Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba balım sen kaç aylık hamilesin birde bebeğine giden kan akımını takip ediyorlarmı sürekli bu konuyu araştırıyorum gebeliğin belli zamanlarında nst (no stres test )diye bisey yapıyorlarmış bu bebeğin anne karnındaki iyilik hali testleriymiş doktorun böyle bişey önerdimi sana
[merhaba balım . bende de aynı sorun vardı yani kan pıhtılaşması.iğne kullanmam gerekiyormuş. iğnelerin bir riski varmı anne ve bebek için..
merhaba seda.şu anda benim gebleiğim gayet iyi gidiyor.çoçuğun gelişimi herşey normal.kan pıhtılaşması varsa zaten kesinlikle çocuğun yaşaması için bu iğneyi kullanman gerekiyor.doktorum kesinlikle zararı yok diyor.zaten zararlı birşey olsa bu iğneyi önermeyiz dedi.
ben kalbimi rahat tutmaya çalışıyorum stres yapmıyorum.doktorum ne söylerse onu yapıyorum.
merhaba kaç aylık hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.iğnelerini kendinmi yapıyorsun koldan mı başka ilaç kullanıyormusun![]()
2 aylık.3. ayıma girdim artık.iğneleri eşim yapıyor.bebe aspirini,vitamin hapı birde progestan kullanıyorum.
çok soruyorum ama günde kaçtane koldan mı vuruluyorsuncanın acıyormu
fisfisfis[/QU
günde 1 tane vuruluyorum.koldan yaptırıyorum iğneleri.sen düşünüyormusun bebek.
arkadaşlar ben dün akşam aspirin içmiştim şu kanı cıvıtmak için olanından yani coraspirin bu günde tahlil verdim pıhtılaşma tahlilleri dün içtiğim aspirin bu sabahki sonuçları etkilermi sizce.
ırmak slm zonguldakta hangi doktora gidiyorsun bendede aynı sorun var ve daha yeni öğrendim,özelden msj göndermeye çalıştım ama olmadı umarım bu yazıyı okursun ...:uhm:
KIZLAR BENİMDE 2TANE COCUGUM ÖLDÜ ARASTIRMADN SONRA BU SORUN CIKTI SİMDİ RABBİM HEPİMİZE VERSİN BUAY HAMİLE KALIRSAM 9 AY BOYUNCA İGNE VURULACAGIM VURULAN ARKADASLARDA VAR HASTANEDEN BEN ZEKAİ TAHİRE GİDİYORUM ORDAKİ ARKADASLR AYNI SORUN OLANLAR DİYOKİ HEP AYNI YERE İGNEYİ YAPMAYIN ZAMANLA AYNI YERE YAPTIGIMIZ İGNELER YAPTIGIMIZ YERİ SERTLESTİRİYORMUŞ OYÜZDEN DEGİŞTİREREK YAPIN UNUTMAYIN AYNI SAATİNDE VURULUN EN GEC 1SAAT GECİKTİRİN ODA ENGEC AMA UNUTMAYIN AYNI SAATTE YAPIN İYSALLLAH BU SEFER EVLATLARIMIZA BİŞEY OLMAZ RABBİM BÜYÜK DUALARIM SİZİNLEa.s.
merhaba baytar geçmiş olsun ben zonguldakta tıp fakültesine gidiyorum ve orada doç.dr mustafa başaran var süper dr.canım ya ben okadar şeyler yaşadımki dr.kurbanı oldum çok şükür dr.umu buldum hamile kaldığımda hergün iğne olacam ve beni yatıracak canım ya bende seninle görüşmek isterim sen neresinde oyruyorsun tanıştığıma sevinmdim
slm ben çaycumada görevliyim burda oturuyoruz,eşim araştırma hastansinde çalışıyor yeni geldik buraya bana ülkü hanımı tavsiye ettiler ona gidiyorum bi düşüğüm oldu bütün tahlilleri yaptırdı,pıhtılaşma varmış hamile kalınca iğne verecek hergün düşük sonrası adet düzenim bozulmuştu adet düzenleyici yazdı ve folik asit verdi 3 ay dene olmazsa görüşelim dedi,hamile kalırsan mutlaka hemen gel geciktirme dedi düşük riski çok yüksekmiş.hamile kalmayı bekliyorum bende...
sana neler yaptı neler önerdi doktor şu anda??
umarım en kısa zamanda hamiş kalırız bakalım.bende tanıştığımıza çok memnun oldum bu taraflara yolun düşerse beklerim tanışırız yüzyüze de...:1hug:
merhaba seda.şu anda benim gebleiğim gayet iyi gidiyor.çoçuğun gelişimi herşey normal.kan pıhtılaşması varsa zaten kesinlikle çocuğun yaşaması için bu iğneyi kullanman gerekiyor.doktorum kesinlikle zararı yok diyor.zaten zararlı birşey olsa bu iğneyi önermeyiz dedi.
ben kalbimi rahat tutmaya çalışıyorum stres yapmıyorum.doktorum ne söylerse onu yapıyorum.
canım merhaba ben ülkü anıma giymiştim pek menmun kalmadım ama iyi diyorlar bende hamileliği bekliyorum inş,en yakın zamanda kalırım canım senin kan pıhtılaşması faktör v mi heterizigotmu homozigotmu bunu yazarmısın sana yapılan gemektik testmi,benim dr,um bana dediği sen hamile kaldığında hemen bu iğnelere başlıcaz dedi beni bir hafta yatıracak ve evimde iğnelerimi kendim yapacam inş,son aylarıma gelirsem beni bir ay yatıracak bebekte bir problem görürse bebeği hemen alacaz dedi ama ben sürekli fakülteye gidecem,canım bende ereğlideyim ereğli çok güzeldir sende bana gel benim kuzenim çaycumada hemşire devamlı giderim ben ona öptüm canım