hamilelikte kalan kılolardan nasıl kurtuldunuz

birde kio vermenin doğumdan sonr aadetolmakla alakası varmı bilmiyorum ama ben ilk gebeliğimde 5 ay sonra adet görmüştüm ve o zamana kadar bir gr verememiştim şimdi gene 5 ay beklemek zorundamı kalacamya

valla aynı beni tarif ettin sanki bende 38-40 beden arasıydım benimde kıyafetlerim olmuyor yeni birşeyler almak içimden bile gelmiyor. zaten almak istesemde kendime yakıştıramıyorum hiç adetle ilgisi varmı yokmu bilemiyorum ama benim doğumdan 2 ay sonra oldu ona rağmen kilomda bir değişiklik yok

eeeeee napcaz biz ben zaten dedimya hamilelikten önce çok güzel kilo vermiştim ve en zayıf olduğum dönemdi çok kısa sürdü:) şimdi yazın herkes kilo almışsın idye laklak yapacak daha yeni doğum yaptığımıbilmiyolarmış gibi of

sen neler yapıyorsun canım nasıl dikkat ediyorsun ben elimden gelse yürüyüş yapacam ama yürüyüş bandımı komşuma verdim ben yaza kadar yürüyemem bebek falan olacak diye ama artık dışarda yürümeyi düşünüyorum adım sayar ile yada evde:)

tamda yaza gelmesi çok kötü oldu denize falan giremicem gibi hissediyorum ben sanki herkes bana bakıcakmış gibi çok kötü bi duygu

ben hala eve spor aleti alıp almamakta kararsızım. spora yazılayım desem heryer bayan erkek karışık ben öyle rahat edemem sadece bayan olması gerekiyor

görmemişim mesajını pardon canım. valla bu bahsettikleri leslie sansone var walk at home onu açıyorum pc den bakarak yapıyorum ama hergün yapamıyorum misafir geliyor veya biz gidiyoruz olmuyor. düzenli olarak yapmam gerekiyor. gündüzleri yapayım diyorum kızım uyurken ama oda olmuyor terlediğim için ardından soğutmadan hemen duşa girmem gerekiyor ondada kızım yanlız kalacak diye giremiyorum mecburen akşam eşimin gelmesini bekliyorum.

slm bayanlar diyeceim ama kimse girmiyor bende dahil bazen ev telaşından yazamıyorum bbeğim dehe çok küçük olduğu için bu arda sabah tartı 68.9 u gösterdi :)birde evden çıkamadığım için evde adım sayarı takıp günde 10.000 adım atmaya çalışıyorum leslie sansone 5mil yapmaya çalışıyorum tabiki yememede dikkat ediyorum eşimde benimle beraer oda 5-6 kilo vermeye çalışıyor oda 96 ile başladı 94 geldi bu gün tartıda:)

selam canim bisey sorabilirmiyim ?

leslie sansone 5 mil dedigin ne :) nasil yapiyosun videosu varmi ?

canım goglede bulabilirsin youtube falan var ordan yapabilirsin hareketler çok basit görünüyor ama ben öyle terliyorum ki ve bacaklarımda yaparken ağrdığını hissediyorum demekki faydası var diye düşünüyorum dene isstersen ben daha yeni doğum yaptım dışarı çıkamıyorumçocukları bırakıp bir tek olunca çıkmak istemiyorum yürüyüş bandımıda komşuma verdim gerçi evde olsada yapamam dediğim gibi bebeğim daha 34 günlük ama bunu çok rahat yapıyorum evin içinde

Sagol canim cevabin icin, sana yazdiktan sonra arastirdim buldum. birazdan denerim

benim kizim 18 aylik, dogumda 25 kilo almistim 2 kilo fazlam kaldi ama gobegimi eritmek icin deneyecegim. senin bebegin daha kucukmus yeni dogum yapmissin, gider kilolarin yavas yavas merak etme

canım benim 2. bebeğim ilk bebeğimden sonra 17 kilo vermiştim ve daha tadını çıkarmadan 2. olunca kıyafetler olmuyor birde yaza kadar azyıflamak istioyurm 58 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim şimdi 68.9 geliyorum en aızndan şöyle bir 65 e inebilsem

Masallah Allah bagislasinn,, ne kadar var aralarinda ? Aslinda bende de 2. bebis istegi cook var onun icin bu gobegi eritip hamile kalirsam 2. den sonra kotu olmaz derdindeyim :))

ilk cocugunda verebilmissin 17 kilo simdide verirsin eminim, cunku bazi bunyeler kolay kolay veremiyor.

canım oğlum 3 yaşına basacak bir aya kadar kızımda işte 1 aylık 3 ay var sayılır bende yaş ilerlemeden çocukları yapıp kiloları verip tadını çıkarmak istiyorum aslında benimde bünyem çok zor verir ben çok azimli çıktım ve deli gibi spor yaptım kolay vermedim yani senin işinde zor kilo vermeler azalınca vermesi daha zorlaşıyor ben en son tartıda 57 yi görmüştüm ama 55 e inemedim ne yaptıysam

merhabalar, 5 aylık oğlum var ve diyetısyen kontrolunde dıyet yapıyorum.. 2 ayda 10 kılo verdım.. size dıyet lıstesını atayım.. emzırenler ıcın bırebır.. hem ac kalınmıyor hem de sutunuz azalmayıp artıyor..

canım ilgin için teşekkürler listeyi incelediim bende hemen henemn aynı şeyleri yapıyorum sadece sabah kalhvaltıda değilde maydonozu salatamı maydonozla yapıyorum günde eşimle beraber 1 demek maydonoz tüketiyoruz listene baktıktan ve yazdıklarını okuduktan sonra en azından içim rahatladı acaba sütüm etkilenirmi diye endişe ediyordum demkki bir şey olmuyor diyorsun benimde süt sorunum olmadığı için bogazımdan ksıyorum ama genede içim rahat değildi acaba süt yapan bitki çaylarından alsamda gün içinde tüketsemmi diye düşünüyorum ama ne güzel 10 kilo süper ya bende verebilsem ah 2 ay değil4 aydada versem 10 kiloyu razıyım

bende aynı durumdayım 71 ile hamile kaldım 86 ile doğum yaptım,eve geldiğimde 80 kilo idim.Sonraki hafta 78 ekadar düştüm fakat sonra iştahım açıldı.öyle su ile süt olmuyor yada bende olmadı tatlılar hamur işleri ... üff moralim bozuldu şu an 81 kiloyum yaklaşık 15 kilo vermek istiyorum azda diil nasıl gidecek bu kilolar anlamadım!!..

hımm.yukardaki yazımı 12 ekimde yazmışım.18 ekimde de doğum yaptım.83 ile girdim sezeryana.72 ile çıktım doğumdan. anneeemmm. şimdi 68 kiloyum.emme 5 aydır 68 kiloyum.gram veremiyorum.süt olsun diye de bi yiyorum bi yiyorum hiiç sormayın.o yediklerime rağmen kilo da almadım çoookk şükür...ama hala ekvator kuşağıyım

aylar önce bende buraya yorum yazmıştım, 73 kilo civarındaydım, çok şüküür 57 yi gördüm, ama kolay olmadı son 5 6 ayım hep diyetlerle geçti, bazen kızıyorum ben niye, şu yiyip yiyip kilo almayan şanslılardan değilim diye diyet yap boz yap boz şu an ki kiloma kadar geldım ama yemeye korkar oldum hastalık gıbı bişey bu, inşllah bidaha almam, hedefim 52 inşallah.

off ben bu kadar da yemiyorum ama veremıyorum yaa.. 57 kiloyla hamile kaldım, 85'le doguma gittim. eve geldiğimde 80'dim. 15 gunde 73 oldum, şimdi 55 gunluk bebeğim ve 68 kiloyum. ama 1 aydır çakıldım kaldım, çok zor verıyorum. deli gibi su içiyorum, resmen aç geziyorum, bol bol emziriyorum ama tık yok. çıldırcam ya..

en kötüsü bu tatlı krizleri ne olacak arkadaşlarr. bir şey yemıyorum ama dayanamayıp bi dondurmayı, ya da çikolatalı keki, ya da 3 5 çikolatayı yuvarlıyorum. hurma denedim, kayısı denedim, tarçınlı çaylar denedim, nestle nesfit denedim ama yok anam.. 23 saat baska hiçbir şey yapmadan tatlı yiyebilecek durumdayım. napcaz yaa.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…