hamilelikte kanama yasayanlar acil yardim:(

Amin canım ama dediğim gibi şu anda eşini, boşanma davasını umursama onları düşünmen gereken zaman bu değil. Zaten doğmamış bebeğini düşünmeyen adamdan hayır gelmez isabet olmuş bence sen evlatlarınla ilgilen şu anda sabret. Stres yapma sakın..

Kızlar ben 25 haftalık hamileyim bu lekelenmeler bendede var dediğiniz gibi peçeteye silince geliyo Ayda 2 3 kere oluyoo 1 yada 2 gün sürüyo geçiyo doktorum olucak demekki artık böyle dedi bnde wc ye gitmeye korkar oldum artıkk ama doktorum bana sürekli yat fln demedi

Canım benim kanamam hiç durmadı durmuyor da hergün 1 ped dolduracak şekilde devam ediyo psikoloji diye bişe kalmadı artık bende çok kötüyüm şu günler bi türlü geçmiyor rabbinden tek dileğim sağ salim zamanında kuveze girmeden evladimi bana vermesi

Doğuma kadar böyle kanaması olanlar oluyomuş canım bnmde tek tesellim bu Allahtan hayırlısı artıkk napalımm

Merhaba arkadaşlar ,konu çok eski ama belki görüp yazanlar olur yardımcı olursunuz diye yazıyorum.

Benim de 14+4 de bir parmak kan gelmesiyle başlayan ve hala süren kahverengi arada kırmızı akıntılarım lekelerim oluyor maalesef şuan da 16 haftalık olduk ama çok çok korkuyorum...beşinci gebeliğim artık bu bebeğimin sağlıkla doğmasını istiyorumRabbim inşallah yardım etsin , benim gbi olupta bebeğine sağlıkla kavuşanlar var mı yazarsanz çok mutlu olurum bana da büyük moral olursunuz.

merhaba arkadaslar bende 4 haftalık gebeyım ve dusuk tehlıkm var ara ara kanamalrım oluyor ama kırmızı deıl pembemsı doktor ılac verdı beklıcez dedı sızce nolucak normalmı buuu
Canım hastalığım 10 gecıktı hamilemıyım bilmiyorum 6 gun once test yaptım kan negatıftı bugun pecetrye damla seklinde kan geldı adet gibide degil yarın devam etmesse test yapıyım dıyorum o kan neyın nesı olabılır.

Merhabalar,
Çok zaman geçmiş ama ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an. Ciğer geliştiriciye kadar yapıldı ve doktorlar ne kadar öteleyebilirsek o kadar iyi bebek için diyor. Sizin nasıl sonuçlandı acaba?

Merhaba benimde kanama sorunumu bulamıyorlar yazınızı okuyunca korktum 5 haftadan beri kanamam var hatta 3 kez hastanede yattım aşırı kanama pıhtılı olunca şim 14 haftalıgım sizin kanamalarınız nasıldı hergünmüydü rengi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…