- 22 Kasım 2014
- 105
- 56
Canım polip rahim içinde oluşan et beni. Yoğun enfeksiyona maruz kalmaktan yada östrojen hormonu fazlaligindan oluşuyor diye biliyorum eğer çok büyük değilse zararsız. Eger kucuk ise Adet kanaması ile beraber gidebilir. Bulunduğu yer önemli! Rahimin girişinde ise sorun yok ama bazıları bulunduğu yere göre hamileliği engelleyebilir. Eğer yeteri kadar büyük değilse ben kimseye ameliyat tavsiye etmiyorum çünkü yineliyormus özellikle kürtaj şeklinde kesinlikle aldırmayin! Bende de polip var nerdeyse hergün kanlı akıntı oluyordu soğan kürünü 1 ay yaptım ertesi ay hiç kanamam olmadı ve akabinde hemen hamile kaldım.
Doktor kesin teşhis koyamadigina göre eğer polip varsa zaten çok küçüktür onlarda genelde adet kanamasiyla beraber gidiyor. Soğan kürü gerçekten bir mucize! İnşhaAllah hayırlısıyla kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım.İçimi çok rahatlatın cnm. Doktor kesin teşhis koyamadı ztn.ara kanamalar kesildi küre başladığımdan beri, Soğan kürü inş yarar bende de. İyi haberimi verebilirim.
sogan kürü nasıl bişey peki cnmCanım polip rahim içinde oluşan et beni. Yoğun enfeksiyona maruz kalmaktan yada östrojen hormonu fazlaligindan oluşuyor diye biliyorum eğer çok büyük değilse zararsız. Eger kucuk ise Adet kanaması ile beraber gidebilir. Bulunduğu yer önemli! Rahimin girişinde ise sorun yok ama bazıları bulunduğu yere göre hamileliği engelleyebilir. Eğer yeteri kadar büyük değilse ben kimseye ameliyat tavsiye etmiyorum çünkü yineliyormus özellikle kürtaj şeklinde kesinlikle aldırmayin! Bende de polip var nerdeyse hergün kanlı akıntı oluyordu soğan kürünü 1 ay yaptım ertesi ay hiç kanamam olmadı ve akabinde hemen hamile kaldım.
sogan kürü nasıl bişey peki cnm
sogan kürü nasıl bişey peki cnm
ALlah gönlüne göre versin canm bidaha o acıyı yaşatmasn inşllhDüşünüyorum cnm inş. Rahimde polip göründü önümüzdeki ay adetle atılabilir inş. Olmazsa ameliyat dedi dr. İkizlerime de tüp bebekle hamile kalmıştım. Hayırlısı artık cnm.
Nasil bos gebelik oluyorki. Bebegibin kalp atislarini duymadin 5. Haftada filan[/QUOTE]E="Sedefo, post: 40815422, member: 667499"]Su hamilelik Sürecinde basıma gelmeyen kalmadı. Sizleride danışmak istedim. Eşimle 3 ay korunmadık ve 3 ay icinde Hamile kaldım 18 mart 2015 son adet tarihim 13 nisanda adet olmam gerekiyordu ama ben Dayanamayıp 11 nisanda idrar testi yaptım ve cift çizgi cikti ama biri silik şeklindeydi. Adet olmam gereken gun adet olmadım ve kan testi yaptım test 320.4 cikti laboratuvardaki kız iki uc haftalık hamilesiniz dedi :) o hafta hemen Dr gittim Dr herseyin normal gittiğini görmek icin (dis gebelik varmı diye) aynı yerde tekrar test yaptir dedi cunku o Hastanedeki değerlerle bizim Hastanedeki Değerler aynı degil bu nedenle beta Hcg testinin yükselip yükselmedigini ayırt edemeyiz dedi. Kendi bi kağıtta hesapladı bu tarihte yaparsan 2600 falan çıkması lazım gercektende o tarihte yaptırdım 2662 cikti sonra Dr aradım tamamdir sorun yok Suanlik 1 hafta sonra kontrole gel dedi 25 nisanda birden bire lekelenmelerim oldu hemen Dr aradım ama ulaşamadım. Evime yakında baska bi hastane gittim Dr ultrasonda kesenin gözükmediğini ve yeniden kan testi yaptırmamız gerektiğini söyledi ama ben ısrarla bu hastanede yaparsam değerlerin aynı olmayacağını söyledim ve bana kontrol ederiz dedi. Ve yaptırdım burda değerim 2462 cikti Dr değerin Düşüyor kesen yok dedi ben ise değerim düşmüyor sizin değerlerine gore 4-5 haftalık hamileyim ilk yaptırdığım yerde degerler yüksek o yuzden oyle cikti dedim ama kese falanda görünmüyor dedi. Buyuk olasılıkla dis gebelik geçiriyorsun kendi Dr seni takibe alsın dedi yanından kimseyi ayirma tüplerde patlama olur ic kanama geçirebilirsin dedi tabi bunları duyup evde saatlerce ağlamamda cabası. 27 nisan sabahında kendi Dr Gitmeden once 2462 değerimin çıkan yerde bi daha kan testi yaptım hemen kendi Dr gittim. Sonuc 5567 cikti ve Kese göründü dis gebe degilsin degerlerde zaten yükseliyor ama kırmızı kan görürsen hemen ara beni dedi ve progestan verdi düzenli kullandı dedi . O gun Dr çıkıp is yerime gectim ilacı ictim ve iki saat sonra lekelenmeler kırmızıya dondu cok degil ama kanama oldu. Dr aradım şiddetli ağrın ve kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi. O hafta izin aldım ve ise gitmedim hep uzandım. Dr Kontrolüm vardı ve gittim Dr kesenin gun geçtikçe büyüdüğünü fakat dusuk tehditininde olduğunu söyledi. Bende anneme gidip orda kalmamım daha iyi olabileceğini düşündüm. Anneme geçtiğimde 2 mayis gunu kanamam 4-5 kere oldu ve parça şeklinde düşmeye başladı. Korktum ve hemen baska hastaneye gittik burdaki Dr hemen kan uyuşmazlığım olup olmadığını sordu evet var ben a rh - esim a rh+ ultrasonda kese yine büyüyor bir sorun yok hemen odaya çıkartıldım serum verildi progestan iğnesi yapıldı. Kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. Tahlil yapıldı ( kendi dr arayip bunların yapıldıgini söylediğimde tamam yapılsın dedi ) ve son kez ultrasonda bakıldı fakat görülmedi vajinal ultrasondan bakıldığında görüldü. Kanamamda kesildi ama lekelenmeler yine vardı .4 Mayıs'da hastneye gittim yine kanamam başladı Dr progestan hapına devam etmem gerektiğini ve yataktan kesinlikle kalkmamam gerektiğini Bebeğin kalp atışlarını dinleyene kadar ve kanaman gecene kadar yatmamı söyledi 1 hafta acik rapor yazdı. Normalde en son adet tarihime gore 7. Haftama girmem lazım ama dr 5 haftalıksin dedi. Kızlar sizinde benim gibi kanaması olan varmı sizler ne yaptınız ben artık yoruldum. Dusuk yapanlarda boyle seyler oldu mu? Artık ne dusunecegimi bilmez oldum etrafta cogu insan dinle kalkma yataktan diyor ama nereye kadarAyrıca lekelenmelerim devam ediyor arada kırmızıya donuyor off kafam o kadar karışıkkı acaba bos gebelikmi ya bilmiyorum
Canm senin durumun ne oldu bende ayni durumdayumBende 12 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç bir sıkıntım olmadı fakat iki gündür kahve rengi kan geliyor idrar sonrası tuvalet kağıdına düşük riskin var dedi acil doktoru iğne vurdu ama hala damla damla gelmesi korkutuyor sadece yemek ve wc için kalkıyorum 6 ay yatacakmıyım arkadaslar
Kafanı asla karıştırma.korkularini yen korkmak sadece düşecek bebeği daha çok tetikliyor boş gebelikte asla yol saç izlendi denmez .ilk kizimda 7. Haftaya kadar boş gebelik dendi 7 hafta kalp atışı duyuldu düşme tehlikesine karşı iğne yapıldı durdu cocugum şimdi masallah 15 yaşında . Ancak ben dün 14 haftalik bebegimi düşürdüm.40 yaşındayım kanamaların başladığında 7 haftalikti. Rahim ağzında polip var dendi sonraki hafta doktorlar polip görmedi. Belki onun kanaması dendi leke şeklindeydi. 14. Haftaya kadar herşey normaldi kan uyuşmazlığım var ama testlerim hep normal çikti. 14. Hafta hafif ağrı ve 1 sefer pihtili kanama oldu dinlendim gecti cumartesi günü hastaneye kontrole gideyim dedim. Kalp atışları normaldi ama sancım çoktu kasıklarımda ozellile. Hem rh uyusmazlik hemde düşme olmasın diye eve geldim yarım saat olmadan suyum geldi ve düşüğü elimde hissettim hemen hastaneye döndük ve orda artık iyice düşmüştü. Bugün hastaneden çıktım bebeğimi aldım gomdum.Zor bir süreç hiç böyle olacağını düşünmedim ama tek birşey biliyorum ne yaparsanız yapın dusecekse engel olamıyoruz. Korkular biraz daha tetikliyor. Dua et ve korkma dinlen bol bol.ve ağrın olursa mutlaka doktora git ağrı yoksa kanama korkutmasın.İki çocuğumda da düşük tehlikesi yaşadım ilkinde korkmadım ama bunda cok korkmuştum.Korku sadece tetikliyor.Su hamilelik Sürecinde basıma gelmeyen kalmadı. Sizleride danışmak istedim. Eşimle 3 ay korunmadık ve 3 ay icinde Hamile kaldım 18 mart 2015 son adet tarihim 13 nisanda adet olmam gerekiyordu ama ben Dayanamayıp 11 nisanda idrar testi yaptım ve cift çizgi cikti ama biri silik şeklindeydi. Adet olmam gereken gun adet olmadım ve kan testi yaptım test 320.4 cikti laboratuvardaki kız iki uc haftalık hamilesiniz dedi :) o hafta hemen Dr gittim Dr herseyin normal gittiğini görmek icin (dis gebelik varmı diye) aynı yerde tekrar test yaptir dedi cunku o Hastanedeki değerlerle bizim Hastanedeki Değerler aynı degil bu nedenle beta Hcg testinin yükselip yükselmedigini ayırt edemeyiz dedi. Kendi bi kağıtta hesapladı bu tarihte yaparsan 2600 falan çıkması lazım gercektende o tarihte yaptırdım 2662 cikti sonra Dr aradım tamamdir sorun yok Suanlik 1 hafta sonra kontrole gel dedi 25 nisanda birden bire lekelenmelerim oldu hemen Dr aradım ama ulaşamadım. Evime yakında baska bi hastane gittim Dr ultrasonda kesenin gözükmediğini ve yeniden kan testi yaptırmamız gerektiğini söyledi ama ben ısrarla bu hastanede yaparsam değerlerin aynı olmayacağını söyledim ve bana kontrol ederiz dedi. Ve yaptırdım burda değerim 2462 cikti Dr değerin Düşüyor kesen yok dedi ben ise değerim düşmüyor sizin değerlerine gore 4-5 haftalık hamileyim ilk yaptırdığım yerde degerler yüksek o yuzden oyle cikti dedim ama kese falanda görünmüyor dedi. Buyuk olasılıkla dis gebelik geçiriyorsun kendi Dr seni takibe alsın dedi yanından kimseyi ayirma tüplerde patlama olur ic kanama geçirebilirsin dedi tabi bunları duyup evde saatlerce ağlamamda cabası. 27 nisan sabahında kendi Dr Gitmeden once 2462 değerimin çıkan yerde bi daha kan testi yaptım hemen kendi Dr gittim. Sonuc 5567 cikti ve Kese göründü dis gebe degilsin degerlerde zaten yükseliyor ama kırmızı kan görürsen hemen ara beni dedi ve progestan verdi düzenli kullandı dedi . O gun Dr çıkıp is yerime gectim ilacı ictim ve iki saat sonra lekelenmeler kırmızıya dondu cok degil ama kanama oldu. Dr aradım şiddetli ağrın ve kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi. O hafta izin aldım ve ise gitmedim hep uzandım. Dr Kontrolüm vardı ve gittim Dr kesenin gun geçtikçe büyüdüğünü fakat dusuk tehditininde olduğunu söyledi. Bende anneme gidip orda kalmamım daha iyi olabileceğini düşündüm. Anneme geçtiğimde 2 mayis gunu kanamam 4-5 kere oldu ve parça şeklinde düşmeye başladı. Korktum ve hemen baska hastaneye gittik burdaki Dr hemen kan uyuşmazlığım olup olmadığını sordu evet var ben a rh - esim a rh+ ultrasonda kese yine büyüyor bir sorun yok hemen odaya çıkartıldım serum verildi progestan iğnesi yapıldı. Kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. Tahlil yapıldı ( kendi dr arayip bunların yapıldıgini söylediğimde tamam yapılsın dedi ) ve son kez ultrasonda bakıldı fakat görülmedi vajinal ultrasondan bakıldığında görüldü. Kanamamda kesildi ama lekelenmeler yine vardı .4 Mayıs'da hastneye gittim yine kanamam başladı Dr progestan hapına devam etmem gerektiğini ve yataktan kesinlikle kalkmamam gerektiğini Bebeğin kalp atışlarını dinleyene kadar ve kanaman gecene kadar yatmamı söyledi 1 hafta acik rapor yazdı. Normalde en son adet tarihime gore 7. Haftama girmem lazım ama dr 5 haftalıksin dedi. Kızlar sizinde benim gibi kanaması olan varmı sizler ne yaptınız ben artık yoruldum. Dusuk yapanlarda boyle seyler oldu mu? Artık ne dusunecegimi bilmez oldum etrafta cogu insan dinle kalkma yataktan diyor ama nereye kadarAyrıca lekelenmelerim devam ediyor arada kırmızıya donuyor off kafam o kadar karışıkkı acaba bos gebelikmi ya bilmiyorum
4+5. Gundeyim. Bugun 1 damla kahverengimsi lekem oldu cok korkuyorum neden acabaBende 6+4 hamileyim cnm lekesiz kanamasız bir gunum yok gecen cumd hele oyle bir geldiki dedim dustu kesin sonraki gun dıstu diye beklerken kalp atışlarını duyduk kanama alanı oluşmuş rahimde bu haftada raporluyum Allah inş kucağımıza slmayı nasip eder