Hanimlar adet tarihimden 8 gün gecti idrar testlerim negatif cikiyo bu durumu yasayan varmi? Gec döllenme olabilirmi?

O ay olmadi cnm ama bu ay hamileyim su an 4+4 haftalik 🤰😍
Ay cok sevindim insalkah bizim de öyledir hissettin mi nasıl oldu biraz anlatır misin bnm bu gün 8gun gecikti ama aşı dan olabilir mi diyorum sen vurulmusmuydun biontek asisini kasiklarimda öyle şiddetli bi agri yok arada sol kaşıkta hafif agri oluyor geçiyor kramp gibi test yaptım negatif ama kan vermedim daha

Ay cok sevindim insalkah bizim de öyledir hissettin mi nasıl oldu biraz anlatır misin bnm bu gün 8gun gecikti ama aşı dan olabilir mi diyorum sen vurulmusmuydun biontek asisini kasiklarimda öyle şiddetli bi agri yok arada sol kaşıkta hafif agri oluyor geçiyor kramp gibi test yaptım negatif ama kan vermedim daha
Ins cnm allah herkese nasib etsin. Adet olacakmis gbi agrilarim oluyo bazen.goguslerim cok hassas bide midem bulaniyor hele ki sabahlari fazla oluyo 🙈

Merhaba bende son adetim 2 ekim di 2 kasımda olmam lazımdı nerdeyse 10 gün geçikti 2 güne bir idrar test yapıyorum merakımdan ama negatif 10 gün geçikme negatif gösterip sonra pozitif olan var mıdır ki
Adet oldunuz mu bilmiyorum ama benim de son adet tarihim 10 ağustostu 19 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı aradan 1 ay geçince doktora gittim bi sıkıntı mo var acaba diye. Hamileymişim meğer

Adet oldunuz mu bilmiyorum ama benim de son adet tarihim 10 ağustostu 19 Eylül gibi test yaptım negatif çıktı aradan 1 ay geçince doktora gittim bi sıkıntı mo var acaba diye. Hamileymişim meğer
Bende öyleyim son adet tarihim 5 ekim. 5 Kasım oldu hala adet olmadım üzerinden 1 hafta falan geçti kan testi yaptırdım negatif çıktı ilaç kullanmadım ama bekledim hala yok sonra öyle içimden geldi test yaptim pozitif çıktı bayağı geç döllenme şuan 5 haftaligim 🤷

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah 2 adetim bitmek üzere

X