Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar pıhtılaşma çıkınca sizden de ikinci kez tahlil istenmişmiydi.
günaydın güzin. bugün kanda baktırsamı mı hcg. iki gün kahverengi kanamam oldu durdu. gerçi daha 5 gün var yine başlayabilir ama.sen nasılsın.
arkadaşlar bu soruma cevap alamassam malesef buradaki arkadaşlara birazcık küsecemsenağlamasenağlamasenağlama:1closedeyes:
balım merhaba bende hamilelik düşünüyorum inş,kalırım canım ya ben bişiy soracam senin bu kan pıhtılaşması faktöt v mi neler yazıyor tstlerinde banada ,ğnr dedi dr.um
canım sorumu cvpladığın için çok sağol,benden ilk gittiğimde bayağı bir kan tahlili istedi şimdide pıhtılaşma var emin olmak için bidaha kan almamız lazım dedi,bir kaç tane daha fazladan ekledi,aklımda sadece protein c ve s,aptt bide faktörler var .neyse hayırlısı bakalım.a.s.a.s.
güzin ya daha 23. günzaten kahverengi lekeler devam sanrırım birşey yok
bi sonraki aya ....
arkadaşlar bu soruma cevap alamassam malesef buradaki arkadaşlara birazcık küsecemsenağlamasenağlamasenağlama:1closedeyes:
güzin bu arada durdu kanama ama baktırmıyorum... beklicem bu sefer
ya arkadaşlar hamile kalmayı bu kadar çok isterken bi yandanda olursa yine kaybedersem korkusu sardı beni çok fazla kaygı kaygı kaygı....çok korkuyorum ben...:1shok:
merhaba arkadaşlar biz 2 defa tüp bebek yaptırdık ama ikiside başarısız oldu doktorumuz bizden genetik testler istedi bizde yaptırdık testlerin sonucunda kan pırtılaşması söylendi kan pırtılaşması hakkında bilgisi olan varsa bana lütfen yardımcı olsun:
ya arkadaşlar hamile kalmayı bu kadar çok isterken bi yandanda olursa yine kaybedersem korkusu sardı beni çok fazla kaygı kaygı kaygı....çok korkuyorum ben...
bitanem burda yoktum yeni okudum msjını canım ben daha hiç vurulmadım eger buay 14de hamileysem hemen baslayacagım iysallah hepimiz hayırlıca evlatlara kavusuruz seninde rabbim yar ve yardımcın olsun