gozetim altinda tuttular butun tahlilleri yaptilar beni ozel hastaneye sevkettiler hani vucudumda parazit yada uyuz varmi diye mikroskoptan bakti doktor hicbirseyin yok dedi doktor.yani anlayacagin sonuc olarak suna vardilar hicbirseyiniz yok birseye alerjiniz falanda yok sadece bu vucudunuzun gosterdigi bir reaksiyon 1/1000 yada 1/100 kiside mi ne goruluyomus.dogumdan 15 20 gun sonra gecti kasintim zaten dogumdan sonra azlmisti.seninde gecer merak etme vucudun verdigi bir reaksiyon bu canim
bende dayanamiyordumki kasimamaya canim.zaten benimde suciceginin izleri gibi izler kaldi bacagimda ama baska yerimde yok allaha sukurelifcanim bir uzmandan dinlemiştim kaşıntı olduğu zaman kesinlikle kaşımayın diye..
son aylarda bende de olmuştu ben hata yaptım kaşıdıkça kaşıdım.
kaşırsan buyuk oranda çatlaklar oluşuyormuş. sondoğuma kadar hiç çatlağım olmamıştı ama şimdi gör bide. azar azar üfelemek gerekiyormuş. :ecrin_bebek:
canim bak benim doguma 2 ay kala falan vucudumun heryerinde bir kasinma basladi doktora gittim bisey yok kucuk sinek isirigi falan dedi neyse benim 1_2 hafta gecti kasinma dahada fazlalasti.artik vucudumu kasimaktan yirtiyodum bacaklarim kaniyodu artik.kasintidan kanamadan yirtik izleri olmustu bacagimda hastaneye yattim 4 gun gozetim altinda tuttular butun tahlilleri yaptilar beni ozel hastaneye sevkettiler hani vucudumda parazit yada uyuz varmi diye mikroskoptan bakti doktor hicbirseyin yok dedi doktor.yani anlayacagin sonuc olarak suna vardilar hicbirseyiniz yok birseye alerjiniz falanda yok sadece bu vucudunuzun gosterdigi bir reaksiyon 1/1000 yada 1/100 kiside mi ne goruluyomus.dogumdan 15 20 gun sonra gecti kasintim zaten dogumdan sonra azlmisti.seninde gecer merak etme vucudun verdigi bir reaksiyon bu canim
öncelikle günaydın
elifcanim' in yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım vcudum o kadar kaşınıyordu ki kaşınırken ağlıyordum artık. şekerden,kolestrolden,alerjiden şüphelenildi ve hepsinden tahlil yapıldı hepsi temiz çıktı bazı hamilelerde görülen zararsız sadece sinir bozucu bir kaşıntı olduğu ortaya çıktı.bu arada doktorum bana bir ilaç verdi o daha beter yaptı bunun üzerine cildiyeye yönlendirdi cildiye doktorunun verdiği ilaçlarla kaşıntım baya hafifledi. ama doğumdan sonra yaklaşık 1 ay kadar giderek seyrelerek devam etti ve bitti....
sana da tavsiyem önce doktoruna bir görün tahliller temiz çıkarsa cildiyeye bir görün.
bebeğini de hayırlısıyla kucağına almanı dilerim....