Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam,
Eylül 26' da doğum yaptım. Oğluşum yarın tam 2 aylık olacak. 53 kilo ile hamile kaldım 76 kilo ile doğurdum. İnanmayacaksınız tam 23 kilo aldım. Doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 68 kiloyum, tam 8 kiloyu hastahanede bırakmışım. Aradan 1 ay geçti 66 kiloyum, 2.ay oldu hala 66 kiloyum. Resmen durdu kilo vermelerim. Önümdeki beş aylık hamile gibi duran göbek cabası.Emziriyorum şükür, ama emzirmek çok iştah açıyor, çok yiyorum, iştahım olmasada emsin diye yemediğim şey kalmıyor. Ve ben kafamdan 6 ay kilo vermeyi attım, emzirmek verdirir diyolar hani nerde?? yemeyi kesememki, su iç yeter diyolar süt olsun diye ama azcık yemeyi azaltayım sütüm azalıyo, göğüslerim yumuşuyo ve küçülüyo, ama tatlıları, sütlaçları, bulgurları götürünce göğüsler taş oluyo, süt doluyo.napiim oğluşum için değer, ha birde en çok kafama taktığım şey ayaklarım, 39 giyiyodum şimdi 42 falanlar galiba:)) hiç bir ayakkabım olmuyor hala, 40 numara spor ayakkabı aldım onu giyiyorum heryere:)) bu ayaklar eskiye dönecek mi?? kilom kalsada şu ayakkabılarımı giysem en azından:))
bence kimse kafaya kiloları takmasın, 1 yıl içinde hepsi gidecek, bebişlerimizin arkasından koşarken:))sevgiler
Ferit' in annesi
8 kiloyu diyetle ve bol su içerek verdım aç kalarak desem daha dogru olur, şimdı dokuzlu çay aldım ona başladım bugun ıkıncı gun inşallah işe yarar çok ümitliyim bakalım ne olucak, tabi diyete dewammm
Amin inşllah canım. bende aynı senın gıbıydım ne giydiğimi yakıştırıyodum nede yeni bişe alıyodum, ılk 6 ay sabret nasıl olsa kış ayındayız yaza kadar baya forma gırersın, zaten bakıyosun ıkı üç kılo vermişsin hoşuna gıdıyo ve hırs yapıyosun gerısı gelıyozaten sıkma canınıaslında erken haklısın ama işte insan eski kıyafetlerine giremeyince kendini mutsuz hissediyor. Yeni bir şeyler de almak içimden hiç gelmiyorteşekkürler güzel dileklerin için de.. Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın olmayanlara da nasip eder inşallah
şu an uyguladığım dıyet ise ka....tay dıyetı inşllh hedefe ulaşırım
hiç sormayın aynı sorun bendede var.kim çıkarttı su iç sadece süt için yeterli muhabbetini yaaa???hiç alakası yookkkkk!!!yemedikçe kesiliyorrrr.dediğin gibi bol bol tatlıları götürünce oluyo süt.su da tabi işe yarıyo ama sadece su olmuyooo!!!malesef..insan göz göre göre de sütün azalmasına izin veremiyo vicdan bu vicdan..!!ben de napıcam bilemiyorum benim de ayaklarım 38 di şimdi 40-41 giyiyorum,kilom 88...65 idim...kendimden tiksnir vaziyetteyim deli gibi terliyorum,eşimle aramızda hiçbir yakınlaşma kalmadı.evde temizlikçi kadınlar gibi geziyorum.kendime bakmak istemiyorum bu kilolarla...çok mutsuzumm çooooookk
süt olsun diye sadce su içtm bir ara ben o artistlere uyup am sütüm işe yaramadı bebegım kılo alamadı cok pısman oldum tatalı yaglı ballı ne varsa yedımbebegım emeren buyudu sankı hatta drum bıle kızmıstı onlar bebklerını mamayla beslıyo ylan soyluyorlar dıye uyma sen verırsın ye bebegnın buyumesı lzım dedı ya mamayla buyursun yada emzırırsın dedı tabııı yedım
![]()
Amin inşllah canım. bende aynı senın gıbıydım ne giydiğimi yakıştırıyodum nede yeni bişe alıyodum, ılk 6 ay sabret nasıl olsa kış ayındayız yaza kadar baya forma gırersın, zaten bakıyosun ıkı üç kılo vermişsin hoşuna gıdıyo ve hırs yapıyosun gerısı gelıyozaten sıkma canını![]()
valla kızlar kilolar zamanla gidiyor emin olun çok fazla kafanıza takmamaya çalışın ( demesi kolay ister istemez takılıyor )...ben 62 kğ ile hamile kaldım doguma girdim de 90 kğ dı düşünün çıktımda sadece 5 kğ gitmişti....oğlumu 20 ay kadar emzirdim emzirme süresinde çok fala diyet yapamıyor insan sütün azalmasından dolayı...ama şu an 59 kğ ve yaklaşık 28 kğ verdim...plates ve akşam 6 dan sonra yemek yemeyerek..ve porsiyonlarımı küçülterek tabiki....hepiniz daha yeni anne olmuşsunuz eminimki kısa zamanda vericeksiniz kilolarınızı....
selam
bende 62 ile hamıle kaldım 81 kılo gırdım şımdı 64 kıloyum.kılo bı sekılde verılırde göbek ve göğüs sarkması ne olacak arkadaslar![]()