- 5 Mayıs 2024
- 114
- 17
- 13
- Konu Sahibi hilaldogan4
-
Geç döllenme olabilir belkiKızlar merhaba Nisan 15 adetim başlangıç tarihi bitiş de 19 idi bu ay mayıs ayınca adetime üç ghn kala hafif hafif akıntı ile leke geldi pembemsi kan yani ama sürekli değil çamaşırıma bulaşmıyordu bile peçeteye geliyordu bir gun kala erken gebelik testi yaptım negatif ve kan verdim gene negatif ama içimde sanki hamileyim hissi var bugün leke saat 15.00 gibi geldi başka gelmedi bir gun var adetime bekliyorum eğer adetim gecikirse pozitif çıkma ihtimali varmı
Normal adet döneminde yaşadığım belirtileri yaşamıyorum çünkü sadece bel ağrısı dört ağrısı hafif bulantı ve arada göğüs ucu ağrısı var ha birkaç gün öncesine kadar da batma tarzında ağrılarım vardı kasıklarımda falanGeç döllenme olabilir belki
Birkaç gün içinde kanda tekrar beta HCG baktırın isterseniz, hakkınızda hayırlısı olsunNormal adet döneminde yaşadığım belirtileri yaşamıyorum çünkü sadece bel ağrısı dört ağrısı hafif bulantı ve arada göğüs ucu ağrısı var ha birkaç gün öncesine kadar da batma tarzında ağrılarım vardı kasıklarımda falan
Şimdi iki damla kahverengi leke geldi ama bekleyeceğim dediğiniz gibi çünkü bu sefer Farklı bir his var içimdeBirkaç gün içinde kanda tekrar beta HCG baktırın isterseniz, hakkınızda hayırlısı olsun
Evde varsa bir test yap canımŞimdi iki damla kahverengi leke geldi ama bekleyeceğim dediğiniz gibi çünkü bu sefer Farklı bir his var içimde
Birkaç gün bekliyim diyorum olmaz mı acaba hemen yapmiyim bir günde değer yükselir miEvde varsa bir test yap canım
Belli olmaz canım beklesende olurBirkaç gün bekliyim diyorum olmaz mı acaba hemen yapmiyim bir günde değer yükselir mi
Ayyy çok sevindim bunu duymama Allahım herkese nasip etsin evet normalde yarın adet olacağım ve her adet döngümde ufaktan bugün başlardı sadece iki gün peçeteye leke geldi bide dün iki damla kahverengi leke belli belirsiz böyle baskada henüz birşey gelmedi bekleyeceğim inşallah dediğiniz gibi olurEltimin tam 20 gun gecikmesinde öğrendi 6 haftalık olduğunu 1 hafta gecikmesinde kanda negatif çıktı 10. Gun gene verdi onda da negatif çıktı bayramdan sonra 10 gun kadar geçti bidaha verdi beta 5.000 deydi hem kesede görüldü hem kanda geç döllenme dediler sabredin stres e girmeyin Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim dek düz versin inşallah
Adet oldunuz mu? Bende benzer birşey yaşıyorum da sizi merak ettimAyyy çok sevindim bunu duymama Allahım herkese nasip etsin evet normalde yarın adet olacağım ve her adet döngümde ufaktan bugün başlardı sadece iki gün peçeteye leke geldi bide dün iki damla kahverengi leke belli belirsiz böyle baskada henüz birşey gelmedi bekleyeceğim inşallah dediğiniz gibi olur
Bugün adet gecikmemin 8. Günü dün kan verdim beta 2.3 çıktı negatif yani ama hala adet olmadım geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum şimdi biraz zaman geçsin tekrarlıcam testiAdet oldunuz mu? Bende benzer birşey yaşıyorum da sizi merak ettim
Sarı akintiniz var mı peki? Benim birde sarı akıntım olmaya başladıBugün adet gecikmemin 8. Günü dün kan verdim beta 2.3 çıktı negatif yani ama hala adet olmadım geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum şimdi biraz zaman geçsin tekrarlıcam testi
Akıntım devam ediyor bende kendimi çözemedim pazartesi doktor randevum var onu bekliyorumAdet oldunuz mu? Bende benzer birşey yaşıyorum da sizi merak ettim
Akıntım devam ediyor canımSarı akintiniz var mı peki? Benim birde sarı akıntım olmaya başladı
Benimde ilk defa böyle sarı akıntım oldu belki adetim başlıyordur bilemedim ama bir yanım da heyecanlanıyor bazılarında şarj akıntı hamilelikten olmuş. Adetim gecikeli 1-2 gün oldu daha erken gebelik testi yaptım ama negatif bilmiyorum bu saatten sonra pozitif olur muAkıntım devam ediyor canım
Benimde sarı akıntım canım bilmiyorum allahtan ümit kesilmez tabi ama 7. Gün gecikmede testte negatif çıktı benimki bekleyelim bakalım hala adet olmadımBenimde ilk defa böyle sarı akıntım oldu belki adetim başlıyordur bilemedim ama bir yanım da heyecanlanıyor bazılarında şarj akıntı hamilelikten olmuş. Adetim gecikeli 1-2 gün oldu daha erken gebelik testi yaptım ama negatif bilmiyorum bu saatten sonra pozitif olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?