hamilelikte kalan kılolardan nasıl kurtuldunuz

canım bebeğin kaç aylık benim daha yeni doğduğu için ben spor yapmıyorum yedikleirme dikka ediyorum 3 lt su içiyorum sabahları eşim işe gidince kahvaltımı tek başıma yapıyorum bu da güzel oluyor abartmıyorum ben biraz mutfak delisiyimdir yapmasını çok severim evde tek başıma olunca yediklerimi kontrol etmek daha kolay oluyor sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum biraz peynir 1 yumurta 6 zeytin 3 tatlı kaşığı reçel çay ve etiform yiyerek kahvaltımı yapıyorum canım tatlı isteyince kuru kayısı yiyorum öğlen normal yemeğimi yiyorum ama küçük bir tabkatan kendime porsiyon alıyorum ekmek yok salata yoğurt falan tüketiyorum yemeğin yanında akşam yemekleride aynı şekilde ama öğleden sonra çayla beraber abartmayacak şekilde bisküvi falan yiyorum bu şekilde ama canım isteyincede sık olmasada hamur işide yiyorum abartmadan falan şimdilik bunları yapıyorum sen neler yapıyorsun canım

benim bebeğim 3 aylık canım.spor yapabilmem lazım ama dediğim gibi kızım cok fena.Bende kahvaltıda kepeklı veya cavdar ekmeği 2 dilim kucuk bır peynır tereyağ bıde bitki çayı tüketiyorum öğlenleri dediğin gibi .Ama tatlıdan kısamadım ya :( gözümün önünden sütlü tatlılar geçiyor habire :) bu göbişin gitmesi lazımçcnm buarada cvpladıgın için cok saol

sevindim birirlerini bulduğuma :) dün 69.5 geldim ama bu gün 70.3 geldim sabah yani 70 diye bilirim dikkat ediyorum ama ne kadar su süt yapar deselerde annelik işte acaba sütüm yemeyince kalitesi bozulurmu diye düşünüyorum ama tabi genede dikkat ediyorum oğlumdaki gibi ne bulursam yemiyorum vallahi canım benim çocuk iki oldu işte oğlum 3 yaşında kızımda daha 14 günlük falan şimdiye kadar durmadan uyuyordu ama dün akşam hep uyanıktı ama gece uyudu en azından karnı açıkınca uyandı ev işi 2 çocuk idare ediyorum senin ne kadralık canım ilk bebek mi

evet canım bvenim ilk bebeğim 3 aylık tugdamla yla aynı gün doğmuş bebişlerimiz :nazar: bende bazen sebze falan yemeği aksattığımda sanki sütümün kalitesi düşüyormuş gibi hissediyorum. ben nekadar yersem kızımada okadar sağlıklıı süt gidermiş piskolojisi sanırım tüm annelerde var :1: dikkat etmek gerekir tabii ki. bende spor yapmayı çok istiyorum ama koskoca antalyada sadece bayanlara özel bi spor salonu bulamadım eve eliptik bisiklet alsammı diye düşünüyorum ama baya kararsızım. oğlun abi olmuş ama neticede oda daha küçük zor oluyodur tabi canım Allah kolaylık versin hepimize :16::16:

kızlaarr ben de varım. kaç gündür girip bakıyorum kimse yazmamış ben de ümidi kesmeye başlamıştım. 62den 61e doğru iniyorum bende ama çok hızlı gitmiyo tabi. 54 e düşmek istiyorum 54le hamile kalmıştım. dikkat ediyorum ama yine de sütüm azalır mı korkusu bende de var. bu arada ben geçen haftadan beri spora başladım. leslie sansone nin walk at home videoları var onunla başladım. çok keyifli. oğlum uyurken tvnin karşısına geçiyorum hemen bugün 1 saatlik programı yaptım acaip ter attım inşallah işe de yarar bakalım. bırakmayalım birbirimizi. sizden destek alıyorum :)

valla kızlar sizin yazıları okuyunca ben baya kendimi salmışım diye düşündüm. acilen bu konuya el atıp kendime çeki düzen vermem lazım bahsettiğin videoya bende bi bakim nasıl bişeymiş inşallah faydasını görürsün canım. güzel haberlerini bekliyoruz :8::8:

tugdamlam sen nasılsın canım denk gelemiyoruz bir türlü :13: bebişin nasıl baya yoruyor demekki seni gündüzleri. benimkide epey alıştı illa gözünün önünde olmamı ve onunla konuşmamı istiyor beni göremediğinde ağlıyor uyanık ilgi çekmesinide hemen öğrenmişler :34: şimdiden böylelerse yürümeye başladıklarında nasıl olucaklar acabaa :52::52::52:

spor yapmak gerçekten çok öenmli ben oğlumdan sonra 17 kilo vermiştim evde yürüyüş bandım var ama şu an için bana çok erken ama spor yapmayı iple çekiyorum insan düzenli yapınca alışkanlık haline dönüşüyor ben şu an içi yediklerime dikkat ediyorum bol bol su içiyorum ben 57 olsam çooooooooooooooook sevinecem

canım ben lise döneminde bi ara kısa süreliğine spora gitmiştim benim daha çok basen eritmeye yönelik çalışmalara aldıkları için yürüyüş bandını hiç tavsiye etmemişti benim için. eliptik bisiklet ile normal bisiklete binmemi söylüyordu. ama düşünüyorum herzaman derler yürüyüş en güzel ve sağlıklı sporlardan biri diye. memnunmusun tavsiye edermisin canım

tugdamlam sen nasılsın canım denk gelemiyoruz bir türlü :13: bebişin nasıl baya yoruyor demekki seni gündüzleri. benimkide epey alıştı illa gözünün önünde olmamı ve onunla konuşmamı istiyor beni göremediğinde ağlıyor uyanık ilgi çekmesinide hemen öğrenmişler :34: şimdiden böylelerse yürümeye başladıklarında nasıl olucaklar acabaa :52::52::52:

aynen benimkide beni hep gözünün önünde istiyor olmazsam ağlıyor koydugum yerde en fazla 15 dk duruyor bilmem napıcaz.gündüzleri nasıl uyutuyorsun sen benimki bıdır bıdır hiç uyumuyor

canım ben lise döneminde bi ara kısa süreliğine spora gitmiştim benim daha çok basen eritmeye yönelik çalışmalara aldıkları için yürüyüş bandını hiç tavsiye etmemişti benim için. eliptik bisiklet ile normal bisiklete binmemi söylüyordu. ama düşünüyorum herzaman derler yürüyüş en güzel ve sağlıklı sporlardan biri diye. memnunmusun tavsiye edermisin canım

canım yürüyüş bandını herkes aldım ama kullanmadım diye yorum yapıyorlar ama ben çok kullandım diyorumya oğlumda emzirme döneminde falanada yemiştim bol bol ve 74 kilo olmuştum boyum kısa155 falan ve 17 kilo verdim yürüyüş bandıda yürüyerek bulunduğum yerde tek başıma çıkmam mümkün değildi hala aynı yerdeyim gerçide:) birde kalpalıyım ona göre giyineceksin dışarda terliceksin falan birde bebk olunca dışarda spor yapmak mümkün olmuyor ama ben rahat kıyafetlerimi giyip yeri geldi akşam yaptım yeri geldi sabahın köründe yürüdüm ve en güzelide acayip ter atıp hemen duşa girmek yani anlıcan ben çok faydasını gördüm kullandığım için ve 17 kilo vermiştim ve sporla verdiğim için tabiki yediklerimede dikkat etmiştim 57 kilo olmama rağmen 1.55 boyunda çökmüş gibi duruyordum :) ah ah

benim bebeğim 3 aylık canım.spor yapabilmem lazım ama dediğim gibi kızım cok fena.Bende kahvaltıda kepeklı veya cavdar ekmeği 2 dilim kucuk bır peynır tereyağ bıde bitki çayı tüketiyorum öğlenleri dediğin gibi .Ama tatlıdan kısamadım ya :( gözümün önünden sütlü tatlılar geçiyor habire :) bu göbişin gitmesi lazımçcnm buarada cvpladıgın için cok saol
canım ilk bebeğimde bende öyleydim kendime engel olamıyordum bırak sütlü tatlyı girip çıkıp şerbetli tatlı tüketmiştim hatta çok yemekten heryerim kabarmıştı o derecedeydi yani ama yok yok o kadar kilo verdikten sonra şimdi ne kadar giderse kar diye düşünerek canım tatlı isteyince kuru kayısı yiyorum ve kuru üzüm koydum mutfak masasına mutfaktayken ondan bir tane ağzıma atıyorum benimde canım istiyor sütlü tatlı ama haftada bir kere yapmayı düşünüyorum eşimde 3-4 kilo ermek istediği için kolay oluyor ama evde çocuk olunca biz yemesek ona yapıyorum ama insanın kendi elinde tabiki yediğimiz abarttıgımız zamanlarda olacak ama yemediğimiz zaman karlı düşünerek ne kadar kendimizi dizginleyebilirsek kar diye düşünüyorum:)

ayrıca burda bu şekilde paylaşımlarda bulunmak insanı gerçekten çok motive ediyor ben diyorumya 17 kilo verdim önceden diye kk ya üye olduktan sonra daha çok motive olmuştum

merhaba annişleer benim de 2 aylık bir bebişim var hamileliğimde 19 kilo aldım 48 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 52 kiloyum bi kaç kilo versem iyi olur :10: ama belim kalınlaştı pantolonlardan anlıyorum sizlerin de öyle oldu mu? yani zayıflasaam da belim incelmezz mi

merhaba annişleer benim de 2 aylık bir bebişim var hamileliğimde 19 kilo aldım 48 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 52 kiloyum bi kaç kilo versem iyi olur :10: ama belim kalınlaştı pantolonlardan anlıyorum sizlerin de öyle oldu mu? yani zayıflasaam da belim incelmezz mi

canım zaman geçince şekle girer çünkü 2 ay kısa bir süre insan zayıflasada vücut biz ister normal doğum yapalım ister serzyan sonuçta vücudumuz normal doğum yapacak gibi kendini hazırladığı için çatı kemikleri falan ayrılıyorya ondan bel kalınlaşıyor ama zamanla toparlanıyor tekrar ayrıca 52 kilo süre vallahi benim boyum 1.55 olmasına rağmen ben 57kilo olsam göbek atacam vallahi aslında kilon çok iyi boyun kaç bilmiyorum ama sonuçta benim boyum kısa ve 57 bile zayıf gösteriyor gerci her aynı kilo herkeste aynı durmuyor ama 52 olmak için neler vermezdim ah ah

dün sabah aç karınla tartıldığımda 69.5 dim bir hafta tartılayacağım bakalım haftaya cuma kaç kilo olacağımhedef 68 inş kendimi tutabilirsem tartılmayacağım :)

canım zaman geçince şekle girer çünkü 2 ay kısa bir süre insan zayıflasada vücut biz ister normal doğum yapalım ister serzyan sonuçta vücudumuz normal doğum yapacak gibi kendini hazırladığı için çatı kemikleri falan ayrılıyorya ondan bel kalınlaşıyor ama zamanla toparlanıyor tekrar ayrıca 52 kilo süre vallahi benim boyum 1.55 olmasına rağmen ben 57kilo olsam göbek atacam vallahi aslında kilon çok iyi boyun kaç bilmiyorum ama sonuçta benim boyum kısa ve 57 bile zayıf gösteriyor gerci her aynı kilo herkeste aynı durmuyor ama 52 olmak için neler vermezdim ah ah

canım benim de boyum 157 aynı boylardayız yani ayy söylediklerin beni çok rahatlattı bekleyelim zamanı o zamaaan:ssz:

bu nasıl iş ya bir tartıldım kilo almışım :(
nnası becerdım okadar dikkat ederken

ay öyle deme lütfen bende cuma günü tartılacağım veririm diye umut ediyorum eger senin gibi vermektense alırsa ay hayal kırıklığı olur neden aldın ki canım dikkat ederken

Kızlar 27 haftalık hamişim... ve de kilo kaygım şimdiden başladı.... Yazdıklarınızla hem içime su serpildi hem de üzüldüm...
En başından beri kilo alımıma dikkat etmedim,boyum 165 ve 65 kiloyla hamile kalıp 80 e çıkmış durumdayım,doktorum diyete yönlendirdi.... açıkçası dikkat de edemiyorum.... Ama toparlanmam gerek... Sonrası çok feci olacak

Kızlar 27 haftalık hamişim... ve de kilo kaygım şimdiden başladı.... Yazdıklarınızla hem içime su serpildi hem de üzüldüm...
En başından beri kilo alımıma dikkat etmedim,boyum 165 ve 65 kiloyla hamile kalıp 80 e çıkmış durumdayım,doktorum diyete yönlendirdi.... açıkçası dikkat de edemiyorum.... Ama toparlanmam gerek... Sonrası çok feci olacak

ay cnm dikkat et ben 62 ile hamıle kaldım 81 ile bitti.şimdi 64-65 arası gidip gelıyorum ama zor gidiyor.Bide vucut kılo versen bıle sarkmış oluyor hanı eskı kılona donsen bile sanki daha kılolu görünüyorsun.SAğlığın doğrultusunda dikkat et derim ben

topik çok hareketsiz ama ben dediğim giib öncelikle kendim için yazıyorum dün tartıldım 69.00 gelmeyi beklerken 69.500 geldim gene canım önce çok sıkıldı ama pes etmek yokaz yediğime göre illlaki gidecek moralim geri yerine geldi çok su içiyorum emzirmeden dolayı belki ödem yapıyordur diyorum bekleyelim sabır önemli ki ben haftalık 500 gr versem çok iyi olacak çünkü en kötü ihtimalle haftalık 500gr versem 14 haftada 7 kilo yapar süper aslında yani demek istediğim azda olsa şöyle bir hesepladığımızda gerçekten çok güzel bir sonuç hadi hayırlısı bakalım:)

evet 6 aylık oldu bebegım enson 2 aylıkken yazmsım 73de kaldım dıye.
68 le hamıle kaldım
86 la doguma grdım( 18 kılo almısım:))
dogumdan cıkınca 81
1haftasonra 75 e ındım
2 aylıkken 73
5 aylıkken 70
6 aylıgız 69 kıloyum:))
kaldı 1 kılo
tabı gercek ve normal olmam gereken kılom 65

selam kızlar nezamandır yazmadım. benim kilomda bir değişiklik yok hep 1 kilo veriyorla alıyor arasıyım sabitledim sanki. ben yediklerime birazda olsa dikkat ettiğimi zannetmişim taaki eşim geçen gün pek dikkat etmediğimi söyleyene dek. düşününce hak vermedimde değil hani gerçekten birşeyler atıştırıyorum sürekli. kızım 4 aylık oldu zaman geçiyor ama kilolar gitmiyor :19::18:

selam kızlar nezamandır yazmadım. benim kilomda bir değişiklik yok hep 1 kilo veriyorla alıyor arasıyım sabitledim sanki. ben yediklerime birazda olsa dikkat ettiğimi zannetmişim taaki eşim geçen gün pek dikkat etmediğimi söyleyene dek. düşününce hak vermedimde değil hani gerçekten birşeyler atıştırıyorum sürekli. kızım 4 aylık oldu zaman geçiyor ama kilolar gitmiyor :19::18:

benimde moralim bozuldu bende dikkat ediyorum ama gende olmuyor sabahları domates peynir 5-6 zeytin yumurta çay ve eti formla yiyorum öğle akşam yemeklerinde ekmeksiz ve yanında boll salata ve yogurt yada ayran tüketiyorum yemeğimide ekmeksiz diye doldumuyorum küçük bir tabakta yiyorum 3 lt su içiyorumama daha bebeğim çok küçük olduğu için şekeri tam kesemiyorum ama emziren bir anneye göre dikkat ediyorum ama gitniyor hlala 69.500 ha arada kaçamak yapıyorum ama o kadarda olacak moralim çok bozuluyor büütn kıafetleri 38-40 beden eşimdi hiç biirine giremiyorum alışveriş yapsam zatenkilo vermeye çalışıyorum of bu yaz gene kilo verene kadar kepaze kepaze dolaşacağım galiba of

Back