hamilelikte kanama yasayanlar acil yardim:(

En son gittigimse kese 18 mm dedi bebekde nokta seklinde kesenin ortasindaydi kalem ile gosterdi bebegi. Gelismesi hep devam etti kanamam kesenin altindaymis ama durmuyor hic azaldi sadece. Agrimda coktu her gece acile gittim rahim disari atmaya calisiyor dediler ama cok sukur bebek gozuktu bu hafta
Birde ben yeni yeni araniza katildim bu cevap verirken alintiyi nasil yapiyoruz yardimci olurmusunuz.

Kızlar cuma günü düşük yapmıştım bugün cok ağrım var ve kanamamda normal mi?

Canım çok geçmiş olsun benimde bir haftadır düşük riskim var ağrım ve kanamam var öncesinde oluyor ama sonrası için bir fikrim yok kanama olması normal diye düşünüyorum sonuçta rahim kendini temizliyor ama sen yinede ihmal etme bir doktora görün canım Rabbim inşallah bizlerede hayırlısıyla sağlıklı bebisler nasip etsin

Geçmiş olsun. Canım cevapla kısmına basıyorsun alıntı yapcagın kişinin yazısının altında

Çok geçmiş olsun canim. Burdan öğrendiğim kadarıyla ağrı ve kanamalar normalmiş. Bazılarının 20-25 gün sürmüş. Ben de sürekli düşük konusunu araştırıyorum

Çok geçmiş olsun canim. Burdan öğrendiğim kadarıyla ağrı ve kanamalar normalmiş. Bazılarının 20-25 gün sürmüş. Ben de sürekli düşük konusunu araştırıyorum
benim lekelenme olarak 20-25 gün sürdü... kanamam 1 defa oldu progestana basladık hemen durdu...plasentamda kanama alanı vardı bebekte sorun yoktu. plasenta da genişleme olurken olabiliyomuş bazı kadınlarda. bende bunlardan biriyim. korkmayın geçiyor allahın izniyle.

benimde cumartesi akşam kanamam oldu kahverengi lekelenme gb o akşam hastanede kaldık. progestan verdi şimdi onu kullanıyorum. 1 haftada istirahat verdi umarım bu süreci sağlıkla atlatabilirm

canım herkesin farklı farklı durumları oluyor kimisin 9 ay kanaması olmasna rağmen sağlıklı bebek doğurabiliyor bazılarının ise bebk tutunamıyor işte sende cok kafana takma ben cok arastırıcıyım heleki dr düşük tehditin var deyince okumadığım izlemediğim video kalmamıstı ama sen kafanı hıc bulandırma üzme kendini kaderinde kısmetinde o bebek dünyaya gelmesi varsa kanama falan engel olmaz ona. Allah cok buyuk canım. sağlıklı olur insallah ben bi yerde okumustum kanamalı olan hamilelik döneminde cocuk %80 falan saglılık oluyormus kanamalı olanlar sorunlu kısacası ama Allah bilir tabi farklı farklı örnekler var hep. sen sıkma üzme kendini

Merak ettiğim birşey var. Ablanın bebeği iki hafta geriden geliyormuş ya o sırada kalp atışını duymuşmuydu. Çok önemli lütfen cevap verir misin.
Evet canım kalp atımı başlamıştı ama mesela 8 haftalıkken 6 haftalık görünüyordu gelişimi

Evet canım kalp atımı başlamıştı ama mesela 8 haftalıkken 6 haftalık görünüyordu gelişimi
Anladım canım, ben bir umut devam eder mi dedim ,benzerini yaşayanları aradım ama kısmet değilmiş.kalp atışını duymaya kalmadı.

Benimde 10 haftalık rahim ağzında kanamam olmuştu bebeklerin keseleriyle lakasi yok demişti dr yat dinlen sadece yemek ve tuvalete kalk demişti çok şükür geçti ayaklarını biraz yüksek tut Allah evladını sana bagislsin

Sağol canım geçti benim de şükür Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Anladım canım, ben bir umut devam eder mi dedim ,benzerini yaşayanları aradım ama kısmet değilmiş.kalp atışını duymaya kalmadı.
Rabbim hayırlısını versin canım üzme kendini en doğru zamanda gelecektir Bebeğin merak etme

Kızlar 6+6 hamileliğim var çarşamba gününden bu yana parlak kırmızı kanamamla ağrım var moralim çok bozuk dr Pregesteron verdi dayanılmaz ağrı olduğu zaman içinde iğne verdi düşük riskim devam ediyor böyle olupta bu süreci atlatan arkadaşlar varmı

Benim de ilk kanamam 6 haftalıkken olmuştu. Toplamda 4 kanama geçirdim. Hatta 7. haftadaki kanamamda bebeğimizi kaybettiğimi düşündüm, çok şükür ki yanılmışım.

Sonra 13. hafta rahim ağzımda açıklık oluştu, hemen serklaj yapıldı. Arada bir sürü olumsuzluk yaşadım. Şimdi 28. haftayız. 7. haftadan beri istirahat halindeyim, sadece hastaneye gitmek için dışarıya çıkıyorum. Evladımız için değer :)

En azından 34. haftayı geçirirsek derin bir oh çekicez :)

Canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın, ağrılarım yok artık sadece wcye gidince sildikce gelen lekelenmem var parlak kırmızı renkte yarın kalp atışını duymak için gidicez inşallah duyarız canım geçen hafta duyamadık onunda tedirginliği var çok inşallah yarın hayırlı güzel haberler alırız

Arkadaşlar bana yardım edin!! 21+2 günlük hamileyim ama hala lekelenmelerim devam ediyo hala olması nekadar normal anlayamıyorumm

Arkadaşlar bana yardım edin!! 21+2 günlük hamileyim ama hala lekelenmelerim devam ediyo hala olması nekadar normal anlayamıyorumm
Kanamanın neden kaynaklandığı belli mi canım, bebekle alakalı değilse çok da önemli olmuyor Anladığım kadarıyla.. Ben de çok çektim kanamam aylarca devam etti , doktor kahverengi lekelenmeleri önemsemiyordu içerde biriken eski Kanı atıyor Demişti ,stres çok etkiliyor kendini hep sakin tutmaya çalış, hayırlısıyla bebişin bırakmaz seni merak etme onlar bizim düşündüğümüzden çok daha güçlüler ))

yaklaşık aynı haftalarda kanamam başlamıştı.kimi zaman parlak kırmızı kimi zaman kahverengi ama regl olur gibi yoğun sürekli vardı.62 gün sürdü sadece arada 5gün bir ara verdi devam etti.progesteron iğnesi,crinone jel kullanıyordum.ne zaman iğnenin kalçamda oluşturduğu ödemleri ovalamaya başladım o günün akşamı geçti.yaklaşık bir aydır çok şükürler olsun bişeyim kalmadı.

hamileliğinin son ayına kadar kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar varmış.burda Bi arkadaşında hatta annesi ona hamileyken aynı sıkıntıları yaşamış.
neden oluyor bu kanamalar bilinmiyor ama inşallah senin bebişin biraz daha büyüyünce seninde sıkıntın kalmaz.progesteron kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…