• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Bence de bekleyin biraz daha ben adet gününden 1 hafta sonra test yaptım negtip çıktı 2 hafta geçti artık doktora gidecektim ilaç versin diye gitmeden tekrar yaptım pozitif çıktı.tam adet beklediğim günlerde hamile

Merhaba betahcg değerim 1.20 idi reglime 4 gün kala şuan 3 gün gecikti test yaptırdım 2.39 çıktı geç döllenme olma olasılığı var mı sizce ,geç döllenme ile ilgili bana bilgi verebilecek biri var mı (geç döllenme olursa şayet bu değer yükselir mi ya da geç döllenme de ne zaman pozitif sonuç çıkıyor?) Adetim gelsin diye ilaç icicem korkuyorum da bir şey varsa zarar veririm diye 🙁
Erken öğrenmek hic iyi olmuyor önce onu soyleyim. 2 Güne bir kan vere vere kendini psikolojik olarak hasta ediyorsun .bugün 50 oldu yarın 80 oldu eyvah diyorsun ama normal olabiliyor .Bak benim adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım kac kere negatif çıktı. En son Bi daha yaptım çift çizgi çıktı o da silik .kan verdim degerm 50 çıktı. Doktor dış gebelik olabilir dedi .Bi burda darbe yedim .Sonra dün vajinal ultrasonla bakti .Kese yok hamile değilsiniz dedi .Bir de burda darbe yedim. Ve bunlar hep özel hastane .Sonra kan alalım bari dedi .Kan değerim 550 çıktı. Bunlar hep seni üzüyor. Ben dün gece 4 'te yattım .Yemin ediyorum hasta olacağım. Sen de sabret biraz. 2 güne bir kan verme 5 gün bekle .Duracak bebek her türlü durur. Sen sanıyor musun ki onu ilaçlar tutuyor .Allah isterse onu her türlü sana bağışlar istemezse doğuma 1 gün kala bile kaybedebilirsin.

Kızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acaba

Kızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acabam
Merhaba bende son adetim 2 ekim di 2 kasımda olmam lazımdı nerdeyse 10 gün geçikti 2 güne bir idrar test yapıyorum merakımdan ama negatif 10 gün geçikme negatif gösterip sonra pozitif olan var mıdır ki

Back