Tşk ederim ilk başta cok korkmuştum ama kasık agrım olunca daha cok korkuyorum adet sancısı gibi ve ardından kahve akıntı gitmicem suan bekleyin dedi aşırı kanama ve pıhtılı olursa gelindedi hastaneye yatmak istemiyorum yineMerhaba öncelikle geçmiş olsun 8 haftalık hamileyim kahverengi lekelenmelerim oluyor doktor fitil olarak ilaç verdi onu kullanıyorum günde 2 kez bazen duruyor bazen yine oluyor lekelenme bu sabah kırmızı renk damla damla lekelenme oldu ilk kez. Eğer devam ederse doktoruma gideceğim ama dinlenmenizi kendinizi yormamanızı öneriyorum ve bence doktorunuzla sıklıkla görüşün takibinde olun. canınızı sıkmamaya çalışın her şeyin başı nasip. Üzmemeye çalışın kendinizi inşallah bir an evvel kucağınıza alırsınız sağlıkla
Bendede oksapar ve corasprin bırakıldı sadece fitil ve düşmemesi için iğnem var progestan hayırlısı olsun sürekli yatıyorum cok sıkıcı sizde yattınızmı cok tşk ederim cevabınız içinMerhaba bende kanama ve lekelenme çok yaşadım, hatta Mayıs ayı komple kahverengi lekem oldu.
Kan sulandırıcı iğneyi bıraktık 12. haftada, kanamalarım geçti çok şükür.
Çok fazla ilaç kullanıyoruz, muhtemelen yan etki olarak kanamamız oluyor. Benim doktorum “tüp bebek tedavisinde beklediğimiz bir şey kanama” demişti.
Doktorum bana yat demedi, bebeklerin yeri iyi demişti.Bendede oksapar ve corasprin bırakıldı sadece fitil ve düşmemesi için iğnem var progestan hayırlısı olsun sürekli yatıyorum cok sıkıcı sizde yattınızmı cok tşk ederim cevabınız için
Merhaba benim 5. ve 6. Haftada 1-2 gün süren lekelenmem oldu. Sonra 8. haftamda yoğun kırmızı kanamam oldu. Ve bu kanama 15. Haftaya kadar bazen kırmızı bazen kahverengi bazen siyah pıhtı şeklinde 2 ay devam etti. Her gün lekelenmem oldu. 33 mm lik bir kanama alanım vardı. 2 ayın sonunda küçülerek bitti. Çok zor bi dönemdi bu kadar uzun sürmesi beni çok yıprattı ama sonunda bitti. Dinlenin, istirahat edin, kendinizi yormayın. İnşallah kısa zamanda biterTüp bebek 5 hafta 5 günlükken 3 pede yakın kanamam oldu pruloton iğneden sonra kahveye dönüp azaldı ve bitti ayın 1 le 5 i hastanede yattım zaten hergün fitil 2 şer tane sabah akşam koyan ve üçgüne bir iğne oluyorum göbekten tam eve geldim hiç kanama olmadı sevinirken kahverengi lekem geldi ceyrek ped dolduracak kadar
Gerçektende öyle rabbim hayırlısını nasip eylesinDoktorum bana yat demedi, bebeklerin yeri iyi demişti.
Oksaparı bıraktıysan kanaman geçer yakında. Proluton kullanıyorum şimdi haftada bir, bir de ecopirin kullanıyorum. Rica ederim, sağ Salim atlatırsınız inşallah bu süreci insan çok korkuyor.
İnşallah cok tşk ederim sizede cok büyük geçmiş olsun değişik bir kahve lekesi krem gri kahve karışımı gibiMerhaba benim 5. ve 6. Haftada 1-2 gün süren lekelenmem oldu. Sonra 8. haftamda yoğun kırmızı kanamam oldu. Ve bu kanama 15. Haftaya kadar bazen kırmızı bazen kahverengi bazen siyah pıhtı şeklinde 2 ay devam etti. Her gün lekelenmem oldu. 33 mm lik bir kanama alanım vardı. 2 ayın sonunda küçülerek bitti. Çok zor bi dönemdi bu kadar uzun sürmesi beni çok yıprattı ama sonunda bitti. Dinlenin, istirahat edin, kendinizi yormayın. İnşallah kısa zamanda biter
Kaç günde bitti iğne kullanınca kanamanizTüp bebek 5 hafta 5 günlükken 3 pede yakın kanamam oldu pruloton iğneden sonra kahveye dönüp azaldı ve bitti ayın 1 le 5 i hastanede yattım zaten hergün fitil 2 şer tane sabah akşam koyan ve üçgüne bir iğne oluyorum göbekten tam eve geldim hiç kanama olmadı sevinirken kahverengi lekem geldi ceyrek ped dolduracak kadar
Kaç günde bitti iğne kullanınca kanamaniz
Kaç günde bitti iğne kullanınca kanamaniz
Kardeşim progestan dex ve fitil kullandıgımda hep devam etti yine gittiğim de 7+5 hala devam ediyor kesenin arkasında dedi tekrar pruloton vurdu 1 gün gecirdi sonra yine kanamam oldu hemen gecti olabilir bu şekilde dogum yapan cok hastam var dedi ama düşük riskini azaltmak için sürekli yatacaksın sadece wcye kalk dedi inşallah en kısa zamanda biterKaç günde bitti iğne kullanınca kanamaniz
merhaba benimde 12 haftam kanamam oldu o gün biraz yorulmustum üstüne oksapar iğne yaptım 1 saate kan geldi acile gittik kalp atısı herseyi iyiydi acaba dedim kan sulandırıcdan mı olduMerhaba bende kanama ve lekelenme çok yaşadım, hatta Mayıs ayı komple kahverengi lekem oldu.
Kan sulandırıcı iğneyi bıraktık 12. haftada, kanamalarım geçti çok şükür.
Çok fazla ilaç kullanıyoruz, muhtemelen yan etki olarak kanamamız oluyor. Benim doktorum “tüp bebek tedavisinde beklediğimiz bir şey kanama” demişti.
Iyı gunler arkadaslar bnımde bugun kahverengı yakın lekelenmem oldu 3 temmuzda bes gunluk dondurulmus embrıyo tranferım oldu suan 8+4 gunluk hamıleyım neden boyle oluyo progestan tb kullanıyorum progestan ıgne kullanıyorum ılk gunden berı boyle olunca doktor hemen endol fıtıl bıde proluton ıgne yap dıyo bu kadar cok sey kullanmaktanda korkuyorum pazartesı gunu kontrole gıttım hersey yolunda dedı doktorum ama nıe lekelenme oluyo anlamıyorum sızdede oluyor mu bu tarz seylermerhaba benimde 12 haftam kanamam oldu o gün biraz yorulmustum üstüne oksapar iğne yaptım 1 saate kan geldi acile gittik kalp atısı herseyi iyiydi acaba dedim kan sulandırıcdan mı oldu
Benimde kanama alanım var bende cok şaşkınım 5+5 den beri suan 11+5 im prulotona gectim ve fitil tevekkül etmekten başka caremiz yok rabbim büyük Allah yardımcımız olsunIyı gunler arkadaslar bnımde bugun kahverengı yakın lekelenmem oldu 3 temmuzda bes gunluk dondurulmus embrıyo tranferım oldu suan 8+4 gunluk hamıleyım neden boyle oluyo progestan tb kullanıyorum progestan ıgne kullanıyorum ılk gunden berı boyle olunca doktor hemen endol fıtıl bıde proluton ıgne yap dıyo bu kadar cok sey kullanmaktanda korkuyorum pazartesı gunu kontrole gıttım hersey yolunda dedı doktorum ama nıe lekelenme oluyo anlamıyorum sızdede oluyor mu bu tarz seyler
Amınn ınss canım rabbım daha kotusunden korusunBenimde kanama alanım var bende cok şaşkınım 5+5 den beri suan 11+5 im prulotona gectim ve fitil tevekkül etmekten başka caremiz yok rabbim büyük Allah yardımcımız olsun
Merabalar canım cok gecmıs olsun nıe fıtılı bırak dedı kı doktorun o kasılmaları engelıyerek kanama rıskını sıfıra ındırıyorMerhaba benimde transfer sonrasi 14. Günüm 4+4 oluyor şükür pozitif ama iki gündür kanama var. Dün kahve rengi yapış yapış akıntı şeklindeydi bir ara kırmızıya doğru döndü. Hemşire fitili birak progestan igneye basla dedi sabah aksam birde pruluton igne oldum. Coraspirinide birak dedi. Bugün bariz koyu kirmizi kahveye yakın baya baya geldi soruyorum normal diyorlar sanki ben sordukca başlarından saliyorlar gibi hissediyorum. İgnemi yaptırırken gebelik testide yaptırın dediler inşallah birsey olmamıştır
Bilmiyorum canimt fitili bırak fitilin iğnesini yaptır dediler o şekilde devam ediyorum sanirim coraspirin birakinca kana azaldiMerabalar canım cok gecmıs olsun nıe fıtılı bırak dedı kı doktorun o kasılmaları engelıyerek kanama rıskını sıfıra ındırıyor
Evet coraspınıde kesmıstım bn hatta devam edınce doktorum oksaparı ara ver demıstı bırkac gun ama fıtılı kullanıyodum hatta dedı eger kanam sıkayetın olursa hastaneye gelmene gerek yok hemen fıtılı kullan proluton ıgnenı yap devam ederse gel demıstıBilmiyorum canimt fitili bırak fitilin iğnesini yaptır dediler o şekilde devam ediyorum sanirim coraspirin birakinca kana azaldi
Prulutonu yaptim canim haftaya birdaha yap dediler fitili günde 3 kez kullanıyordum onu bırak iğnesine geç dediler belki daha cabuk etki ediyor diyedir bilemedim ki vallaEvet coraspınıde kesmıstım bn hatta devam edınce doktorum oksaparı ara ver demıstı bırkac gun ama fıtılı kullanıyodum hatta dedı eger kanam sıkayetın olursa hastaneye gelmene gerek yok hemen fıtılı kullan proluton ıgnenı yap devam ederse gel demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?