S Saree166 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 288 177 33 26 30 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Saree166 #21 PINAR OGUZ .!.: Canım bende kasik kasılmalar var sürekli onun dışında iyiyim bir belirti yok test vermedim daha doktor yeter dedi bende heyecanlıyım 6 nisani bekliyorum kese için inşallah bende keseyi görürüm kan degerim 14 ünde 4 kat artınca daha yaptırmadi Genişletmek için tıkla... İyi canim çok sevindim hayırlısıyla keseyi de kalp atışını da duyarsın insallh
PINAR OGUZ .!.: Canım bende kasik kasılmalar var sürekli onun dışında iyiyim bir belirti yok test vermedim daha doktor yeter dedi bende heyecanlıyım 6 nisani bekliyorum kese için inşallah bende keseyi görürüm kan degerim 14 ünde 4 kat artınca daha yaptırmadi Genişletmek için tıkla... İyi canim çok sevindim hayırlısıyla keseyi de kalp atışını da duyarsın insallh
S Saree166 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 288 177 33 26 30 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Saree166 #22 savasci_anne .!.: Cok sukur cok sevindim darisi bizlere insAllah saglikla kucaginiza alin mucizenizi Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizde yaşayın bu duyguyu insallah
savasci_anne .!.: Cok sukur cok sevindim darisi bizlere insAllah saglikla kucaginiza alin mucizenizi Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizde yaşayın bu duyguyu insallah
S savasci_anne Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2022 190 115 18 27 30 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Saree166 #23 Saree166 .!.: İnşallah çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizde yaşayın bu duyguyu insallah Genişletmek için tıkla... Amin canim benim amin insAllah Rabbim isteyen herkese tattirsin❤
Saree166 .!.: İnşallah çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizde yaşayın bu duyguyu insallah Genişletmek için tıkla... Amin canim benim amin insAllah Rabbim isteyen herkese tattirsin❤