canım merhabaslm arkadaslar
Ben 1 düsük 2 kürtaj oldum.1.hamileligimden sonra yapilan tahlil sonuclariyla kanimda faktörv heterezigot(kan pihtilasmasi) cikti.2.hamileligimde igneye basladim ama bebegi 7 haftalikken kaybettim,3.dede kullandim yine sonuc basarisiz.Igneden korkmaya basladim,aspirin iyi gelir diyolar.yakinda yeni bir doktor bulup tedaviye baslayacam,umarim bu defa olur.Allah hepimize hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin
çok geçmiş olsun benimde üçtane ikisi düştü biri kürtaj oldum çok zkötü bir durum allah kimseye yaşatmasın bu acıyı allah hepimize sabır versin ki kendimizi toparlayalım yeniden hamile kalalım dua edelimki bu acıları birdaha yaşamayalım[/QUOTE
amin canım. umarım bir dahaki sefere bebeğimizi kucağımıza alırız sağlıklı bir şeklide.
Arkadaşlar benim de haziran başında 24 hafta 3 günlük bir kızım oldu. maalesef 5 gün küvezde kaldıktan sonra kaybettim yavrumu. tabiki bir süre hiçbirşey yapamadım. fakat şimdi araştırmalrım yapıldı benimde genimde tromboza eğilim (yani kanda pıhtılaşma) çıktı. bir momozigot bir de heterozigot mutasyonum var. şimdilik 3 ay boyunca bebe aspirini ve folbiol kullanmamı söyledi. hamile kalır kalmaz da tekrar kan testleri yapacağını ve onun sonucunda da tedaviyi belirleyeceğini söyledi. Allahım inşallah bir daha böyle acıları yaşatmaz ve sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder.
pıhtılaşma sorunu olup hamileliğinde problemi olmayan veya olan arkadaşlar desteğinize ihtiyacımız var. yardımlarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?