İnşallah canim korkuyorum .. umarım bebeğim benimledirCanim cok gecmis olsun stresini yasama insAllah duzelir yerlesme kanamalaridir ben yasamadim boyle birsey ama hastanede 2 arkadasim bu sorunu yasadi malesef degerleri gun gun dustu ve dusuk yaptilar insallah seninki tutunur kan degerini takipte kal Rabbim bebegini sana bagislasin
Canimm nasılsın ne durumdasın merak ettim seni çok yazdıklarını gördüm ve çok üzüldüm doktor nededi ilk 3 ay bende çok korkuyorum sevinemiyorum herkese dedik ama ilk 3 ay bebegin düşme ihtimali var Allah büyüktür inşallah sıkı sıkı tutunur bizlereİnşallah canim korkuyorum .. umarım bebeğim benimledir
Şuan pek iyi durumda sayılmam ara ara kanamalarım ve kahverengi lekelerim oluyor . Şuan özel hastaneye geldim sebebini öğrenmek için . Umarım sağlıklıdır bebeğim.Canimm nasılsın ne durumdasın merak ettim seni çok yazdıklarını gördüm ve çok üzüldüm doktor nededi ilk 3 ay bende çok korkuyorum sevinemiyorum herkese dedik ama ilk 3 ay bebegin düşme ihtimali var Allah büyüktür inşallah sıkı sıkı tutunur bizlere
İnşallah canım iyidir keseyi gördün mü sen canım dualarım seninleŞuan pek iyi durumda sayılmam ara ara kanamalarım ve kahverengi lekelerim oluyor . Şuan özel hastaneye geldim sebebini öğrenmek için . Umarım sağlıklıdır bebeğim.
Sizinledir insallahduam sizinle canim ne dediler hastanedeŞuan pek iyi durumda sayılmam ara ara kanamalarım ve kahverengi lekelerim oluyor . Şuan özel hastaneye geldim sebebini öğrenmek için . Umarım sağlıklıdır bebeğim.
Evet şimdi gördüm keseyi tek kese vardıİnşallah canım iyidir keseyi gördün mü sen canım dualarım seninle
Herşey güzeldi canim . Kan grubum negatif olduğu için uyuşmazlık iğnesi yaptırmam lazımmış ondan leke oluyormuşSizinledir insallahduam sizinle canim ne dediler hastanede
Benim hamileliğim hep kanamalı geçti korkma allahın izniyleKızlar merhaba. Tüp bebekle hamile kaldım ben 6. Haftama girmek üzereyim ama psikolojik olarak hiç iyi değilim . Transfer zamanı bir kere lekelenmem oldu yerleşmedir diyip gevistirdim . Hamile olduğumu öğrendim sonuclarim hep düzenli bi şekilde arttı. Geçenlerde kırmızı kan geldi yine düşük yapıyorum diye düşünüp korktum betama baktılar sonuç 3722 idi . Sonra kanama kahverengi dönüştü sonrada kesildi ... Fakat bugün yine leke geldi artık ne düşüneceğimi bilemiyorumnormal yoldan anne olabilmem nerdeyse imkansız son kalan embriyolarimdi bunlar . İlk hamileliğim tecrübesizlik böyle kanamalar lekelenmeler neden olur.? Böyle olup gebeliği sağlıklı geçen oldumu ? Veya böyle bir durumda siz nasıl bir yol izlediniz bana yardım edin
Harika çok sevindim annesini üzmez inşallah hiçbirzaman canım Allah im inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmene vesile olur hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız dualarım hepbbize ve evlat sahibi olmayan çalışanlaraEvet şimdi gördüm keseyi tek kese vardı2 mm de bebiş saglikliymis rahimde kanama alanı yoktu ama benim kan grubum 0 negatif mis .. negatif olan annelerinde uyuşmazlık iğnesi yaptırması lazimmis ondan lekelenmem oluyormuş
İnşallah canim böyle benim gibi olanları duyunca bir nebze olsun rahatlıyorumBenim hamileliğim hep kanamalı geçti korkma allahın izniyle
Amin canım insallah rabbim isteyen hakemden herkese nasip etsin bu duyguyu insallahHarika çok sevindim annesini üzmez inşallah hiçbirzaman canım Allah im inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmene vesile olur hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız dualarım hepbbize ve evlat sahibi olmayan çalışanlara
Sen bi daha kan vermismiydin bu arada nasıl hissediyorsun kendinj . Seninle beraber bekleyip şahit oldugum için senide merak ediyorum inşallah sağlıkla kucagina alırsın evladınıHarika çok sevindim annesini üzmez inşallah hiçbirzaman canım Allah im inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmene vesile olur hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız dualarım hepbbize ve evlat sahibi olmayan çalışanlara
Cok sukur cok sevindim darisi bizlere insAllahHerşey güzeldi canim . Kan grubum negatif olduğu için uyuşmazlık iğnesi yaptırmam lazımmış ondan leke oluyormuş
Canım bende kasik kasılmalar var sürekli onun dışında iyiyim bir belirti yok test vermedim daha doktor yeter dedi bende heyecanlıyım 6 nisani bekliyorum kese için inşallah bende keseyi görürüm kan degerim 14 ünde 4 kat artınca daha yaptırmadiSen bi daha kan vermismiydin bu arada nasıl hissediyorsun kendinj . Seninle beraber bekleyip şahit oldugum için senide merak ediyorum inşallah sağlıkla kucagina alırsın evladını
Hamileligin ilk uc ayinda 3 kadindan birinde bu tur lekelenmeler ve ufak kanamalar oldugunu dinlemistim bir doktordan. Normal canli dogum gerceklestiren kadinlar arasinda bu oran varmis. Betaniz da iyi o yuzden stres olmayin.Kızlar merhaba. Tüp bebekle hamile kaldım ben 6. Haftama girmek üzereyim ama psikolojik olarak hiç iyi değilim . Transfer zamanı bir kere lekelenmem oldu yerleşmedir diyip gevistirdim . Hamile olduğumu öğrendim sonuclarim hep düzenli bi şekilde arttı. Geçenlerde kırmızı kan geldi yine düşük yapıyorum diye düşünüp korktum betama baktılar sonuç 3722 idi . Sonra kanama kahverengi dönüştü sonrada kesildi ... Fakat bugün yine leke geldi artık ne düşüneceğimi bilemiyorumnormal yoldan anne olabilmem nerdeyse imkansız son kalan embriyolarimdi bunlar . İlk hamileliğim tecrübesizlik böyle kanamalar lekelenmeler neden olur.? Böyle olup gebeliği sağlıklı geçen oldumu ? Veya böyle bir durumda siz nasıl bir yol izlediniz bana yardım edin
Ay ne güzel tüp bebek olunca hep bir tedirgin oluyorsun çok sevindim senin adına bende kese göreceğim haftaya inşallahHamileligin ilk uc ayinda 3 kadindan birinde bu tur lekelenmeler ve ufak kanamalar oldugunu dinlemistim bir doktordan. Normal canli dogum gerceklestiren kadinlar arasinda bu oran varmis. Betaniz da iyi o yuzden stres olmayin.
Benim de yerlesme kanamasindan sonra ara ara pembe lekeler oldu ama gecen Cuma kalp atisini da duyduk. Saglikli bir sekilde kucaginiza alip bugunleri hayal gibi hatirlarsiniz umarim. Sevgiler
İçime su serptiniz gerçekten dün çok stresliydim bir nebze olsun benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren varsa umut olsun bana diye açtım bu konuyu. Çok teşekkür ederim benimde az kaldı kalp atisini duymayaHamileligin ilk uc ayinda 3 kadindan birinde bu tur lekelenmeler ve ufak kanamalar oldugunu dinlemistim bir doktordan. Normal canli dogum gerceklestiren kadinlar arasinda bu oran varmis. Betaniz da iyi o yuzden stres olmayin.
Benim de yerlesme kanamasindan sonra ara ara pembe lekeler oldu ama gecen Cuma kalp atisini da duyduk. Saglikli bir sekilde kucaginiza alip bugunleri hayal gibi hatirlarsiniz umarim. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?