teşekkürler begonya ben bide doktor konrolunde kullanıyorum ama korkuyorum ya keşke hiç kullanmamış olsaydım ben doktora hamile kalmadan önce ne gibi testler yaptırmam gerek diye sordum zaten o da bana işaretledi verdi inşallah bi sorun çıkmaz ya sen ne kadar kullandın ben 2 sene kullandım yaklaşık ama buay bırakıcam karar verdim bu kadar yan etkisi olan bi ilacı doktorlar nasıl bu kadar rahat verebiliyolar ya
sevgili bal kavanozu bende doğum kontrol hapını 2 sene kullanmıştım ama arada bırakırdım zatende öyle olması gerekiyormuş ama doktorum bana hiç bilgi vermemişti ne bileyim bende gönül rahatlığı ile içiyordum gerçi kan pıhtılaşması genetik diyorlar ama ilk çocuğum cok sağlıklı ve ondan öncede hiç düşüğüm yok genetik olan şey sonradan ortaya çıkarmı onu anlayamıyorum bu tahlili nerede yaptırabilirim demişsin doktorun sana işaretlemiş zaten herhangi biyer yapar ama dediğim gibi sonuç farklı çıkarsa doktorun seni hemen genetiğe sevk eder orada herşey anlaşılıyor ama içini ferah tut bence bişey olmaz çok ender görülen bişey çıksada çözümü var ama ben böyle bişeyi aklımdan bile geçirmezdim ve kan pıhtılaşması çıkınca çok şaşırdım hemde sevindim en azından sebebini bulmuştum şimdi ise prf. gidiyorum günde bir tane folik asid ve coraspin verdi hamile kaldığın zaman gel hemotoloji doktorunla görüşüp beraber takip altında tutacağız dedi bilmiyorum artık rabbim hayırlısını nasip etsin allah kimseyede evlat acısı göstermesin.