teşekkür ederim kızlar..zaten ben çok şaşırdım 5-6 günde kanda gebeliğin belli olmasına, doktor belli olur dedi ama içime sinmedi işte..inanılmaz ağrılarım var, yerimden kalkamıyorum ama inatla ilaçta kullanmıyorum, belki de gerçekten hamile değilim fakat içime bi kurt düştü işte..o kadar araştırdım 5-6 günde belli olacağına dair hiç bir yazı göremedim, deneyimleri olan sizlere danışmak istedim..çok teşekkür ederim..en iyisi cuma günü yine kan testi yaptırmak, inşallah yürüyecek duruma gelirim de giderim offf offff
döllenmeden snra 2 hafta boyunca bebek dış etkilerden bağımsız olarak gelişiyor. istediğiniz işlemi yapın istediğiniz ilacı kullanın istediğiniz tomografiyi çektirin bebek ya hep ya hiç yasasına göre ya oluyor ya olmuyor. senden bağımsız yani. merak edecek birşey yok.şimdi eşime sordum da kendisi dr.
bebek varsa zaten sen döllenmeden snra 14 gün içinde ne yaparsan yap senden bağımısız bunu unutma cnm.herhangi bi defekti yoksa yaşar ve büyür.sen hamile değilsin yani
acı gerçekler gibi oldu tatlımama hala 5 günde belli olmasına hala çok şaşkınım vay bee.. herşeyin hayırlısını dilerim Allahtan..zaten bu dönemde hamile olmam çok riskli durumlara yol açabilirdi..çokk teşekkür ediyorum sana..
önemli değil canım. allh öyle mükemmel yaratıyor ki düşün ilk 14 gün kanda değil idrarda çıkmayabilir betahcg yeterli değilse idrarda. ama kanda hemen çıkıyor canım merak etme.düşün yani ilk 14 gün tam emin olamıyorsun ve senin yerine allah koruyor bebeği istediğin ilacı al istediğin işlemi yap istersen düşük yapan ilaç iç asla bebeğe geçmiyor bu 14 gün içinde. ilk 3 ay önemli olan bu 14 günlük süreçten snra organojenezis yani organlarının oluşmaya başladığı zaman. bu zaman zarfında herşeyden kaçınmak lazım. inşallah bebeğin olur canım. sen sağlığını düzelt de inşallah allah sana da bana verdiği gibi cici bi kız bebiş verir.
sperm yumurtaya ulaştıgında genelde döllenme çok kısa bir sürede oluor (o nedenle hadi burda süreyi uzatacak bi etki olmadıgını vasayalım) ancak hormon salınımının anlamlı düzeyde olabilmesi için implantasyon olmalı diye biliyorum-okudugum kadarıyla- implantayon 5 günde olabilir ama 10 gün de sürebilir bu kadından kadına değişen bir süreç. YAni 5 günde false negative sonuç cıkmayacagından nasıl bu kadar eminiz? pozitive çıkıyorsa o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?