canım bebeğin kaç aylık benim daha yeni doğduğu için ben spor yapmıyorum yedikleirme dikka ediyorum 3 lt su içiyorum sabahları eşim işe gidince kahvaltımı tek başıma yapıyorum bu da güzel oluyor abartmıyorum ben biraz mutfak delisiyimdir yapmasını çok severim evde tek başıma olunca yediklerimi kontrol etmek daha kolay oluyor sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum biraz peynir 1 yumurta 6 zeytin 3 tatlı kaşığı reçel çay ve etiform yiyerek kahvaltımı yapıyorum canım tatlı isteyince kuru kayısı yiyorum öğlen normal yemeğimi yiyorum ama küçük bir tabkatan kendime porsiyon alıyorum ekmek yok salata yoğurt falan tüketiyorum yemeğin yanında akşam yemekleride aynı şekilde ama öğleden sonra çayla beraber abartmayacak şekilde bisküvi falan yiyorum bu şekilde ama canım isteyincede sık olmasada hamur işide yiyorum abartmadan falan şimdilik bunları yapıyorum sen neler yapıyorsun canım
benim bebeğim 3 aylık canım.spor yapabilmem lazım ama dediğim gibi kızım cok fena.Bende kahvaltıda kepeklı veya cavdar ekmeği 2 dilim kucuk bır peynır tereyağ bıde bitki çayı tüketiyorum öğlenleri dediğin gibi .Ama tatlıdan kısamadım ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)