Hamilelikte karaciğer enzimlerinin yüksekliği:(((

nurnursrca

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
332
163
23
Merhaba hanımlar 24 kasımda gebe olduğumu öğrendim . Bugün akıntı için doktora gittim çok olmamakla birlikte enfeksiyon çıktı . Yalnız beni asıl endişelendiren ast ve alt değerlerim yüksekmiş . Alt 68 ast 58 çıktı. Henüz yeni bebişim nedeni ne olabilir yaşayan var mı ???

Merhaba bende 21 kasımda öğrendim hamile olduğumu bnd3 de değerler yüksek alt 180 ast 71 dahiliyeye yönlendirdiler ultrasyona giricem çarşamba karacigerden

Gebelikte yukseliyormus
Benimki de 55 58 falandi
Bu hafta tekrar test yapicam

Merhaba bende 21 kasımda öğrendim hamile olduğumu bnd3 de değerler yüksek alt 180 ast 71 dahiliyeye yönlendirdiler ultrasyona giricem çarşamba karacigerden
Sende ne kadar korkmuşundır benim gibi :( bugün doktorumu aradım özelden folik asitten olabilirmiş bir taneyi ikiye bölüp iç dedi

Sende ne kadar korkmuşundır benim gibi :KK43: bugün doktorumu aradım özelden folik asitten olabilirmiş bir taneyi ikiye bölüp iç dedi
Korktum zar zor oldu bebegim aşılama ilaçları yapmış olabilir mi bilmiyorum bakalım ne diyecek çarşamba folik asiti 1 haftadır kullanıyorum ondan olabilir mi acaba birde progesteron kullanıyorum doktorda bisey demedi çarşamba ultrasyona göre söyler büyük ihtimal ins bi sıkıntı yoktur sende gönlünü ferah tut cnm

Merhaba bende 7. Hafta gebelikteyim ast alt testlerim çok yüksek çıktı 100 -129 sadece folik asit ve clexan kullandım sizin nasıl gecti sorun oldu mu?

selam bende tüp bebekle ikizlere gebeyim bende alt AST yüksek çıktı doktorum kullandığın ilaçlardan olur dedi siz ne yaptınız acaba 25.haftaya gelmişsiniz.sorun oldu mu düştü mü değeriniz

Merhaba bende 7. Hafta gebelikteyim ast alt testlerim çok yüksek çıktı 100 -129 sadece folik asit ve clexan kullandım sizin nasıl gecti sorun oldu mu?
Canım ben de clexane kullanıyorum ve tam yedi haftalık bebegim,
acaba doktorun ne dedi iğneden kaynaklı mı oluyor, henüz gitmedim ama çok endişelendim
benim de alt yüksek çıktı
seni nasıl yönlendirdiler acaba

Kızlar benim alt değerim 300 şerde AST 100 den fazla idi kullandığım ilaçları bıraktım 2 hafta sonra 300 olan değer 90na.100 küsür olan değer 45 e düştü demem o ki doktorunuza danışın.hamilelik stresle daha da zorlaşıyor.anlıyorum sizleri.

Ama ben clexane yan etkilerinde de okumuştum nadirwn bazı gebelerde karaciğer enzimlerini yükseltir diye
Nwtice bir ilaç ve her gün alıyosun elbette karaciğeri yoruyor

Merhaba hanımlar 24 kasımda gebe olduğumu öğrendim . Bugün akıntı için doktora gittim çok olmamakla birlikte enfeksiyon çıktı . Yalnız beni asıl endişelendiren ast ve alt değerlerim yüksekmiş . Alt 68 ast 58 çıktı. Henüz yeni bebişim nedeni ne olabilir yaşayan var mı ???
Merhabalar . Şuan sizle aynı durumdayım sizin düştü mü değerler bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi ? Ben baya korktum dünden beri ya 😑

Korktum zar zor oldu bebegim aşılama ilaçları yapmış olabilir mi bilmiyorum bakalım ne diyecek çarşamba folik asiti 1 haftadır kullanıyorum ondan olabilir mi acaba birde progesteron kullanıyorum doktorda bisey demedi çarşamba ultrasyona göre söyler büyük ihtimal ins bi sıkıntı yoktur sende gönlünü ferah tut cnm
Cnm progesteron yapiyormis

Merhaba bende 7 haftalık gebeyim şuan benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı sizin sonucunuz ne oldu acaba bebeğinize sağlıkla kavuştunuz mu enzimleriniz için ne yapıldı ?

Back
X