Bebek İkinci El hamilelikte kan pıhtılaşması yaşayanlar

erdemin-annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
1.557
169
133
33
herkese merhaba arkadaşlar benim size sorum şu olucak ben 16+6 haftalık gebeyim ilişki sonrası aşırı bir kanamam oldu ve hastahanede yattım bigün o gun kanamam azaldı fakat kahverengi lekelenmeler 1 haftadır oluyor en son kontrole gittiğimde doktorum içerde kanamanın henüz kapanmadığını ve kan pıhtılaşması oluştugunu söyledi sebebi için test yaptırdık fakat 1 hafta sonra çıkıcak sonuçlar şuan progestan ve clenex diye bir iğne kullanıyorum aranızda bu durumları yaşayıp bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına alan var mı?

canım öncelikle çok geçmiş olsun. benimde kanamam olmuştu ama benimki miyom olduğu içindi sonra dediğin gibi kahverengi lekeler oldu öyle ilişkiden olmadı. zaten çok sakındım gebeyken fazla ilişkiye girmedik. tedaviyle hamile kalmıştım ben. çok şükür yavrumu sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım. ben dediğim gibi çok sakındım çalışıyordum işim yorucu değildi. eve gelince yatar dinlenmeme bakardım. dinlenmek bu dsönemde çok önemli. sakın ağıır bir iş yapma. inşallah yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın sevgilerimle.

sagol canım yorumun için bende dinleniyorum sürekli inşallah bende sağlıklı ni şekilde kucagıma alırım bebişime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…