valla aynı beni tarif ettin sanki bende 38-40 beden arasıydım benimde kıyafetlerim olmuyor yeni birşeyler almak içimden bile gelmiyor. zaten almak istesemde kendime yakıştıramıyorum hiçadetle ilgisi varmı yokmu bilemiyorum ama benim doğumdan 2 ay sonra oldu ona rağmen kilomda bir değişiklik yok
eeeeee napcaz biz ben zaten dedimya hamilelikten önce çok güzel kilo vermiştim ve en zayıf olduğum dönemdi çok kısa sürdü:) şimdi yazın herkes kilo almışsın idye laklak yapacak daha yeni doğum yaptığımıbilmiyolarmış gibi of
sen neler yapıyorsun canım nasıl dikkat ediyorsun ben elimden gelse yürüyüş yapacam ama yürüyüş bandımı komşuma verdim ben yaza kadar yürüyemem bebek falan olacak diye ama artık dışarda yürümeyi düşünüyorum adım sayar ile yada evde:)
slm bayanlar diyeceim ama kimse girmiyor bende dahil bazen ev telaşından yazamıyorum bbeğim dehe çok küçük olduğu için bu arda sabah tartı 68.9 u gösterdi :)birde evden çıkamadığım için evde adım sayarı takıp günde 10.000 adım atmaya çalışıyorum leslie sansone 5mil yapmaya çalışıyorum tabiki yememede dikkat ediyorum eşimde benimle beraer oda 5-6 kilo vermeye çalışıyor oda 96 ile başladı 94 geldi bu gün tartıda:)
canım goglede bulabilirsin youtube falan var ordan yapabilirsin hareketler çok basit görünüyor ama ben öyle terliyorum ki ve bacaklarımda yaparken ağrdığını hissediyorum demekki faydası var diye düşünüyorum dene isstersen ben daha yeni doğum yaptım dışarı çıkamıyorumçocukları bırakıp bir tek olunca çıkmak istemiyorum yürüyüş bandımıda komşuma verdim gerçi evde olsada yapamam dediğim gibi bebeğim daha 34 günlük ama bunu çok rahat yapıyorum evin içinde
canım benim 2. bebeğim ilk bebeğimden sonra 17 kilo vermiştim ve daha tadını çıkarmadan 2. olunca kıyafetler olmuyor birde yaza kadar azyıflamak istioyurm 58 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim şimdi 68.9 geliyorum en aızndan şöyle bir 65 e inebilsem
merhabalar, 5 aylık oğlum var ve diyetısyen kontrolunde dıyet yapıyorum.. 2 ayda 10 kılo verdım.. size dıyet lıstesını atayım.. emzırenler ıcın bırebır.. hem ac kalınmıyor hem de sutunuz azalmayıp artıyor..Eki Görüntüle 669935
merhabalar, 5 aylık oğlum var ve diyetısyen kontrolunde dıyet yapıyorum.. 2 ayda 10 kılo verdım.. size dıyet lıstesını atayım.. emzırenler ıcın bırebır.. hem ac kalınmıyor hem de sutunuz azalmayıp artıyor..Eki Görüntüle 669935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?