Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşim bende 2dü
şük yaptım araştırmalarda kan pıhtılaşması ortaya çıktı 3ay ecopirin kullandım şuan 7 haftalık hamişim ecopirine doktorum tekrar başlattı şimdi 9ay boyunca ecopirin kullancam
seda benim doktrum egeden fuat akercan.ayrıca tepecik sigortanın doktoru aynı zamanda ordada tüp bebek merkezi kurucusu yani salim sehiraliye de gittim 2 ay önce ikisinide tavsiye ederim.fols plus kaç tane içiyorsun günde?ne zaman test yaptıracaksın?
çok sağol aklımda olsun. zaten egeye gideceğim kesin benim. geçen doğumumuda orada yaptım ben. bu gibi durumlarda üniversite hastanesi olması daha mantıklı geliyor. ben megadyn pronotal kullanıyorum içindeki folik asit miktarı daha yüksek ayrıca diğer vitaminlerde var diye. günde bir tane alıyorum. aynı zamanda da coraspin işte devam. bu arada dün lekelenme oldu ama daha 11 gün var aslında ara dönemde niye oldu anlamadım. biraz umudum kırıldı. onun için beklerim sanırım gecikmesini.
benımde 2 dusugum var
testlerım cıktı faktor 5 leıden mutasyonu heterozigot mutasyon saptandı yazıyor kan pıhtılasması sanırım
Allah yardımcımız olsun
yok güzin işte geçen sene kaybettim bebeğimi. ben 6.5 aylık doğum yaptım bebeğim içerde susuz kalmış. bu kan pıhtılaşma sorunu yüzünden doğuma girmek zorunda kaldım su olmayınca yaşama şansı kalmıyor biliyorsun. 1 yıl sonra yine denemeye karar verdik eşimle zaten doğum yapınca bebek baya almış oluyor vucudun depolarını diğeri için toparlanmak gerekiyor.
ırmak yolladım canım görüşürüz...
canım ya geçmiş olsun bu sorun bendede var sen bu iğneleri hiç oldunmu çok merak ettim yazarsan sevinirim