- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Sende ne kadar korkmuşundır benim gibiMerhaba bende 21 kasımda öğrendim hamile olduğumu bnd3 de değerler yüksek alt 180 ast 71 dahiliyeye yönlendirdiler ultrasyona giricem çarşamba karacigerden
Aynen belki şuan çok yüksek değil ama yükselirse kötü olur korkuyorjm çok dünden beri kafam allak bullakGebelikte yukseliyormus
Benimki de 55 58 falandi
Bu hafta tekrar test yapicam
Korktum zar zor oldu bebegim aşılama ilaçları yapmış olabilir mi bilmiyorum bakalım ne diyecek çarşamba folik asiti 1 haftadır kullanıyorum ondan olabilir mi acaba birde progesteron kullanıyorum doktorda bisey demedi çarşamba ultrasyona göre söyler büyük ihtimal ins bi sıkıntı yoktur sende gönlünü ferah tut cnmSende ne kadar korkmuşundır benim gibibugün doktorumu aradım özelden folik asitten olabilirmiş bir taneyi ikiye bölüp iç dedi
Ben Ursactive kullanıyorum eskisi kadar yüksek değil düştü değerlerselam bende tüp bebekle ikizlere gebeyim bende alt AST yüksek çıktı doktorum kullandığın ilaçlardan olur dedi siz ne yaptınız acaba 25.haftaya gelmişsiniz.sorun oldu mu düştü mü değeriniz
Canım ben de clexane kullanıyorum ve tam yedi haftalık bebegim,Merhaba bende 7. Hafta gebelikteyim ast alt testlerim çok yüksek çıktı 100 -129 sadece folik asit ve clexan kullandım sizin nasıl gecti sorun oldu mu?
Ben 10. Haftadan beri Ursactive kullanıyorumCanım ben de clexane kullanıyorum ve tam yedi haftalık bebegim,
acaba doktorun ne dedi iğneden kaynaklı mı oluyor, henüz gitmedim ama çok endişelendim
benim de alt yüksek çıktı
seni nasıl yönlendirdiler acaba
Demek ki iğneden oluyo canımBen 10. Haftadan beri Ursactive kullanıyorum
İğneyle bi ilgisi Yok benimki hamilelikle alakalı hamilelik kolestazıDemek ki iğneden oluyo canım
El mahkum onu kuşlanmayınca da olmuyo
İnşallah sorunsuz geçer hamileliğim benim de
Ah clexane ah
Merhabalar . Şuan sizle aynı durumdayım sizin düştü mü değerler bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi ? Ben baya korktum dünden beri yaMerhaba hanımlar 24 kasımda gebe olduğumu öğrendim . Bugün akıntı için doktora gittim çok olmamakla birlikte enfeksiyon çıktı . Yalnız beni asıl endişelendiren ast ve alt değerlerim yüksekmiş . Alt 68 ast 58 çıktı. Henüz yeni bebişim nedeni ne olabilir yaşayan var mı ???
Cnm progesteron yapiyormisKorktum zar zor oldu bebegim aşılama ilaçları yapmış olabilir mi bilmiyorum bakalım ne diyecek çarşamba folik asiti 1 haftadır kullanıyorum ondan olabilir mi acaba birde progesteron kullanıyorum doktorda bisey demedi çarşamba ultrasyona göre söyler büyük ihtimal ins bi sıkıntı yoktur sende gönlünü ferah tut cnm
Suan seninle ayni sikayetim var ama ben yataktan kalkamıyorum heryerim agiriyor sen ne yaptinMerhaba bende 7. Hafta gebelikteyim ast alt testlerim çok yüksek çıktı 100 -129 sadece folik asit ve clexan kullandım sizin nasıl gecti sorun oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?