arkadaşlar aranızda kan pıhtılaşması olan varmı. benim iki tane düşük oldu üçüncüsündede kürtaj olmak zorunda kaldım cünkü bebek gelişmemişti kesesi sekiz haftalık görünüyodu ama bebekte gelişme yoktu doktor bizden tahliller istedi kromozon tahlili bide benden ayriyetten tahlil istedi yani bende kan pıhtılaşması acıktı doktorum önemli bişe deyil dedi ama kan pıhtılaşması bebegin gelişmesini engelliyormuş doktorum dediki hamile kaldıgın zaman dokuz ay boyunca hergün iğne vurulmam gerekiyomuş aranızda aynı sorunu olan varmı fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis
cnm bende de 2kere düşük oldu bebegın kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalıkken.doktor kan pıhtılaşması testı falan istemedı.fakat hamılelıkten 3 ya da 4ay önce iğneye baslamam gerektıgını söyledı ve innohep yazdı bana ama henuz vurulmadım ben kimsede duymadım hamılelık öncesı hergun iğne yapıldıgını.bırde hamıle kalıncada devam edıcekmısım.buna vucut dayanmazkı delık desık mosmor olucam .ne yapmam lazım fıkrı olan varmı?bazıları hamılelık öncesı aspirine baslıyormus hangısı mantıklı acaba kafam cok karısık cevap ve önerılerınızı beklıyorum
merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun benimde bebek kayıplarım oldu bende kan pıhtılaşması çıktı.ama şu bir sene geçti şimdi hamillelik pilanlıyorum inş.olur benim dr.da bu iğneleri dedi ama bana şuan aspirini bıraktırdı aspirin hamile kalmay geçiktirirmiş.bende bu iğneleri olacam ama bana dedmedi hamilelik öncesi kulanacaksın diye sendeki kan pıhtılaşmasımı yazarmısın tekrar geçmiş olsuncnm bende de 2kere düşük oldu bebegın kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalıkken.doktor kan pıhtılaşması testı falan istemedı.fakat hamılelıkten 3 ya da 4ay önce iğneye baslamam gerektıgını söyledı ve innohep yazdı bana ama henuz vurulmadım ben kimsede duymadım hamılelık öncesı hergun iğne yapıldıgını.bırde hamıle kalıncada devam edıcekmısım.buna vucut dayanmazkı delık desık mosmor olucam .ne yapmam lazım fıkrı olan varmı?bazıları hamılelık öncesı aspirine baslıyormus hangısı mantıklı acaba kafam cok karısık cevap ve önerılerınızı beklıyorum
ya arkadaşlar şimdi benim kafam iyice karıştı bu doktorların bi dediği bir dediğini tutmuyor aspirin hamileliği geciktiriyorsa biz boşamı kürek sallıyoruz benim dr da pıhtılaşma çıktı diye aspirin başlattı,zor zor içiyorum nefes darlığı yapıyor midemi rahatsız ediyor bide boşuna içiyorsam uff iyice bunalıma girdim ya ne yapacağımı bilmiyorum bu bölümde başta yazan arkadaşlarda artık yazmıyor açıkcası hiç bir soruma yanıt bulamıyorum neyse Allah büyük
banada coraspirin alma dedi beybprin 80mg al dedi ama onuda burada bulamıyorum Ankaraya gidiyorum belki orada bulurum,arkadaşlar beni yanlış anlamayın benim canım daha çok bu doktorlara sıkılıyor bizi bizim kadar ciddiye alsalar keşke ama ne olacak ölen onların bebeği değilki düşük yapanda onlar değil her kafadan bir ses çıkıyor,bu konuyu başından beri takip ediyorum okuyorum problem aynı ama her tedavi farklı o zaman da insan tedirgin oluyor ya benim tedavimde yanlışsa diye düşünüyor Allah bir daha hiç birimize düşük yaşatmasın çok zor,hakkımızda hayırlısı ben yeniden tedaviye başlamaya karar verdim pıhtılaşma tedavisiyle ilgili gelişmeleri buraya yazarım belki faydam olur,öpüyorum hepinizi.a.s.a.s.:enbuyukkk:
canım onu kafana hiç takma benim birkez yüksek çıkmıştı bir ilç kullandım sanırım adı dostneksti bidaha yükselmedi ama prolaktininin kaç çıktığıda önemli
banada coraspirin alma dedi beybprin 80mg al dedi ama onuda burada bulamıyorum Ankaraya gidiyorum belki orada bulurum,arkadaşlar beni yanlış anlamayın benim canım daha çok bu doktorlara sıkılıyor bizi bizim kadar ciddiye alsalar keşke ama ne olacak ölen onların bebeği değilki düşük yapanda onlar değil her kafadan bir ses çıkıyor,bu konuyu başından beri takip ediyorum okuyorum problem aynı ama her tedavi farklı o zaman da insan tedirgin oluyor ya benim tedavimde yanlışsa diye düşünüyor Allah bir daha hiç birimize düşük yaşatmasın çok zor,hakkımızda hayırlısı ben yeniden tedaviye başlamaya karar verdim pıhtılaşma tedavisiyle ilgili gelişmeleri buraya yazarım belki faydam olur,öpüyorum hepinizi.a.s.a.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?