hamilelikte kanama yasayanlar acil yardim:(

Kullanıyorum

Kul

lanıyorum canım yaaa offff çok yoruldum artıkkkk çokkklllk
korkma bu kadar zaten en tehlikeli günleri atlatmışsınız.olağan bişeymiş bu kanamalar bazı kadınlarda oluyormuş.iğne yaptırdığın yerler ödemliyse oraları ovala.dağıtmaya çalış onları.ben oraları ovalamaya başladım akşamına kanamam kesilmişti.

Bana iğne vermedi canım doktor ben progestan 200 mg fitil şeklinde kullanıyorum

Bana iğne vermedi canım doktor ben progestan 200 mg fitil şeklinde kullanıyorum
doktor sitesi.com a yaz ordan 2-3doktora sor durumunu bak aynı şeyi söyleyecekler.kadın doğumcuyada,perinatoloğada sor.hemşire arkadaşım kadın doğumda hemşire aynı zamanda bütün hamileliklerinde sonuna kadar senin gibi fitil olarak kullanmış.kanamam kesilmeseydi bende kullanacaktım.

Ewt cnm bn de de ĺokosit eritrosit çıktı kanama lekeleNME şeklinde olmaya başladı monural ve piyeloseptyl diye bir hap verdi günde 4 kezmis ama bn 2 defa zor içiyorum midem bulanıyor çok. Monural de bu gece içiçem inşallah gecer vebebeğime zarar gelmez.

Ewt cnm bn de de ĺokosit eritrosit çıktı kanama lekeleNME şeklinde olmaya başladı monural ve piyeloseptyl diye bir hap verdi günde 4 kezmis ama bn 2 defa zor içiyorum midem bulanıyor çok. Monural de bu gece içiçem inşallah gecer vebebeğime zarar gelmez.

Kızlar doktorlar bebeklerinize zarar verecek bir ilacı kullandırmazlar unutmayın. Gebelikte güvenli olarak kullanılabilen birçok antibiyotik mevcut. Bol sıvı almanız çok çok önemli çünkü antibiyotikler zararlı bakterileri yok ederken sizin de onları ordan atmak için bol sıvı alıp bir nevi temizlik yapmanız gerekiyor. İdrar yolu enfeksiyonu çok sık görülüyormuş. Önemli olan üreplasma olmamak. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Geçmiş olsun canım, leilla'ya katılıyorum, doktorlar bebeğe zarar vermeyecek şekilde düzenliyorlar tedaviyi. Kardeşim eczacı, bir de ona danıştım o da kullanabilirsin dedi. Monurol içtikten sonra lekelenme geçti bende, kasık ağrılarım da oldukça azaldı. Bu cuma yeniden tahlil yapacağım inşallah geçmiştir. Bol su içmeyi unutma canım, temizlememiz lazım bedenimizi

Herkese iyi akşamlar ben de aranıza yeni katıldım...aslında baya buralardayım hep okuyorum soru ve cevaplarınızı...sonunda üye olmaya karar verdim.benim de sorum olucak size.bu aralar hasteneye gidemiyorum.gitmek istemiyorum hatta.adetim bu ay 16.09.15 olmalıydı olmadı kahve rengli az leke oldu 16sından önce de halsizlik ve uyku vardı ruh halim karmakarışıktı.18.09.15 eşimle birlikye olduk kanamam geldi ilk pembe sonra 2gün devam eden adet gibi oldu ama 2gün sürdü.karnıma bıçak saplanıyor gibi oldu sırtım ağrıdı.ama normalde adet zamanı sadece bacaklarım ağrır o da ilk gün ve adetim 4gün sürer.bir de baya tatlı yiyorum yemek bile canim çekmiyor.sizce sebeb nedir?

Kızlar bn m bi kaç gün kanama kesilmişti.monural pyloseptyl kullandım.Dr bgn pyloseptyl e devam dedi lekelememe oldu yine biraz önce.moralin bozuldu yine grip te oldum üstüne ama bgn grip hafifledi.karın bölgenin de gaz sancısı gibi ağrı var .ayaklarima sıcak su torbasi koydum şimdi şaşkınlıktan.önerileriniz var mı bnm îcin canlar?

Canım o lekelenmeler 1 aydır var bende ama senin gibi enfeksiyondan değil sebebi de belli değil benimkinin. Dua ediyorum geçsin ve bebeklerime zarar vermesin diye ;( Senin durumunda sancı olması çok normal çünkü idrar yolu enfeksiyonu zaten başlı başına ağrı sancı sebebi. Bol su içip ilaçlarını al ve en azından lekelere neyin sebep olduğunu bildiğin için rahatla biraz. Gebelik öyle tv reklamlarındaki gibi harikulade bir durum değil aslında. %60 endişe %40 sancı/ağrı. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

la, post: 42842149, member: 669644"]Canım o lekelenmeler 1 aydır var bende ama senin gibi enfeksiyondan değil sebebi de belli değil benimkinin. Dua ediyorum geçsin ve bebeklerime zarar vermesin diye ;( Senin durumunda sancı olması çok normal çünkü idrar yolu enfeksiyonu zaten başlı başına ağrı sancı sebebi. Bol su içip ilaçlarını al ve en azından lekelere neyin sebep olduğunu bildiğin için rahatla biraz. Gebelik öyle tv reklamlarındaki gibi harikulade bir durum değil aslında. %60 endişe %40 sancı/ağrı. Allah hepimizin yardımcısı olsun...[/QUOTE]
Cnm insallah bebeklerimize sağlıkla kavusuruz bn ise de gidiyorum bnm de 2 haftadır hemen hemen lekelenmem var inşallah geçer de hamileliğin tadını yaşarız azcik.takmamaya çalışıyorum bn de inşallah aylar geçtikçe duzeliriz

Kızlar yazılanları okudum rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza versin inşallah ben 26.haftamda aniden kanama ile doktora gittim kanama dediğim rengi açık değil kahve gibi kırmızı gibi değişik bişe hemen beni yatirdilar 5 gün devlet hastanesinde yattım doğum olursa yen8 doğan yogun bakım unitesi yok diye başka bi ile sevk edildim 2 günde orada yattım kanamam orada kesilmisti eve geldim 1gün kanama olmadı ama sonra yine oldu bugün 13.gün hala devam ediyo idrarimi yaptıktan sonra peceteyle silinince geliyo eşimle sorunlarım var bu süreç içerisinde 1kez dahi aramadi ve tlfnlara bile çıkmadı bana suan annem bakiyo her tuvalete gittiğimde moralim yerle bir oluyo sürekli yatıyorum yemek yemek için kalkıyorum bide arada yarım saat kadar oturuyorum acaba benim bu kanamam ne zaman bitecek doktorlar anne karninda nekadar kalırsa bebek icin okadar iyi yapacak bise yok diyorlar 34 haftaya gelirse sıkıntı olmaz diyorlar kafayı yemek üzereyim

Geçmiş olsun canım. Muhtemelen plasenta previa olabilir. Yani plasenta olması gerekenden daha aşağıya yerleşmiştir. Bu durumda kısıtlı hareket etmen lazım yatacaksın doğuma kadar. Erken doğum riskin var ve az hareket etmelisin. Eşini de boşver önemli olan bebeğin. Eşinin hakkından geleceğin zaman da gelecek ama o zaman şimdi değil. Sen sadece yat gıdana dikkat et. 2-3 saatte bir mutlaka 30sn falan ayaklan ki pıhtı atmasın. Bi de hep sırt üstü yayma soluna yat ki bebek beslensin. Allah yardımcın olsun bol bol dua etmeyi de unutma canım.

Okadar agirima gidiyo ki yaptığı bu halde beni yanlız bıraktı oda yetmezmiş gibi bide boşanma davasi açmış ben nelerle uğraşıyorum kendi nelerle uğraşıyo kafaya takmamak elde değil ama küçük kuzucugum için birazdaha dayanmam lazım rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…